Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΟΛΑΝΤ: ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Δεν είχαμε καμμία αμφιβολία!



Συνέντευξη στην «Καθημερινή» έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα που έγινε στην Ελλάδα το 2015 και στην στάση του Τσίπρα, αλλά και του εμφανιζόμενου ως «ανεύθυνου άρχοντα» προέδρου Πάκη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ολάντ –που δεν έχει κανένα λόγο να πει ψέματα στην συγκεκριμένη περίπτωση- ο πρόεδρος Πάκης συμμετείχε ενεργότατα στο «κόλπο» της περιφρόνησης της άρτι εκφρασθείσας λαϊκής
βούλησης, για να μείνει η Ελλάδα στην κόλαση του ευρώ:

«Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη. Ο φίλος μου Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Με διαβεβαίωσε πως η Ελλάδα είναι ακλόνητα ευρωπαϊκή και μου ζήτησε να εμπιστευτώ ότι η ελληνική κυβέρνηση θα επιστρέψει στον διάλογο, το οποίο και έγινε. 

Παρ’ όλο που δεν έχει την ίδια πολιτική κατεύθυνση με τον Αλέξη Τσίπρα, ήταν πολύ σημαντικό να μπορέσει να βεβαιώσει, εξ ονόματος του ελληνικού λαού, την καλή πίστη του πρωθυπουργού. Καλή πίστη που πράγματι υπήρξε».
Συνυπεύθυνος για την αγνόηση της λαϊκής θέλησης στο δημοψήφισμα, συνυπεύθυνος για την αγνόηση της λαϊκής θέλησης στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, συνυπεύθυνος για όλα όσα γίνονται κατά της Πατρίδας και του Λαού, ο δήθεν «ανεύθυνος άρχων»!

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Κάτω από κάθε νόμο, πρώτη φιγουράρει η υπογραφή του Προέδρου. Μετά ακολουθούν οι υπογραφές των αρμόδιων υπουργών. Άρα, αν ο Πρόεδρος δε βάλει την υπογραφή του, νόμος δε βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!