Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Πενῆντα ἀναρχικοί ξυλοκόπησαν ἀστυνομικούς στό Πρωτοδικεῖο Ἀθηνῶν – «Θά σᾶς σφάξουμε» – Καμμία σύλληψη! (ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚE 18-11-18 02:00)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Έχουμε νέες προκλήσεις από αντιεξουσιαστές οι οποίοι κατέβασαν την ελληνική σημαία στην Θεσσαλονίκη ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΕΔΩ)!!!! Στην Αθήνα η 5η φάλαγγα (ΕΔΩ) εδώ και μια εβδομάδα έχει αναρτήσει δυο αφίσες στο Θησείο απέναντι από την εκκλησιά των Αγίων Ασωμάτων οι όποιους γράφουν:
 
‘’Στο δι@ολο η πατρίδα και η οικογένεια’’ και ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει κάνει καποια κίνηση να τις κατεβάσει.... ούτε η αστυνομία!!!!

Νέες πληροφορίες από αστυνομικούς επιβεβαιώνουν τις υποψίες μας ότι το ψαρί βρωμάει από το κεφάλι στην ελληνική αστυνομία.... Αστυνομικός σε μήνυμα του σε ιστιολόγιο (ΕΔΩ) διαμαρτύρεται για την πολιτική και αστυνομική ηγεσία  καθώς ενώ ολη την νύχτα οι αστυνομικοί κυνηγούσαν Λίβυους κακοποιούς, μόλις τους συνέλαβαν αφέθηκαν ελεύθεροι.... Τις ίδιες πληροφορίες δίνει και για τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες που τους παρέχονται αφειδώς δωρεάν χαρτιά με ασυλία και κυκλοφορούν ελεύθεροι στη χωρα.... 

Την ίδια στιγμη το Ε.Κ.ΑΜ. μαζί με υψηλόβαθμους των σωμάτων ασφάλειας κάνουν ''πρωτότυπες’’ ασκήσεις ετοιμότητας για ''Αεροπειρατεία του ISIS  στον Αερολιμένα Αθηνών’’ (ΕΔΩ)!

Για να τα συνδυάσουμε λίγο όλα αυτά με τα άρθρα ΕΔΩ  και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας......

Η υπόλοιπη ανάλυση παραμένει όπως είπαμε παραπάνω μέχρι τη στιγμη που οι αστυνομικοί θα φάνε φρέσκο ξύλο από την 5η φάλαγγα…:
 

Η ελληνική αστυνομία, όπως και ο στρατός, έχουν προδώσει τον όρκο τους και τώρα δρέπουν και αυτοί τους καρπούς της προδοσίας. 

 
Το πρόβλημα όμως είναι βαθύτερο. Οι εντολές να μη χρησιμοποιούν τα περίστροφά τους και γενικώς να μην αντιδρούν σε αναρχικούς και ειδικώς σε αλλοδαπούς, έχουν βαθύτερα νοήματα και αποτελέσματα…. Πρόκειται για Υβριδικό Πόλεμο – (δείτε ΕΔΩ) με σκοπό να διαλύσουν εντελώς τον κοινωνικό ιστό και να έχουν τους Έλληνες συνεχώς σε καθεστώς ανασφάλειας, προκειμένου να μην αντιδρούν και να δέχονται παθητικά ό,τι τους επιβάλλουν! 

Δείτε πόσες φορές τελευταία έχουν εξευτελίσει την αστυνομία χωρίς καμμιά αντίδραση... Τυχαίο λέτε; Δείτε
ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ .

ΕΝΣΤΟΛΟΙ, ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται ανελέητα η οικονομική καταστροφή των Ελλήνων σύμφωνα με την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) προκειμένου να είναι διαλυμένο το ηθικό τους με περιορισμένες αντιδράσεις σε αυτά που τους επιβάλλουν. Απώτερος σκοπός, εκτός από τον διαμελισμό της χώρας, είναι και η κλοπή του ορυκτού μας πλούτου, όπως έχουν οι ίδιοι ομολογήσει ΕΔΩ.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι «κάποιος» στέλνει τους αναρχικούς άλλα και λαθρομετανάστες και αλλοδαπούς για εκπαίδευση σε πόλεμο πόλεων στο Κουρδιστάν - δείτε ΕΔΩ - Δεν πρόκειται για σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας λέτε;


Κάνουν ότι θέλουν Ρουβίκωνες και αναρχικοί ξεφτιλίζοντας το Ελληνικό κράτος. Αστυνομικοί δέχονται συνεχώς επιθέσεις, με την Κυβέρνηση να έχει δώσει εντολή να μην γίνονται συλλήψεις! 

Επίθεση από τουλάχιστον 50 μέλη αναρχικών ομάδων δέχθηκαν, όπως αναφέρουν, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στον αύλειο χώρο του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Είχε μόλις ολοκληρωθεί δικαστική υπόθεση, που αφορούσε παλαιότερη μοτοπορεία αναρχικών με μάρτυρες τους αστυνομικούς.


Όπως αναφέρει αστυνομικός, όταν βγήκαν από τα δικαστήρια και αφού πρώτα τους εξύβρισαν, ένα από τα άτομα είπε σε αστυνομικό: «Θα σε σφάξουμε!»

Άλλα άτομα κινήθηκαν επιθετικά κατά των αστυνομικών και μετά τη λεκτική επίθεση τους χτύπησαν με γροθιές και κράνη.



Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως δόθηκε εντολή να μη γίνει σύλληψη ή προσαγωγή.

Οι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΠΗΓΗ 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Ξυλοδαρμός αστυνομικών από Αλβανό στον Βόλο! - Μετά τους Ρομά και οι Αλβανοί... - Αλβανός:«Θα σας σκοτώσω όλους όπως κάναμε στον Κατσίφα» - ΈΝΣΤΟΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;




Απίστευτο! Μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν έλεγχο σε… αστυνομικούς στου Ζωγράφου!

 

 Επίθεση Ρομά σε αστυνομικούς: Μαχαιροβγάλτης που αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου ο ένας από τους δράστες

 

4 σχόλια:

  1. Μόλις στρίψεις τὰ ΜΚ2 πάνω τους αὐτὰ τὰ τσογλάνια θὰ κοιτᾶνε τὰ ραδίκια ἀνάποδα. Εἶναι κάτι τσογλάνια τῶν βορείων προαστείων ποὺ μόλις τοὺς ρίξεις δύο σφαλιᾶρες τὰ ἔχουν ξεράσει ὅλα. Θέμα ἑνὸς λεπτοῦ εἶναι ἀλλὰ αὐτὸς ποὺ θα τὸ κάνει θὰ πρέπει πρῶτα νὰ ἔχῃ στρέψῃ τὰ ΜΚ2 κάπου ἀλλοῦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διερωτηθήκαμε γιατί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, δεν συνελήφθησαν αυτοί οι κύριοι και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, να τους βγάλλουν τις κουκούλες, ΩΣΤΕ να δούμε άπαντες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα πρόσωπά τους;
    Μπάάάάά....
    Δέν θα ..."έτυχε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δὲν βγἀζουν τὶς κουκοῦλες; 'Εσεὶς τί λέτε; Εἶναι παιδιὰ πλουσίων γόνων, βουλευτῶν, παιδιὰ ἀπὸ

    πρεσβεῖες, καὶ τῶν ΑΘΕΑΤΩΝ. Ξέρετε ἐσεῖς,τύπου ἐγγονοῦ Νιάσουτζικ.

    Ἀλήθεια ἀπὸ ποῦ κατάγεται αὐτὸς ὁ κύριος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αμάν" με αυτές τις ...δύσκολες ερωτήσεις ορισμένων.
      Αφού "αυτά" είναι ευρέως γνωστά...

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!