Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΕΛ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Θέλουν να διαλύσουν την ορθοδοξία και προσχωρούν στην  εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού της χώρας  COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ)  με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ.  

Το βρώμικο κόλπο του Ιερώνυμου - Axel Tsipra ΕΔΩ και ΕΔΩ
Λ
Μετά την Νέα Δημοκρατία, που έσπευσε να θριαμβολογήσει για την συμφωνία (που σύμφωνα με την Ιερά Σύνοδο δεν έχει υπογραφεί…) ότι ο Τσίπρας υιοθέτησε τις παλαιότερες προτάσεις της.

Στο… χορό των… πατέρων της –κατ’ αρχήν- συμφωνίας αποχριστιανισμού της Ορθόδοξης Ελλάδας μας, προστέθηκε και το κόμμα των συνοδοιπόρων – προδοτών, που με διθυραμβική ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του, ήταν έργο Καμμένου:


«Πάμε μαζί. Πάμε ενωμένοι και ισχυροί. Πολιτεία και Εκκλησία. Ελλάδα και Ορθοδοξία. Ο Πάνος Καμμένος το εγγυήθηκε, το εξασφάλισε και τα τσεκούρια του διχασμού θάφτηκαν βαθιά».

Σύμφωνα δε με πληροφορίες «εκ των έσω» που μεταδίδουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, όντως ο θεομπαίχτης Καμμένος ήταν ο πρωτομάστορας της αντίχριστης συμφωνίας, καθώς χθες το μεσημέρι επισκέφτηκε το Μαξίμου, καθοδήγησε τον… μικρό Αλέξη και αποχώρησε από την πίσω πόρτα όταν βεβαιώθηκε πως έληξε επιτυχώς η αποστολή που του είχαν αναθέσει οι αντίχριστοι υπερατλαντικοί αφέντες του! Τους οποίους, ομολογουμένως εκπροσωπεί επάξια στην Ορθόδοξη Πατρίδα μας, με σκοπό να την διαλύσει και να την κάνει σαν τα μούτρα του!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μη μας λένε ψέμματα: Η μισή Ευρώπη πληρώνει τους ιερείς – Αυτά είναι τα κράτη που μισθοδοτούν τους κληρικούς τους

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!