Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει «συμφωνία των Πρεσπών» & για τα Δωδεκάνησα – TO ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ



 ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΕΔΩ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΚΟΥΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑ; ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΕΘΝΟΣΥΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΤΕ




Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς  δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος που εφαρμόζουν.



 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ
 


«Σας ζηλεύουμε Μακεδόνες, έχετε εσείς προβλήματα ασφαλείας;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός


Ζηλωτής της συμφωνίας των Πρεσπών εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, υποστηρίζοντας ότι κάτι αντίστοιχο θα έπρεπε να εφαρμοστεί και στα Δωδεκάνησα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα με την Τουρκία. 

«Αφού μου έδωσε το δικαίωμα ο κ. Χατζηδάκης, θέλω σαν Έλληνες Δωδεκανήσιοι να απευθυνθούμε στους συμπατριώτες μας τους Μακεδόνες γιατί θέλουμε να τους απευθύνουμε έναν χαιρετισμό και να τους πούμε ότι τους ζηλεύουμε», ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός.

«Και το δικαίωμα να απευθυνθούμε στους Μακεδόνες, κ. Χατζηδάκη, μας δίνει αυτή η Συμφωνία», συμπλήρωσε ο κ. Καματερός και πρόσθεσε: «Γιατί αν δεν υπάρχει αυτή η Συμφωνία και λέμε Μακεδόνες, τότε είναι η γειτονική χώρα, όπως είναι σήμερα. Είναι αυτοί που έχουν τα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτοί που καπηλεύονται την ιστορία μας. Αυτό θα είναι, αν δεν γίνει η Συμφωνία».

«Είμαι περήφανος με αυτή τη Συμφωνία, γιατί τώρα μπορώ να απευθύνομαι στους Έλληνες, τους συμπατριώτες μου τους Μακεδόνες και να τους πω, σας ζηλεύουμε εμείς οι Δωδεκανήσιοι», επισήμανε και διερωτήθηκε: «Σας ζηλεύουμε αγαπητοί συμπατριώτες, έχετε εσείς προβλήματα ασφαλείας;» για να προσθέσει πως «σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες! Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα σας; Διεκδικούν τα νησιά σας μας και όλο και περισσότερο».

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε εκεί αλλά παραδέχθηκε πως οι ψαράδες του Αιγαίου δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια λόγω της παρουσίας τουρκικών σκαφών.

«Οι ψαράδες μας δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια λόγω της παρουσίας τουρκικών πολεμικών», είπε ακόμη ο κ. Καματερός και πρόσθεσε: «Πολύ θα θέλαμε αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες να είχαμε τη δυνατότητα, όπως εσείς να έχουμε μία τέτοια γείτονα χώρα. Να έχουμε μία τέτοια Κυβέρνηση της γείτονας χώρας που να μπορούμε να κάνουμε μία τέτοια Συμφωνία».
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!