Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΩΡΓΟ Α Θ Α Ν Α Τ Ε ΗΡΩΑ, σέ "ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ" γιά βράβευση μετά 6 χρόνια! (Πάλι καλά...)

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεώργιος Ανδριτσόπουλος


Μια ξεχωριστή εκδήλωση με θέμα: «Ελληνική Αστυνομία : Χθες – Σήμερα – Αύριο» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

αστυνομία
Αποτέλεσμα εικόνας για ιδρυμα σταυροσ νιαρχοσ

Η εκδήλωση περιελάμβανε ιστορική αναδρομή της εξέλιξης της Ελληνικής Αστυνομίας και παρουσίαση του σύγχρονου πλαισίου λειτουργίας του Σώματος και της μελλοντικής προοπτικής του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεώργιος Ανδριτσόπουλος

Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε το έργο και η πρόσφορα ειδικών Υπηρεσιών του Σώματος και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, της Υπηρεσίας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και Συνόδων Αστυνομικών Σκύλων και της Ομάδας Διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετική εικόνα

Ακολούθησε βράβευση 14 αστυνομικών των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Αττικής και Θεσσαλονίκης και των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας, για την αποδοτικότητα, τη συνέπεια, την προσφορά και την εν γένει συμπεριφορά τους.

Σχετική εικόνα

Συγκεκριμένα με Μετάλλιο και αντίστοιχο δίπλωμα Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας τιμήθηκαν μεταξύ πολλών άλλων:

ο πεσόντας Αρχιφύλακας Ανδριτσόπουλος Γεώργιος, διότι την  17 - 06 - 2013, στο Δίστομο Βοιωτίας τραυματίσθηκε θανάσιμα, σε συμπλοκή με ενόπλους και επικίνδυνους (Αλβανούς! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;) κακοποιούς. 
Το μετάλλιο παρέλαβε η σύζυγος του (η οποία συνοδευόταν από το 3ο παιδί της ηλικίας 5 ετών, το οποίο όταν δολοφονήθηκε από τους Αλβανούς ναρκέμπορους ο πατέρας του, ήταν στην κοιλιά της μητέρας του!).

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεώργιος Ανδριτσόπουλος
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

[ΠΗΓΗ:Απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως από το ακόλουθο 'λίνκ': https://thesstoday.gr/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CE%B8%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%AE/]

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!