Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Έχετε ΜΗΠΩΣ την α φ έ λ ε ι α ότι θα (σας) Ξ Ε Χ Α Σ Ο Υ Μ Ε ;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>
https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/01/blog-post_757.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

6 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;
    18/01/2019


    Γράφει ο Αντίοχος

    Στο ίδιο ερώτημα είχαμε απαντήσει και προ ολίγων μηνών, αλλά οι επιτήδειοι καλοθελητές συνεχίζουν να το διακινούν, ενόψει της επικείμενης κύρωσης από τη βουλή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, οπότε θεωρήσαμε πως είναι επιτακτική ανάγκη να επαναλάβουμε την απάντηση.

    Η διάδοση, λοιπόν, λέει πως αν παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και οι αναπληρωτές τους… πέφτει η κυβέρνηση και αποτρέπεται η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας.

    Να δώσουμε μια απάντηση στο ερώτημα – όχι βέβαια στα ρετάλια που το ξεκίνησαν, αλλά σε κάποιους καλόπιστους (και ευκολόπιστους!) που παρασύρθηκαν και αναρωτιούνται αν ισχύουν οι διαδόσεις…

    Κανονικά, λοιπόν, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να γίνουν εκλογές ΜΟΝΟ στους νομούς που θα υπάρχουν οι «ορφανές» έδρες.

    Ωστόσο, αυτό δεν είναι καθόλου… σίγουρο. Καθότι, το άρθρο 51, παράγραφος 1 του Συντάγματος προβλέπει ότι: «O αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους».

    Δηλαδή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και οι αναπληρωτές τους, κι αντί για 300 μείνουν στη βουλή 284 βουλευτές!

    Σ’ αυτό συνηγορεί και ο γνωστός καθεστωτικός συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος όταν -την εποχή των διώξεων- κυκλοφορούσαν φήμες περί ομαδικής παραιτήσεως των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, απεφάνθη ως εξής – σύμφωνα με ρεπορτάζ καθεστωτικών ΜΜΕ της εποχής:

    «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση γενικών εκλογών έπειτα από μαζικές παραιτήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής, διαβεβαίωσε ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος.

    Ο γνωστός συνταγματολόγος υποστήριξε ότι βάσει του Συντάγματος μπορεί η βουλή να λειτουργήσει και με λιγότερους από 300 βουλευτές, άρα είναι πιθανό οι συγκεκριμένες έδρες να μείνει κενές».

    Και ποιο αφοπλιστικό επιχείρημα θα επικαλεστούν οι Τσιπροκαμμένοι για να «νομιμοποιήσουν» την βουλή των 284 και να προλάβουν τυχόν «γκρίνιες» των κομμάτων της «αντιπολίτευσης»; Πως «κανένα κόμμα του συνταγματικού τόξου δεν πρέπει να επιτρέψει στην νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση να καταστεί ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων»! Και μετά απ’ αυτό, όλοι θα κάτσουν σούζα!

    Συμπερασματικά, τυχόν παραίτηση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και των αναπληρωτών τους, δεν πρόκειται να προσφέρει τίποτα στην εθνική υπόθεση. Αντιθέτως, θα προσφέρει τα μέγιστα στην κυβέρνηση των προδοτών και γενικότερα στο σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα, που θα απαλλαγούν ανέλπιστα από την μόνη συνεπή εθνική φωνή που υπάρχει σήμερα στη βουλή και τους χαλάει τη σούπα!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφιάλτες παντού! Ντροπή τους αυτούς και τους ομοίους τους. Ας ανοίξει η γη να τους καταπιεί, κυριολεκτικά. Το συντομότερο δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .. η έλλειψη σύννομης δημοσίευσης του διατάγματος του νόμου που επικύρωσε τη Συμφωνία των Πρεσπών τον Ιούλιο του 2018, ως τελικό στάδιο των εσωτερικών νομικών διαδικασιών που προβλέπει η Σύμβαση των Πρεσπών, η οποία εξασφαλίζεται αποκλειστικά και μόνο με την ολοκλήρωση των συνταγματικά προβλεπομένων νομικών διαδικασιών εκ μέρους των Σκοπίων – υπογραφή του διατάγματος νόμου από τον Πρόεδρο Ιβάνοφ και δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως – δεν επιτρέπει να εισέλθει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών προς κύρωση.

    > https://www.stoxos.gr/2019/01/blog-post_303.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -- > δεν επιτρέπει να εισέλθει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών προς κύρωση.

      Διαγραφή
  4. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ,Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΛΥΚΟΙ.......ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ......ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ=ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΝΗΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ.....ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν αγαπητοί μας αναγνώστες.
    Ουδείς, ναί ΟΥΔΕΙΣ ποτέ έμαθε, ΟΥΔΕΙΣ ποτέ πληροφορήθηκε, ούτε κάν απο ακριτομυθίες, ΠΟΙΟΙ είναι στήν πραγματικότητα οι σ υ ν τ ά κ τ ε ς των Νόμων της χώρας μας!
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ κύριοι;
    Μιλάμε και προσέξτε το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ουσιαστικώς για ..."φ α ν τ ά σ μ α τ α".
    Τα οποία μάλιστα ΔΕΝ υποχρεώνονται για κανέναν λόγο να ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ κάτω απο τα νομοθετήματα, τα εισαγόμενα πρός ψήφιση εδώ και δεκαετίες στην Βουλή. Δέν προβλέφθηκε κάν, για ευνοήτους λόγους...
    Τό ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην Ευρωβουλή.
    ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει ποιοί συντάσσουν ΤΙ και ΠΩΣ...
    Ελπίζουμε να είμασταν σαφείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!