Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Δημήτρης Αλεξόπουλος : «Χτύπημα στο Αιγαίο» το παιχνίδι του 1986 που «προέβλεψε» Ρώσο-Τουρκικό πόλεμο και τη πτώση του Καστελόριζου

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Όλα είναι προσχεδιασμένα όπως έχουμε πει άπειρες φορές. 
 
 ΟΛΟΙ είναι στο κόλπο και εφαρμόζουν το σχέδιο διαμελισμού της χώρας μας ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' (ΕΔΩ).
 
Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Το 1986 η αμερικανική εταιρία επιτραπέζιων παιχνιδιών στρατηγικής victory games κυκλοφόρησε ένα παιχνίδι με σενάριο ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΟΥ πολέμου,με θέατρο επιχειρήσεων το Αιγαίο πέλαγος.

 
Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά λεπτομερές και απαιτητικό.Έχει πέντε σενάρια εξέλιξης πλοκής,δύο εκ των οποίων όμως έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα.Το πρώτο αναφέρεται σε πυραυλική κρίση μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, αφού βάση του σεναρίου η Ρωσία θα προσπαθήσει με τη βία ν’απομακρύνει τους
νατοικούς πυρηνικούς πυραύλους απ΄το τουρκικό έδαφος ενώ η Ελλάδα αν και μέλος του ΝΑΤΟ ΘΑ
ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ!.

Διαφημιστικό του παιχνιδιού με τα 5 σενάρια.Πόλεμος σε αέρα και θάλασσα.
Κάτι τέτοιο το 1986 θα ήταν αδιανόητο δεδομένου του ότι η χώρα μας ως μέλος του ΝΑΤΟ θα όφειλε να συνδράμει τη Τουρκία σε ενδεχόμενη επίθεση της τότε Σοβιετικής Ένωσης. Σήμερα βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά και η επιλογή της μη εμπλοκής της Ελλάδας σε Ρώσο-Τουρκικό πόλεμο έχει σοβαρές πιθανότητες εφαρμογής.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίαζει και ο χάρτης του σεναρίου σχετικά με την περιοχή της Κωνσταντινούπολης και της μάχης των στενών,αφού βλέπουμε υπαρκτή την ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΡΑΓΓΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ που τώρα χτίζει ο Ερντογάν!.
Το υπόγειο τούνελ του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη 30 χρόνια πρίν !
Το δεύτερο σενάριο όμως είναι και το πιο τρομακτικό για την Ελλάδα και τη Κύπρο αφού αναφέρεται σε Ελλήνο-Τουρκικό πόλεμο στον ΑΞΟΝΑ ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ-ΚΡΗΤΗ ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ!
Οικόπεδα και αγωγοί φυσικού αερίου στη γραμμή Κύπρος-Καστελόριζο-Κρήτη.
Επιπροσθέτως ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ απ΄τον χάρτη του παιχνιδιού,ενώ στην αποτύπωση της υπόλοιπης ελληνικής επικράτειας τα κατοικημένα νησία εμφανίζονται όλα λεπτομερώς! έτσι η ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
Εξαφανισμένο το Καστελόριζο,οι ΑΟΖ Ελλάδος-Κύπρου χωρίζονται απο την Τουρκική
Όπως είπαμε στην αρχή το παιχνίδι επικεντρώνεται σε αεροναυτικό πόλεμο,αυτόν ακριβώς που περιμένουν οι αναλύτες να γίνει σ’ενδεχόμενη κρίση ενεργειακών πόρων.
Οι σκέψεις είναι πολλές και τα ερωτήματα μεγαλύτερα: ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ;

TRIKLOPODIA

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα μία αληθινά ΕΞΟΧΗ ανάρτηση.
    Πώς να εξηγήσουμε όμως στον πολύ κόσμο, στους απλούς και (απερίγραπτα) α ν υ π ο ψ ί α σ τ ο υ ς Έλληνες πολίτες, ότι οι σχεδιασμοί που "στήνονται" πέραν του Ατλαντικού, απο Α Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Η Τ Ο Υ Σ "ρυθμιστές", πραγματοποιούνται αρκετά χρόνια ΜΕΤΑ !
    ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ, έχουν αντίληψη, έχουν πρόσβαση, έχουν βαθιά γνώση γιά το ΤΙ ετοιμάζεται, για ΠΟΙΟΥΣ, για ΠΟΥ και κυρίως ΠΟΤΕ....
    Όσο οι πολλοί κοιμούνται τον ύπνο του "δικαίου", αδιαφορούν στην ουσία, δεν κατανοούν ούτε πρόσωπα, ούτε πράγματα, ούτε γεγονότα, δεν πρόκειται να κατανοήσουν καθόλου το σκηνικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!