Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Άσκηση για κατάληψη βραχονησίδας από τους Τούρκους στο Αιγαίο και την ίδια στιγμή εμφανίζεται επίσημος άξονας Άγκυρας-Σκοπίων κατά Ελλάδας – Ντιμιτρόφ: «Στεκόμαστε στο πλευρό της Τουρκίας!» Ταυτόχρονα οι αλβανοί εμφανίζουν τον «Απελευθερωτικό Στρατό Τσαμουριάς». Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί το σχέδιο ΤΥΦΩΝ…. (ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 15:00 18-01-19)


 Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Οι Τούρκοι διεκδικούν μαζικά κάθε ελληνικό έδαφος τώρα που η χώρα είναι κατεστραμμένη και προδομένη. Πάλι διεκδικούν φανερά την Θράκη ΕΔΩ και πάλι ο τουρκοεβραίος Axel Cipra ετοιμάζεται να επισκεφτεί το σουλτάνο για νέες παραχωρήσεις σύμφωνα με το σχέδιο ΦΑΙΔΩΡΑ που περιλαμβάνει και την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης μας.


 Η χώρα δέχεται πολλαπλή επίθεση σε πολλά μέτωπα από εχθρούς που έχουν συμμαχήσει μεταξύ τους εναντίων της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια έχουν συμμαχήσει εναντίων της χώρας μας με την παρότρυνση και τον σχεδιασμό των ''συμμάχων'' μας.

Ταυτόχρονα οι προδότες μασόνοι πολιτικοί της χώρας ενορχηστρώνουν το σχέδιο  ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ) προκειμένου να ''διευκολύνουν'' τον διαμελισμό της χώρας μας σύμφωνα με τις εντολές του σιωνισμού.


Τα σχέδια διαμελισμού της χώρας μας που εφαρμόζονται ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ συγχρόνως είναι:

1.  Το σχέδιο ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΕΔΩ

2.  Το σχέδιο ''Μεγάλη Αλβανία'' ΕΔΩ

3.  Το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' ΕΔΩ.

4.  Το σχέδιο εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI ΕΔΩ

5.  Ασταμάτητο οικονομικό πόλεμο σύμφωνα με την  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) αλλά ειδικά για τη χώρα μας έχει ‘’βαθύτερους’’ στόχους – δείτε ΕΔΩ.



Αυτή τη στιγμή πάντως η Ελλάδα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Τουρκία που στήνει, εδώ και πολλούς μήνες, προβοκάτσια για τη δημιουργία θερμού επεισοδίου, με τουρκάλα υπουργό εξωτερικών (ΕΔΩ) αλλά και με καθεστώς εσκεμμένου αφοπλισμού της χώρας ΕΔΩ.
Όταν ακούτε τον μεγαλύτερο προδότη της νεότερης ελληνικής ιστορίας, τον τουρκοεβραίο Axel Cipra, να δηλώνει στον φίλο, συμπατριώτη και επίσης γενίτσαρο Ερντογάν (ΕΔΩ), ότι θα υπερασπιστεί τα σύνορα της Ελλάδος, τα οποία έχει ήδη προδώσει ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ, τότε το στημένο ελληνοτουρκικό επεισόδιο είναι κοντά προκειμένου να προχωρήσουν στην προδοσία του Αιγαίου και της Θράκης( σχέδιο ΦΑΙΔΩΡΑ). Συνδυάστε τις δηλώσεις του με τις πρόσφατες δηλώσεις του Αποστολάκη (ΕΔΩ)και τις άπειρες παρόμοιες του συγΚαμμένου και θα έχετε την πλήρη εικόνα γι' αυτό που έρχεται.

Όλα γίνονται φυσικά για τον έλεγχο των αγωγών και τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου. Ότι αναλύσεις κάναμε γύρω από το θέμα (όλες ΕΔΩ) επαληθεύονται σιγά σιγά οπότε καλό θα είναι να προετοιμάζεστε για το πρώτο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. 
 
Να θυμάστε ΠΑΝΤΑ τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Στολενμπεργκ (ΕΔΩ) που αποκαλύπτουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ την νέα προδοσία που ετοιμάζουν οι εβραιοπροσκυνημένοι που μας κυβερνούν αλλά και την γνωστή από την Κύπρο στάση των ''συμμάχων'' μας...  Βέβαια εμείς έχουμε και τον..... Έλληνα ''εξολοθρευτή '' (ΕΔΩ) αλλά θα τον δούμε σύντομα επί το έργο οπότε οψόμεθα...

Όλες τις αναλύσεις για την Τουρκία αλλά και το παιχνίδι των αγωγών θα τις βρείτε ΕΔΩ και  ΕΔΩ.

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Στο Αιγαίο τουρκικές ομάδες κομάντος SAT-SAS 


υλοποιούν σενάρια προσομοίωσης κατάληψης μικρονήσου, σύμφωνα με τουρκική εφημερίδα και την ιστοσελίδα του τουρκικού επιτελείου.  

Η άσκηση που ολοκληρώθηκε, έλαβε χώρα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και πραγματοποιήθηκε από την διοίκηση τουρκικών  ναυτικών δυνάμεων, με τη συμμετοχή ομάδων κομάντος και αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Υπάρχει η αίσθηση ότι οι Τούρκοι ετοιμάζουν «κάτι» ειδικά κοντά στα Ίμια ή κοντά στο Καστελόριζο με πιθανότερο αυτό της  προβοκάτσιας,  λόγω της προσπάθειας οριοθέτησης της «τουρκικής ΑΟΖ», η οποία δεν υφίσταται φυσικά, διότι δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα στο διεθνές δίκαιο.
Στο πλαίσιο αυτού του ιδιότυπου «υβριδικού» τουρκικού πολέμου και τουρκική εφημερίδα (ο τύπος ελέγχεται πλήρως στην χώρα), η οποία διερωτάται αν ο «Ταγίπ Ερντογάν οποίος παρέδωσε δεκαοκτώ «Τουρκικά» νησιά και έναν τουρκικό βράχο (Ίμια) στην Ελλάδα!

 Το σημερινό προκλητικό άρθρο αναφέρει ότι μετά την παραίτηση του  Πάνου Καμμένου στις 13 Ιανουαρίου 2019, ο ίδιος με στρατιωτικά ελικόπτερο πέταξε πάνω από τα Ίμια χωρίς να κινηθεί η τουρκική αεροπορία.
Το πλήρες ρεπορτάζ και φωτογραφίες ΕΔΩ


Και επίσημα άξονας Άγκυρας-Σκοπίων κατά Ελλάδας – Ντιμιτρόφ: «Στεκόμαστε στο πλευρό της Τουρκίας!»

Η απόλυτη ξεφτίλα για τους οπαδούς της εκχώρησης της Μακεδονίας. Τσίπρας-Κοτζιάς διατυμπάνιζαν τόσο καιρό ότι με την Συμφωνία των Πρεσπών, τα Σκόπια θα ξεφύγουν από την τουρκική τανάλια. 


Τουναντίον, τα Σκόπια αμέσως μετά τις Συνταγματικές αλλαγές, έτρεξαν στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα!
Τι σημαίνει αυτό; Ότι και τους χαρίσαμε το όνομα και θα τους βάλουμε στο ΝΑΤΟ και θα δημιουργηθεί άξονας Τουρκίας, Αλβανίας Σκοπίων κατά της χώρας μας με… συμμαχικό μανδύα! 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ-ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ
Στεκόμαστε στο πλευρό της Τουρκίας, ήταν η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ.

Συνεχίζουμε να αναγνωρίζουμε την χώρα με το συνταγματικό της όνομα, επισήμανε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε δηλώσεις του κατά την συνάντησή του με τον σκοπιανό ομόλογό του στην Άγκυρα.

«Σεβόμαστε τις αποφάσεις του λαού της Μακεδονίας και της Βουλής», είπε ο Τσαβούσογλου.
Από την πλευρά του ο Νικολά Ντιμιτρόφ επανέλαβε την πλήρη στοίχιση των Σκοπίων με την Τουρκία «στον σημαντικό αγώνα κατά της τρομοκρατίας και έχουμε την βούληση στο πλαίσιο των διεθνών και νομικών υποχρεώσεών μας να ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε την Τουρκία», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Από τον επίσημο λογαριασμό του Τούρκου υπουργού άλλωστε, αναφορικά με την συνάντηση, έγινε η εξής δήλωση: «Συζητήσαμε τις σχέσεις Τουρκίας – Μακεδονίας και περιφερειακά ζητήματα με τον υπουργό Ντιμιτρόφ. Ευχόμαστε να καλωσορίσουμε την Μακεδονία στο ΝΑΤΟ ως τον 30ό μας σύμμαχο, χωρίς άλλη καθυστέρηση».
Το υπόλοιπο ρεπορτάζ ΕΔΩ


Αλβανία: Εμφάνιση του «Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς»  - Τα είπαμε ΕΔΩ

 


2 σχόλια:

  1. Η. Παναγιώταρος προς συριζαίους: Εσείς είστε ο ανθελληνικός ετερόκλητος όχλος! ΒΙΝΤΕΟ

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-pros-surizaious-eseis-eiste-o-anthellhnikos-eteroklhtos-och#ixzz5cuPalJ96

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο εισαγγελέα οδήγησαν τον Αστυνομικό που έσωσε την 82χρονη από τους Ρομά κακοποιούς στην Κηφισιά
    Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 -

    Όταν στο τέλος της αναφοράς μας για το σκηνικό στην Κηφισιά, όπου Ρομά επιχείρησαν να απαγάγουν μια 82χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα να γίνει καταδίωξη από αστυνομικό, λέγαμε ότι «ελπίζουμε να μην έχουμε από τώρα νέες “εκστρατείες” των ακολούθων της “πολιτικής ορθότητας”», δεν το κάναμε από συνήθεια ή από «μανία καταδίωξης», αλλά γιατί έχουμε δει στην σύγχρονη Ελλάδα την πραγματοποίηση των πιο απίθανων πραγμάτων.

    Έτσι, λοιπόν, δεν μας παραξενεύει η είδηση που λέει ότι μπορεί να έσωσε μια ηλικιωμένη από σεσημασμένο Ρομά, ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ωστόσο, ο ειδικός φρουρός που κυνήγησε τους δύο δράστες της αρπαγής και της απόπειρας εξαπάτησης της 82χρονης στην οδό Τριπόλεως στην Κηφισιά το απόγευμα της Τετάρτης, παραπέμπεται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

    Δεν είναι δυνατόν βεβαίως να σταθεί οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον του Αστυνομικού στην δίκη του, ο οποίος θα αθωωθεί πανηγυρικά. Σημασία, όμως, δεν έχει μόνο το ότι αυτός ο άνθρωπος θα ταλαιπωρηθεί άδικα, επειδή υπεράσπισε μια ανήμπορη ηλικιωμένη γυναίκα απέναντι σε αδίστακτους και σεσημασμένους κακοποιούς, αλλά στο ότι το νομικό σύστημα της Χώρας σέρνεται πίσω από τις «αποκλίσεις» της «πολιτικής ορθότητας» και εξυπηρετεί συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις κατά του κοινού συμφέροντος.

    Και αν ο συγκεκριμένος Αστυνομικός σταθεί τυχερός στην ατυχία του, ποιος συνάδελφός του θα σκεφτεί να υπερασπίσει κι αυτός με την σειρά του κάποιον ανυπεράσπιστο πολίτη απέναντι σε κακοποιά στοιχεία, όταν θα γνωρίζει ότι ο νόμος, αλλά και οι γνωστοί «δικαιωματάκηδες», μπορεί να στραφούν εναντίον του;

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!