Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Μ α χ α ί ρ ω σ α ν Ορθόδοξο μοναχό στις ΗΠΑ! "Λόγω" 'Halloween';



Ένας μοναχός της Μονής του Αγίου Ιωάννου στο Μαντόν της Καλιφόρνια (USA), ο π. Ιωάννης Rozmanov, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού μαχαιρώθηκε από έναν επισκέπτη, το πρωϊνό της ημέρας του 'Halloween'!

Αποτέλεσμα εικόνας για ST.JOHN MONASTERY MANTON

Αποτέλεσμα εικόνας για ST.JOHN MONASTERY MANTON

Ο π. Ιωάννης αφιερώθηκε στο μοναχισμό στην Μονή του Αγίου Ιωάννου για σχεδόν 20 χρόνια, έχοντας ζήσει εκεί περισσότερο από κάθε άλλο μοναχό στην παρούσα αδελφότητα.

Ο τραυματισμένος μοναχός είχε την ευλογία να γνωρίζει τον Άγιο για τον οποίο ονομάστηκε το μοναστήρι του ‘Αγ. Ιωάννης του Σαν Φρανσίσκο”, υπηρετώντας ως παιδί στο Ναό.

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιτιθέμενος, Μιχαήλ Πιένκο, ήταν μεθυσμένος όταν επιτέθηκε στον π. Ιωάννη περίπου στις 2:20 π.μ. χθες το πρωΐ.
Κάποιος πρόλαβε να καλέσει το 911, προειδοποιώντας ότι ο δράστης ήταν μεθυσμένος και κουβαλούσε ένα μαχαίρι, και περίπου μισή ώρα αργότερα οι αρχές έλαβαν μια δεύτερη κλήση λέγοντας πως ο π. Ιωάννης είχε μαχαιρωθεί. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ST.JOHN MONASTERY MANTON

Το θύμα ήταν στο μπάνιο όταν ο μεθυσμένος επισκέπτης τον μαχαίρωσε δύο φορές «χωρίς πρόκληση”, λένε οι μάρτυρες σαν σκηνή από το παλαιό κινηματογραφικό θρίλλερ του Άλφρεντ Χίτσκοκ «Ψυχώ”.

Ο π. Ιωάννης κατάφερε παρά την κατάστασή του να μεταβεί σε γειτονικό σπίτι για βοήθεια, από όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία. 
Η κατάστασή του είναι ακόμα άγνωστη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ST.JOHN MONASTERY MANTON

Ο Pijenko συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας και κρατείται υπό εγγύηση 500.000 δολλαρίων.

pentapstagma

https://scripta---manent.blogspot.com/2018/11/halloween.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!