Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Αποκάλυψη: Σχέδιο Σόρος για την «Μακεδονία του Αιγαίου» – Έριξε 98,7 εκατ. ευρώ για ανθελληνική προπαγάνδα – Στόχος ο διαμελισμός της Ελλάδας - ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ (ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 19-11-18 02:30 )


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Οι monkeydonians, τα παιδιά του Σόρος, ξαναχτύπησαν (ΕΔΩ)!! Παρακλάδι του περιβόητου Ουράνιου Τόξου (δείτε τη χρηματοδότηση του από τον Σόρος ΕΔΩ) ξεφύτρωσε στις Σέρρες το οποίο ονομάζεται ''Αδελφότητα του Κύριλλου και Μεθόδιου'' το οποίο έχει ''όραμα'' την ανεξάρτητη Μακεδονία!  Όπως καταλαβαίνετε ούτε η ''Ελληνική΄΄ αστυνομία, ούτε ο εισαγγελέας αλλά ούτε και το εβραϊκό κράτος που μας κυβερνά έκαναν φυσικά καμία ενέργεια.... Και φυσικά έχουμε και νέο δημόσιο προδοτικό μήνυμα από τον άλλο υπάλληλο του, τον Παπαδημούλη (ΕΔΩ) που προτείνει να μοιράσουμε την Θεσσαλονίκη με τα Σκόπια! Έχετε καμία απορία;


Η υπόλοιπη ανάλυση παραμένει όπως είπαμε:

Και ο Σόρος μια μαριονέτα της τραπεζικής μαφίας είναι. Απλά αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει αυτά που δεν μπορεί να κάνει το επίσημο αμερικανικό κράτος. Τι νομίζετε δηλαδή; Πίσω του έχει την τραπεζική μαφία - Καμπάλα - Χαζάρους. Κι αυτός ένα πιόνι, πολυτελείας βέβαια, είναι που φαίνεται γιατί αυτοί που κυβερνούν πραγματικά, οι ‘’πισινοί’’, θέλουν να είναι πάντα αθόρυβοι, αόρατοι και κυρίως ανενόχλητοι. Χωρίς το επίσημο αμερικανικό κράτος και την εξωτερική πολιτική του θα μπορούσε ο Σόρος, και ο κάθε Σόρος, να επιβάλει τέτοιου είδους γεωπολιτικές κινήσεις; Κοροϊδευόμαστε τώρα; 


Κάνουμε ότι δεν βλέπουμε ποιος είναι πίσω από τον Σόρος και υποστηρίζει το έργο του νομότυπα, με οργανισμούς, διακριτικές συμφωνίες κλπ; Δείτε τον επίσημο σφαγέα του αμερικανικού κράτους που υποστηρίζει τα έργα του Σόρος ΕΔΩ ο οποίος είναι υπάλληλος του Τράμπ που μερικοί αφελείς τον θεωρούν ‘’καλύτερο’’ από τον Ομπάμα που αντικατέστησε!!!! Ακόμη μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι και οι πρόεδροι των χωρών είναι υπάλληλοι των Χαζάρων και εκτελούν εντολές. Γι’ αυτό και υπάρχει γεωπολιτική συνέχεια όπως αυτή που βιώνει δυστυχώς η χώρα μας. Γι’ αυτό και ο Τράμπ συνεχίζει την πολιτική του Ομπάμα στην περιοχή μας και όχι μόνο.


Αυτόν δεν προσκυνούν όλα τα κόμματα συνεχώς και αυτός δεν παραβρίσκεται σαν μαϊντανός σε κάθε δραστηριότητα του ''ελληνικού'' κράτους; Ποιος είναι αυτός που του το επέτρεψε; ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ο επίσημος εκπρόσωπος της πολιτικής του αμερικανικού κράτους! Αυτός είναι που τον προσκυνούν και τον υπακούουν ΟΛΟΙ (ΕΔΩ) είτε πρόκειται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας είτε για την Μεγάλη Αλβανία (ΕΔΩ και ΕΔΩ) που ετοιμάζουν σε βάρος των Ελλήνων. Και φυσικά σε αντάλλαγμα των υπηρεσιών τους έκτος από άφθονο χρήμα (ΕΔΩ) τους υπόσχεται ότι η ιστορία θα είναι ‘’γενναιόδωρη’’ μαζί τους (ΕΔΩ) !!!!!!!!! Μια ιστορία γραμμένη με μερικά φθηνά και στημένα ντοκιμαντέρ (ΕΔΩ) που προσπαθούν να παρουσιάσουν τους Έλληνες σαν δυνάστες που σκλάβωσαν λέει τη Μακεδονία καθώς και με εκδηλώσεις των δέκα ατόμων που μιλούν για ανύπαρκτες μειονότητες (ΕΔΩ) με την ευλογία της ελληνικής αστυνομίας (ΕΔΩ)!!!!!! Και όλα αυτά γιατί το ψευτορωμαίικο άνοιξε την κερκοφόρα στον ''αντιπρόσωπο'' των Χαζάρων που κάνει ''εξωτερική πολιτική'' (ΕΔΩ) και θέλει να δημιουργήσει νέο ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη ΜΑΣ!Ευτυχώς όμως, έκτος από την ΜΕΓΑΛΗ και ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ αντίδραση των ελλήνων γι' αυτήν την προδοσία μπαίνει στο παιχνίδι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ο ανθός των Ελλήνων, το αύριο αυτού του τόπου (ΕΔΩ) όσο και αν τα απειλούν (ΕΔΩ) οι διάφοροι ρουφιάνοι των Χαζάρων ΕΔΩ και ΕΔΩ  !!!!!! Πλήρη εφαρμογή από τους προδότες του σχεδίου διαμελισμού της Ελλάδας ‘’ΦΑΙΔΩΡΑ’’ (δείτε ΕΔΩ), δηλαδή Μακεδονικό κράτος, ανεξαρτητοποίηση της Θράκης μας και ένωση με την Ανατολική Θράκη και μοιρασιά του Αιγαίου στον 25ο παράλληλο.Δείτε τη συλλογή άρθρων για το Σκοπιανό πρόβλημα ΕΔΩΔείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας (ΕΔΩ) αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών ΕΔΩ


 Η χρηματοδότηση των σκοπιανών εθνικιστών από τον Τζόρτζ Σόρος τελικά δεν είναι θεωρία συνομωσίας. Ο Πέτρος Μποτσαράκος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα τα στοιχεία για τις χορηγίες του μεγαλοεπενδυτή, ο οποίος για πάνω απο δέκα χρόνια πληρώνει εκατομμύρια για ανθελληνική προπαγάνδα!

Όργανα της σκοπιανής προπαγάνδας είναι άλλωστε ακριβά ντοκιμαντέρ και διεθνείς καμπάνιες. Και το ερώτημα είναι πού βρίσκουν τα λεφτά;


Το ίδρυμα Open Society ου Τζόρτζ Σόρος από το 1992 ως το 2016 έχει δώσει στα Σκόπια 98,7 εκατομμύρια από χρήματα του Σόρος , όπως και άλλα 35 εκατομμύρια από χορηγίες.
Τα δήθεν «μακεδονικά» σωματεία επίσης έπαιρναν χρήματα από το ίδρυμα του Σόρος. Έδωσε όμως και 25 εκατομμύρια ευρώ απευθείας στις κυβερνήσεις των Σκοπίων ως το 2016, 9 εκατομμύρια σε δημοσιογράφους και 1,9 εκατομμύρια σε επιχειρήσεις!


ΣΟΡΟΣ: ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε λέει όμως ο Τζόρτζ Σόρος όταν μιλά για τους σκοπούς του ιδρύματος του. «Η προσπάθεια να βελτιώσεις τον κόσμο είναι πιο δύσκολη από το να βγάζεις χρήματα. Ξεκίνησα το ίδρυμα για να προωθήσω την ιδέα της ανοιχτής κοινωνίας» υποστήριξε ο ίδιος.
Ο Σόρος ήταν από τους πρώτους που αναγνώρισε τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία» και το ίδρυμα του εξέδωσε το προπαγανδιστικό περιοδικό «Macedonian Times».

Οι Παμμακεδονικές ενώσεις καταγγέλλουν ότι έδινε χρήματα στους σκοπιανούς και κάτω από το τραπέζι για να κάνουν προπαγάνδα διεθνώς. Οι καταγγελίες λένε ότι μέσω του ιδρύματος Open Society ο Σόρος χρηματοδοτεί την αυτοαποκαλούμενη «Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά» του Τζόρτζ Ατανασόφσκι και το «Διεθνές Συμβούλιο των “Μακεδόνων”» του Τοντόρ Πέτροφ. Τα κεφάλαια σύμφωνα με τις καταγγελίες φτάνουν έτσι και στα Σκόπια, σε εθνικιστές όπως το VMRO και σε οργανώσεις στην Ελλάδα, όπως το «Ουράνιο Τόξο”.

Ο ρόλος του Σόρος
Είναι τοις πάσι γνωστό οτι, όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία και ξεπήδησαν από το πολύκροκο αυγό της τα διάφορα κρατίδια, μεταξύ των οποίων και τα Σκόπια, ο πρώτος που έσπευσε αρωγός του Γκλιγκόροφ, ήταν ο δισεκατομμυριούχος από την Αμερική Τζώρτζ Σόρος (Σβάρτζ Γκιόργκι -Schwartz György -το κανονικό όνομα). Τότε που ο Ελληνισμός σύσσωμος αγωνιζόταν να υπερασπιστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια, αντίπαλός μας δεν ήταν ο Γκλιγκόροφ, αλλά ο Σόρος.

Τόσο στον Καναδά όσο και στην Νέα Υόρκη, στις μεγάλες εκείνες διαδηλώσεις, η πρόκληση από την άλλη πλευρά έφερε την υπογραφή Τζώρτζ Σόρος. Οπως έλεγαν τότε οι ομογενείς μας, άνθρωποί του ναύλωσαν αεροπλάνα που πετούσαν πάνω από τις συγκεντρώσεις των Ελλήνων και έσερναν στην ουρά τους διαφημιστικά πανό με το προκλητικό σύνθημα των Σκοπιανών: «Η Μακεδονία στους Μακεδόνες».
Από τότε που αναγνωρίστηκαν τα Σκόπια από τον ΟΗΕ -με πάντα σε εκκρεμότητα το θέμα της ονομασίας τους- ο Τζώρτζ Σόρος ήταν ο καλός θείος από την Αμερική που απλόχερα έδινε ηθική και υλική βοήθεια στους «γιαλαντζί Μακεδόνες» όπως ευστόχως τους είχε χαρακτηρίσει ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Γιώργος Ζαμπέτας. Στην αρχή τους έδωσε βοήθεια 25 εκ. δολαρίων και κατόπιν αλλα τόσα σε δάνειο. Την χειρονομία αυτή την εκτίμησαν δεόντως και οι Σλαβομακεδόνες της διασποράς, και κυρίως στον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Ο Σόρος που έχει Ίδρυμα στο όνομα του στην Αμερική, ίδρυσε παράρτημα του και στα Σκόπια -όμοιο με εκείνο της Ουγγαρίας- το οποίο εμφανίζεται ως Ευρωπαϊκό Φιλελεύθερο και με δραστηριότητες υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των μειονοτήτων κ.λ.π. Αυτό, λοιπόν, το Ίδρυμα συνεργάζεται αλλά και χρηματοδοτεί διάφορες οργανώσεις που δρουν μέσα στην Ελλάδα σε βάρος της Ελλάδος, ψάχνοντας και κατασκευάζοντας δήθεν μειονότητες που καταπιέζονται.

Η δραστηριότητα του λεγόμενου «Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι» στον ελληνικό χώρο είναι γνωστή. Η Οργάνωση αυτή έσπευδε και σπεύδει σε κάθε περίπτωση στην Φλώρινα σε εκδηλώσεις της οργάνωσης «Ουράνιο Τόξο» Σκοπιανών συμφερόντων και προπαγάνδας στις οποίες παίρνουν μέρος σκοπιανές οργανώσεις και η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Τούρκων της Θράκης». Εκεί αναπτύσσουν τις αλυτρωτικές βλέψεις τους με την ανθελληνική τους προπαγάνδα περί «καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Παρά το γεγονός οτι η «Ενδιάμεση Συμφωνία» που υπέγραψε η Ελληνική και η Σκοπιανή κυβέρνηση στις 13-9-1995 στην Νέα Υόρκη και σε ένα από τα 23 άρθρα της, το άρθρο 7 αναφέρεται ρητώς οτι «κάθε μέρος θα λάβει σύντομα αποτελεσματικά μέτρα για να απαγορεύσει εχθρικές ενέργειες ή προπαγάνδα από κρατικά ελεγχόμενες υπηρεσίες και να αποθαρρύνει ενέργειες από ιδιωτικές οντότητες που θα είχαν ως πιθανό αποτέλεσμα να υποδαυλίσουν βία, μίσος, ή εχθρότητα αμοιβαίως», η Σκοπιανή κυβέρνηση τον τομέα αυτό τον… ανέθεσε να τον διαχειριστεί -κατά παράβαση της συμφωνίας- το Ίδρυμα Σόρος. Πέραν των διαφόρων προπαγανδιστικών φυλλαδίων στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία, στα Σκόπια εκδίδεται από το Ίδρυμα Σόρος το αγγλόφωνο περιοδικό «Macodonian Times». Ένα καθαρά προπαγανδιστικό και ανθελληνικό μηνιαίο περιοδικό.

Πέραν των ανθελληνικού περιεχομένου άρθρων του, το περιοδικό εμφανίζει τον γνωστό χάρτη των Σκοπιανών με τα… αλύτρωτα εδάφη που φτάνουν ως τον Όλυμπο και τα οποία -άκουσον, άκουσον- «κατακρατούν οι Έλληνες και καταπιέζουν τους Μακεδόνες κατοίκους»!
Αλλά και μέσα από τα άρθρα του περιοδικού το σκοπιανό κράτος ψάχνει στα θολά γεγονότα της περιόδου της Τουρκοκρατίας και των δύο παγκοσμίων πολέμων να δημιουργήσει ιστορία του «μακεδονικού κράτους», επαναστάσεις και αγώνες. Και σημειώνει οτι κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μέσα από αίμα και διαπραγματεύσεις και σε μια στιγμή ευρωπαϊκής φιλανθρωπίας, οι Έλληνες άρπαξαν περισσότερο από τη μισή έκταση της μακεδονικής γής των προγόνων τους, οδηγώντας μακριά εκατοντάδες χιλιάδες Μακεδόνες!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!