Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Στην κυπριακή ΑΟΖ το Μπαρμπαρός συνοδευόμενο από τουρκικά πολεμικά πλοία - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ (ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 21-11-18 16:00)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Συνεχίζουν οι τούρκοι την πολιτική των προκλήσεων απειλώντας την Κύπρο ακμή και με νέα απόβαση (ΕΔΩ) αλλά και κατασκευάζοντας φανταστικά σενάρια σύγκρουσης μεταξύ ελληνικών πολεμικών πλοίων με το τουρκικό λιμενικό προκειμένου να συντηρήσουν το κλίμα έντασης για την  προβοκάτσια που ετοιμάζουν.

Όσον αφορά την πρόκληση τους στο οικόπεδο 4 το οποίο είναι το πιο σημαντικό, αυτές θα συνεχιστούν προκειμένου να εμποδίσουν την Ελλάδα να συνδέσει την ΑΟΖ της με αυτήν της Κύπρου. Και αυτο γίνεται ΜΟΝΟ  μέσω του οικοπέδου 4 της Κυπριακής ΑΟΖ - δείτε
ΕΔΩ


Η υπόλοιπη ανάλυση παραμένει: 


Εγκλωβισμένος ο Ερντογάν στην αντιαμερικανική πολιτική του βλέπει να μένει έξω από την γεωπολιτική μοιρασιά του Αιγαίου. Αν εγκαταλείψει τους Ρώσους τότε θα τελειώσει και άμεσα ο βιολογικός του κύκλος.... και γιατί μπορεί να τον τελειώσουν οι ρώσοι άλλα ΚΥΡΙΩΣ γιατί σίγουρα θα τον ‘’αρρωστήσουν’’ η ‘’αυτοκτονήσουν’’ κλπ οι αμερικανοί καθώς δεν τον εμπιστεύονται... Αν ζει μέχρι τώρα το χρωστά στην προστασία των ρώσων!

Για τους ρώσους πάλι είτε η Αμερική βαλει στο χέρι όλα τα κοιτάσματα της Μεσογείου είτε ένα μέρος και το υπόλοιπο οι Τούρκοι είναι το ίδιο... γι' αυτούς μετρά μόνο το '' η εγώ μόνο η κανένας'' καθώς η γεωπολιτική και οικονομική ζημιά που θα υποστούν από κάτι διαφορετικό θα είναι μη αναστρέψιμη .... Οπότε είναι έτοιμοι για ΟΛΑ.

Εκμεταλλευόμενος και ο Ερντογάν τη συμμαχία του με τη Ρωσία, άλλα και γνωρίζοντας καλά και τα συμφεροντα της, ποντάρει στην κάλυψη της Ρωσίας σε περίπτωση θερμού επεισοδίου. Η Τουρκία έχει αποδείξει ιστορικά ότι χωρίς την υποστήριξη μεγάλης δύναμης δεν θα έκανε ΠΟΤΕ θεαματικές κινήσεις.... Προφανώς λοιπόν να έχει, πάντα προς το παρόν, την κάλυψη του Πούτιν γι' αυτό και έκανε αναβάθμιση των προκλήσεων της εισβάλοντας με το Barbaros στο οικόπεδο 4 της Κυπριακής ΑΟΖ συνοδευόμενο από πολεμικά πλοία (ΕΔΩ). Βέβαια δεν πρόκειται να προχωρήσει στην περιοχή που δρα η ΕχχοnMobil.
Την ίδια στιγμή ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας (;;;;;;) Π. Ρήγας (ΕΔΩ) εύχεται η Ελλάδα και η σύμμαχος (;;;;;;) Τουρκία να τα βρουν στο Αιγαίο (ΑΟΖ κλπ) και  ''εντελώς τυχαία'' σήμερα, ο ''σύμμαχος''  και πρώην υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκιάς εύχεται (ΕΔΩ) το ίδιο !!!!! Έχει κανείς καμία αμφιβολία ότι η πιο προδοτική κυβέρνηση όλων των εποχών, αυτή του τουρκοεβραίου Axel Cipra, κάνει μυστική διπλωματία σε βάρος μας και στο Αιγαίο;

Αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται στη χώρα μας το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας ΦΑΙΔΩΡΑ (ΕΔΩ) με όλες τις ενδείξεις και αποδείξεις : 
1. μοιρασιά του Αιγαίου στον 25ο παράλληλο: Όπως είπαμε παραπάνω φαίνεται ότι ήδη κάνουν μυστική διπλωματία γύρω από αυτό. Δείτε και την ανάλυση ΕΔΩ



2.  Μακεδονικό κράτος.... το έχουν ήδη δρομολογήσει με τη συνθήκη των Πρεσπων - δείτε όλα τα άρθρα ΕΔΩ άλλα και φανερές δηλώσεις των μασόνων προδοτών ΕΔΩ

3. Ανεξαρτητοποίηση της Θράκης. Το ξεκίνησε και αυτό το project ο τουρκοεβραίος Axel Cipra με την αναγνώρηση διορισμού των μουφτήδων από τους τούρκους. Τώρα το επιταχύνουν οι ''φίλοι'' μας, και κολλητοί του Cipra, Ευρωπαίοι με τα γνωστά προκαταρκτικά δημοσιεύματα ΕΔΩ

Η Τουρκία όπως έχουμε πει είναι πολύ σημαντική για την Αμερική ... όχι όμως και ο Ερντογάν. Οπότε μην μπερδευόσαστε. Οσο και αν πιέζουν την Τουρκία το κάνουν μόνο για τον Ερντογάν. Η μυστική διπλωματία διεξάγεται υπέρ της με αυτούς που θα αντικαταστήσουν τον Ερντογάν γι' αυτό ΚΑΙ ΟΛΑ αργά η γρήγορα βαίνουν σε βάρος της Ελλάδας. Δείτε και την ανάλυση των αγωγών ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ άλλα και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ




Σε νέα πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι. Το ερευνητικό πλοίο Μπαρμπαρός έχει εισέλθει στο θαλασσοτεμάχιο 4 της κυπριακής ΑΟΖ, συνοδευόμενο από τουρκικά πολεμικά πλοία.


Δεν αναμένεται πάντως να προχωρήσει προς το οικόπεδο 10 όπου συνεχίζεται η γεώτρηση της αμερικανικής εταιρείας Exxon Mobil. Η αμερικανική κυβέρνηση προειδοποίησε την τουρκική να μην τολμήσει να εμφανιστεί στην περιοχή όπου δρα ο αμερικανικός ενεργειακός κολοσσός.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, αυτό θεωρείται ως απάντηση στην υλοποίηση του ενεργειακού προγράμματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.
Από μικρή απόσταση παρακολουθεί τα διαδραματιζόμενα η ελληνική φρεγάτα Ψαρά. Ενόψει του γεγονότος ότι η Άγκυρα δεν μπορεί να παρενοχλήσει το γεωτρύπανο της ExxonMobil, το οποίο από την περασμένη Παρασκευή έχει αρχίσει τις έρευνες στο θαλασσοτεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, προχώρησε σε μια άλλη πρόκληση σε βάρος της Κύπρου.
Επέλεξε το θαλασσοτεμάχιο 4, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Κύπρου και έχει αμφισβητηθεί από την Τουρκία. Πληροφορίες αναφέρουν πως το Μπαρμπαρός συνοδεύεται από τέσσερα τουρκικά πολεμικά.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι τουρκικές κινήσεις παρακολουθούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι όμως προφανές ότι δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση.

Πηγή: philenews.com

Πηγή:skai.gr

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!