Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΤΙ «ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ» Τσίπρας και Ιερώνυμος από το deal…; Ο Ιερώνυμος δίνει δικαίωμα στην διεφθαρμένη εκκλησιαστική ηγεσία να διώχνει αντιρρησίες και να προσλαμβάνει ημέτερους… Ο τουρκοεβραίος Axel Cipra κερδίζει 10.500 διορισμούς αντίχριστων κομματόσκυλων που ΕΣΥ θα πληρώνεις αδιάφορε Έλληνα!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Θέλουν να διαλύσουν την ορθοδοξία και προσχωρούν στην  εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού της χώρας  COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ)  με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ.
 O αντίχριστος είναι εδώ και κυβερνά την Ελλάδα. Το είχαν δηλώσει επανειλημμένως προεκλογικά ότι είναι αντίχριστοι... όλοι γνώριζαν... και τούς ψήφιζαν γιατί τούς έταζαν ''φράγκα''!
Να θυμάστε την πρόρρηση του γέροντος Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη για τη σφαγή στη χώρα που θα φέρει αυτή η κυβέρνηση ΕΔΩ. Να δείτε όμως και ΕΔΩ


Η Eκκλησία της Ελλάδος θα διαχειρίζεται αποκλειστικά πλέον 10.500 κληρικούς και 200 εκατομμύρια ευρώ, πάλι με έξοδα του κράτους. 

Γιατί δέχτηκε με προθυμία ο Ιερώνυμος; Επειδή η ανώτατη ιεραρχία πλέον αποκτά υπερεξουσίες πάνω στους κληρικούς: μπορούν άνετα πλέον εσωτερικά να αναπροσαρμόζονται


οι μισθοί σε οποιοδήποτε πρόσωπο, άρα υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους στους κύκλους των υψηλά ισταμένων, αλλά και απολύσεις «αντιφρονούντων» και προσλήψεις «φίλων».

Γιατί δέχτηκε με προθυμία ο Τσίπρας; Επειδή δημιουργούνται πλέον 10.500 νέες πρόσθετες μόνιμες θέσεις εργασίας στο δημόσιο. Ικανοποιείται η τήρηση της ετήσιας αναλογίας εισόδου/εξόδου δημοσίων υπαλλήλων βάσει συμφωνίας με τους εταίρους και υπάρχει πλέον άπλετος χώρος για νέα ρουσφέτια. 10.500 μόνιμοι κομματικοί φίλοι σημαίνει 30-40.000 άτομα εκλογικής δύναμης αν υπολογίσουμε και τα οικονομικά εξαρτώμενα πρόσωπα των προσληφθέντων. Άλλωστε αυτό το κόλπο γίνεται εδώ και πολλά χρόνια: φτιάχνουμε οργανισμούς και εταιρείες του δημοσίου, τους δίνουμε κρατικά κονδύλια και λέμε ότι οι υπάλληλοι των οργανισμών και εταιρειών αυτών δεν ανήκουν τυπικά στο δημόσιο. Έτσι τυπικά έχουμε 600.000 δημόσιους υπαλλήλους και ουσιαστικά 1 εκατομμύριο.

Και οι δυο πλευρές ευτυχισμένες.

Καλό ντηλ;



ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μη μας λένε ψέμματα: Η μισή Ευρώπη πληρώνει τους ιερείς – Αυτά είναι τα κράτη που μισθοδοτούν τους κληρικούς τους

 

ΑΝΕΛ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

 

Κώστας Μπακογιάννης: Είμαι υπέρ του γάμου των ανώμαλων, της υιοθέτησης παιδιών από αυτούς και θέλω παρέλαση ανώμαλων και στο Καρπενήσι! Κάντε με δήμαρχο να συνεχίσω την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 στα παιδιά σας και να τα γαλουχήσω με τις ιδέες μου…. Είμαστε υπέρ του διαχωρισμού εκκλησίας – κράτους αλλά και υπέρ της συνθέτης ονομασίας των Σκοπίων

 

 

Ο τουρκαλβανός πράκτορας Ιερώνυμος κάλεσε τους Ρότσιλντ να αναλάβουν το ξεπούλημα της Εκκλησιαστικής Περιουσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!