Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Aπάντησε ο ...Δένδιας, για λογαριασμό του Σύριζα....χ ε ι ρ ο κ ρ ο τ ο ύ μ ε ν ο ς... [ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!]

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ 2 'ΒΙΝΤΕΟ' !
ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΟΘΡΟ-ΧΟΥΝΤΟ-ΚΑΝΑΛΟ!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΝΔΙΑΣ

Ο ξεφτίλας Δένδιας σηκώθηκε όρθιος για να κατακεραυνώσει την 'Χ.Α.', δηλώνοντας ότι αρνείται - άν και νομικός... - να τοποθετηθεί επί της ενστάσεως αντισυνταγματικότητος που διατύπωσε ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.

Αποτέλεσμα εικόνας για δενδιασ μασονοσ
«Αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος του οποίου οι ιδεολογικοί πρόγονοι παρέδωσαν την Μακεδονία στους Βούλγαρους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για δενδιας μασονος

Αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος που έχει ως σύμβολό του τον αγκυλωτό σταυρό», ήταν τα λόγια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ να τον χειροκροτούν!....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΝΔΙΑΣ

Κατόπιν, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής (του ανθρώπου που ως νεαρός ταξίδεψε στην "λατρεμένη του" Βόρειο Κορέα και έκανε και παρέλαση εκεί!!!!) , πήρε τον λόγο δηλώνοντας ότι ...προσυπογράφει απολύτως (!) την τοποθέτηση του Δένδια, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητος του Κοινοβουλίου «απέναντι στους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής».

Την τοποθέτηση του Σταύρου Κοντονή χειροκρότησε με την σειρά του ο Δένδιας καθώς και πολλοί βουλευτές της ΝΔ....





Βιάζεται η τελειώνει το θέμα...Μακεδονία




Απλά...γιατί δεν υπάρχει νέο. Το Σύνταγμα των Σκοπίων δεν έχει αλλάξει ακόμη, και ούτε πρόκειται να αλλάξει. !





Ζηλωτής της συμφωνίας των Πρεσπών εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλ. Καματερός, υποστηρίζοντας ότι κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε να εφαρμοστεί και στα Δωδεκάνησα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα με την Τουρκία, 

Δεν έχουμε μόνο τα Δωδεκάνησα ρε ρεμάλια. Είναι και η Θράκη και η ήπειρο. Να κάνουμε μια συμφωνία για όλα εκτός ...Πελοποννήσου γιατί αυτή θα γίνει ΕΟΖ.  





http://ixnos.blogspot.com/2019/01/a.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Χμμμ! Κατά λάθος αποκαλύφθηκαν! Γιατί λένε ...ο ΣΥΡΙΖΑ τα βρισκει με τη Χρυσή Αυγή οι μεν - και οι δε η νέα δημοκρατια στηρίζει τη Χρυσή Αυγή τώρα τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο βοθροκαναλο έδειξε την απάντηση του βουλευτή Καρακώστα της χρυσής αυγής στο δένδρια και στους κοντονιδες υποκριτές? Ο κατοχικός πρωθυπουργός δεν ονομαζοταν Κασιδιάρης δεν ονομαζοταν Μιχαλολιάκος δεν ονομαζοταν Παπας, ονομαζοταν Ιωάννης Ράλλης ο οποίος είχε ένα γιο τον Γεώργιο Ράλλη ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της ΝΔ.! (Ε.καρακωστας:η προδοτική συμφωνια θα κάνει και θα σκορπιστεί στις Πρέσπες !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!