Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ!


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Να μην ξεχάσετε να πάτε ψηφίσετε στις εκλογές για να αλλάξετε την τύχη της πατρίδας μας! Συμμετοχή σε καρέ με σημαδεμένη τράπουλα.... νομιμοποίηση της νοθείας... ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ..
Τα παιδιά δείχνουν τον τρόπο που γίνονται οι ανατροπές!

Δείτε το σημερινό ρεπορτάζ ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ

Το χθεσινό ρεπορτάζ ΕΔΩ


Δείτε όλη τη συλλογή των σημαντικών άρθρων για το Σκοπιανό πρόβλημα ΕΔΩ


 

Έλληνες μαθητές, θαυμάστε τους:

Συζήτηση για τις καταλήψεις των ελεύθερων αγωνιζόμενων μαθητών, ενόψει και της αυριανής κορύφωσης του μαθητικού αγώνα για την προστασία της Μακεδονίας μας, έγινε σήμερα στη βουλή, μετά από την ομιλία του βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλου.
Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, ΟΛΑ τα κόμματα του κατ’ ευφημισμόν λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στον αγώνα των μαθητών.

Γεροβασίλω (ΣΥΡΙΖΑ):
«Απευθύνομαι σε όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να τοποθετηθούν απέναντι στην προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να σπείρει το εθνικιστικό φασιστικό δηλητήριο στους μαθητές των σχολείων. Πρέπει όλα τα κόμματα να αντιμετωπίσουμε από κοινού αυτό το νέο κίνδυνο και την προσπάθεια σε νέα παιδιά που ίσως παρασύρονται από τη λεγόμενη αγάπη στην πατρίδα να το δουν με διαστρεβλωμένο τρόπο».

Μπουμπούκος (ΝΔ):
«Δεν υπάρχουν καλές και κακές καταλήψεις. Είμαστε κατά των καταλήψεων».  


ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΔΩ

Θεοχαρόπουλος (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ):
«Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη καταδικάζουμε απερίφραστα όλα όσα λένε οι εκφραστές ακροδεξιάς στη χώρα μας και βεβαίως να μείνουν μακριά οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων από τους μαθητές και τα σχολεία».

Δανέλλης (Ποτάμι):
«Έχουμε κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο που εξελίσσεται τελευταίες ημέρες… Εισβολή της ΧΑ στα σχολεία. Οι απολογητές ναζισμού και φασισμού δεν δικαιούνται να μιλούν για πατρίδα και πατριωτισμό».

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στους μαθητές μας!
    Μπράβο στα νιάτα της ελλαδος!!!!

    Παιδιά σας φοβούνται!!!
    Γιούπι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!