Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Οι αλβανοί έφτιαξαν Εθνική Τσαμουριάς στο ποδόσφαιρο - ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ''ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ''

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Όπως βλέπετε η προβοκάτσια της θείας ΑσπαCIAς έπιασε τόπο.... Ξέρουν τι κάνουν όταν θέλουν να δημιουργήσουν εθνοτικές συγκρούσεις. Τόσους πολέμους έχουν σχεδιάσει μαζί και τους δυο Παγκοσμίους Πολέμους. Εμείς απλά θα επαναλάβουμε την ανάλυση που κάναμε (ΕΔΩ) την ημέρα της δολοφονίας του λεβέντη, γενναίου, πατριώτη και εθνομάρτυρα Κ.Κοτσιφά από τους δειλούς αλβανούς:

Όλο και περισσότερες ενδείξεις έρχονται στο φως που δικαιολογούν την υποψία ότι πρόκειται για προβοκάτσια και δολοφονία. Τα αλβανικά ειδησεογραφικά μέσα ενώ στην αρχή μιλούσαν για σύλληψη του Κ.Κοτσιφά κατόπιν ανακοίνωσαν ότι είναι νεκρός (ΕΔΩ)… Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον συνέλαβαν αιμόφυρτο και κατόπιν τον εκτέλεσαν (ΕΔΩ). Η οικογένεια του αρνείται να παραλάβει τη σωρό! Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά! 



Φυσικά μην περιμένετε από το ψευτορωμαίικο να υπερασπιστεί τη μνήμη και την τιμή του δολοφονηθέντος Έλληνα, πράγμα το οποίο επιβεβαίωσε ήδη ανακοινώνοντας ότι  δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τον θάνατο του με κάποια πατριωτική ενέργεια (ΕΔΩ) ! Φυσικά οι αλβανοί ζητούν και τα ρέστα δηλώνοντας μέσω του υπουργού εξωτερικών τους ότι εκφράζει την απογοήτευσή του για την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, η οποία όχι μόνο δεν καταδικάζει την επίθεση με όπλο κατά των δυνάμεων ασφαλείας μας, αλλά σημειώνει ότι κακώς η Ελλάδα μιλά για  ''απαράδεκτη απώλεια ζωής'' (ΕΔΩ)

Η υπόλοιπη ανάλυση παραμένει όπως είχαμε σχολιάσει παρακάτω:
Οι Βορειοηπειρώτες κατηγορούν τους αλβανούς για εσκεμμένη δολοφονία ΕΔΩ. Την ίδια στιγμή ο γενίτσαρος Ε. Ράμα (ελληνικό επίθετο Κολέκας)  προκαλεί σε μήνυμά του στο Twitter λέγοντας «Σκοτώσαμε ένα εξτρεμιστή, καλά του κάναμε» (ΕΔΩ) ! Ταυτόχρονα ο αλβανός ερευνητής δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα έγραψε:
«Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας από να φορέσουν μαύρες μαντίλες οι μητέρας μας. Ας μάθουν ποιος είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού την επόμενη φορά…» Ο Αλβανός δημοσιογράφος πρόσθεσε απευθυνόμενος στους Έλληνες: «Εάν έχουν αμφιβολία, μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν…».
 Από την πρώτη στιγμή το καταλάβαμε ότι η δολοφονία ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΔΑΚΤΥΛΟ - δείτε όλη την ανάλυση  ΕΔΩ. Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ - Επιβεβαίωση: Οι Αλβανοί μπούκαραν στο σπίτι του Κ. Κατσίφα: Χτύπησαν τη μητέρα του! – Το περίεργο ρεπορτάζ Αλβανικού καναλιού λίγα 24ωρα πριν την δολοφονία (ΕΔΩ)

Παραμονές ελληνοτουρκικού θερμού επεισοδίου όξυνση στη σχέσεις Αλβανίας - Ελλάδας πόσο τυχαία μπορεί να είναι; Υπενθύμιση: Υπάρχουν 800.000 αλβανοί στη χώρα Οι Ιλλουμινάτι σχεδιάζουν δεκαετίες πριν τις κινήσεις τους  - Σχέδιο ‘’Μεγάλης Αλβανίας’’ ΕΔΩ – Ο γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός (ΕΔΩ) , και ο γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης (ΕΔΩ) μας έχουν προειδοποιήσει!

Προετοιμασία αστάθειας στη χώρα με το Αλβανικό στοιχείο. Μας σκάβουν το λάκκο δεκαετίες τώρα. Η χώρα είναι σε μόνιμο Υβριδικό Πόλεμο - δείτε ΕΔΩ
Πρόρρηση του Αγίου Παϊσίου που βαίνει προς επαλήθευση ΕΔΩ και αφορά το ''άνοιγμα'' του Βορειοηπειρωτικού! Δείτε τι είχε πει αναλυτικά για τη Βόρειο Ήπειρο ΕΔΩ
Σημειώστε το θεϊκό σημάδι της έναρξης των ταραχών με την Αλβανία ... 28 Οκτωβρίου! Κι αυτό τυχαίο;
Ρίχνουμε πάντα και μια γεωπολιτική ματιά στα ''μελλούμενα'' σύμφωνα με την ορθοδοξία ΕΔΩ

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης 

Η νεοσύστατη, άμα και θνησιγενής, «Δημοκρατία της Τσαμουριάς» έφτιαξε και εθνική ποδοσφαιρική ομάδα. Η ομάδα απαρτίζεται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Αλβανίας. Αλλά γιατί η “τσάμικη ομοσπονδία” δεν κάλεσε και ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα; Άρα παραδέχονται έμμεσα ότι είναι αλβανοί και ότι τσάμικη εθνότητα δεν υπάρχει. Αλλ’ αυτό δεν έχει καμία σημασία όταν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές έχουν προαποφασίσει τον διαμελισμό της Ελλάδος. Όλα τ’ άλλα είναι “λογικοφανείς” τρόποι πραγματοποίησης των αποφάσεών τους.  


Η “Εθνική ομάδα της Τσαμουριάς” είναι μέλος της CONIFA (Confederation of Independent Football Associations, Συνομοσπονδία Ανεξάρτητων Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών) , στην οποία εντάχθηκε επισήμως την άνοιξη του 2018. Η CONIFΑ, που έχει την έδρα της στην Σουηδία, είναι διεθνής συνομοσπονδία στην οποία ανήκουν “εθνικές” ποδοσφαιρικές ομάδες οι οποίες δεν είναι μέλη της FIFA. Στην CONIFΑ ανήκουν 9 ποδοσφαιρικές ομάδες από την Αφρική, 10 από την Ασία, 2 από την Βόρειο Αμερική, 2 από την Ωκεανία και 26(!) από την Ευρώπη. Στην CONIFΑ εκτός από την ομάδα της Τσαμουριάς ανήκει και η εθνική ομάδα της Δημοκρατίας της βορείου Κύπρου, η οποία μάλιστα έχει δώσει ποδοσφαιρικά παιγνίδια με επίσημες εθνικές ομάδες. 

Η CONIFΑ, που έχει ως σήμα την χειραψία με λυγισμένο έντονα το μεγάλο δάκτυλο που φαίνεται στο χέρι, διοργανώνει πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η επομένη ετήσια γενική συνέλευση των μελών της CONIFA θα γίνει στις 26-27 Ιανουαρίου 2019 στην Κρακοβία της Πολωνίας. Αξίζει να περιηγηθεί κάποιος στην επίσημη ιστοσελίδα της, www.conifa.org, από την οποία θ’ αποκομίσει πολλά συμπεράσματα.  

Γράφει η CONIFA ότι Τσαμουριά, είναι ονομασία που χρησιμοποιείται κυρίως από Αλβανούς, και εδαφικά είναι η παράκτια περιοχή της Νοτίου Αλβανίας μαζί με την Ελληνική Ήπειρο. Η Τσαμουριά σχετίζεται παραδοσιακά μ’ έναν λαό που μιλάει αλβανικά και καλούνται Τσάμηδες. Δηλαδή, μας πληροφορούν ότι η Νότιος Αλβανία, (δεν την ονομάζουν Βόρεια Ήπειρο) και η Ελληνική Ήπειρος, παραδοσιακά, (δηλαδή, αποφεύγουν το ιστορικά) κατοικείται (από πότε;) από Τσάμηδες. Είναι φανερό ότι οι εχθροί της Ελλάδος εφαρμόζουν την ίδια ακριβώς τακτική, που εφαρμόζουν και στο Μακεδονικό.  Όπως με πρόσχημα την μακεδονική εθνότητα θέλουν να μας αρπάξουν την Μακεδονία, έτσι και εδώ, με πρόσχημα την τσάμικη εθνότητα θέλουν να μας αρπάξουν την Ήπειρο, που και αυτή την έχουμε μισή ακόμα.  

 
Αλλά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να μας πει από πού προέρχεται ο όρος “Τσάμης” και κατ’ επέκταση, Τσαμουριά. Κάτι έχει να μας πληροφορήσει η μικρή αλλά σημαντική αυτή ανάλυση. Ο όρος προέρχεται από τον ποταμό Θύαμι, αλλά ως γνωστόν, επειδή οι αλβανοί δεν μπορούν να προφέρουν το «Θ», το αντικατέστησαν με «τσ». Από τη μια σφετερίζονται ονόματα που δεν μπορούν ούτε να προφέρουν, και από την άλλη διεκδικούν επιπλέον εδάφη μας. Επομένως και ο όρος “Τσάμης” έχει ελληνική προέλευση και κατά τα άλλα θέλουν να μας πείσουν για τα απίστευτα. Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις, είπε ο Αντισθένης, αλλά μάλλον δεν είναι τόσο σημαντικό διότι δεν το “είπε η τηλεόραση”. 

Η Τσάμικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με έδρα την Ολλανδία, όπου είναι και η έδρα της Τσάμικης κυβέρνησης, αισιοδοξεί ότι θα πάρει το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων που ανήκουν στην CONIFA, που γίνεται του χρόνου. Ενώ έχει κερδίσει ήδη η “Εθνική Τσαμουριάς” ένα διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου.  

Μετά το Μακεδονικό μας φέρνουν με φόρα και το Τσάμικο. Η δύσμοιρος Ελλάς βρίσκεται στην αρχή μιας περιπέτειας που όμοιά της δεν θα έχει ξαναζήσει. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί, και μεγάλοι, και μας ζώνουν όλοι μαζί από παντού. Δεν προέκυψαν συμπτωματικά όλα αυτά που γίνονται, και θα κληθούμε ν’ αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, αφού πρώτα αδρανοποιήσουν πλήρως την χώρα και τον λαό της.  

Οι Τσάμηδες παίρνουν θάρρος βλέποντας ποιοι τους υποστηρίζουν και τι κάνει η κυβέρνηση που διοικεί την Ελλάδα. Παίρνουν θάρρος και ετοιμάζονται με μπροστάρη τον UÇÇ και όχι το ποδόσφαιρο. 
Χρήστος Μαντζιάρης 

TRIKLOPODIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!