Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΕΜΙΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΟΥΞ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ(Βίντεο)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Οσονούπω και στην Ελλάδα... 

Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ.
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Η πολιτική της Μέρκελ αρχίσει να έχει όλο και περισσότερες αντιδράσεις από τον λαό της. Η φτώχεια έχει αυξηθεί κατακόρυφα ειδικά στους ηλικιωμένους. 


 Έφτασαν στο σημείο για να λύσουν το πρόβλημα στους ηλικιωμένους να αυξάνουν το χρέος για τα άδεια μπουκάλια ως ώστε να τους επιτρέπεται τους ηλικιωμένους να μαζεύουν μπουκάλια και να τα εξαργυρώνουν για να βγάζουν λεφτά.

Ο κόσμος όμως άρχισε να ξυπνάει,  τα ψέματα με τους δήθεν μετανάστες δεν περνάνε πλέον. Στην πρόσφατη εμφάνιση της με τον Μακρόν την καλωσόρισε ο λαός της βρίζοντας τους. Οι ίδιοι γελάνε αμήχανα και απομακρύνονται σιωπηλά. Δείτε το βίντεο.

Ausgepfiffen! Hand in Hand Gegen die Gewalt auf unseren Straßen. Merkel / Macron


 
Οι άστεγοι αυξάνονται. Περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε ο πρώτος θάνατος από παγετός. Εν τω μεταξύ, μια αστυνομική επιχείρηση εναντίον ενός άστεγου στο Βερολίνο προκαλεί αναταραχή. Ένας αριστερός πολιτικός συγκρίνει ακόμη τη διαδικασία με το Γκουαντάναμο.

Την Κυριακή, ένας άστεγος βρέθηκε νεκρός στο Βερολίνο Gesundbrunnen. Πιθανώς, η μητρική Ρωσία υπέκυψε στον ψυχρό θάνατο. Θα ήταν ο πρώτος ψυχρός θάνατος αυτού του χειμώνα. Ο αριθμός των αστέγων στη Γερμανία αυξάνεται, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου αριθμού από την Ανατολική Ευρώπη. Βοηθήματα ακούγεται η ειδοποίηση.
https://pp.userapi.com/c849532/v849532500/10f2ae/HaRT6MGDGFw.jpg
Δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία για τον αριθμό των αστέγων. Τα στοιχεία βασίζονται αποκλειστικά σε εκτιμήσεις των βοηθητικών εγκαταστάσεων. Υποτίθεται ότι υπάρχουν μεταξύ 8.000 και 10.000 άστεγοι στο Βερολίνο, περισσότεροι από τους μισούς από την Ανατολική Ευρώπη. Σύμφωνα με την βοήθεια για την έλλειψη στέγης της Bundesarbeitsgemeinschaft (BAG), 860.000 άνθρωποι δεν είχαν μόνιμη στέγη στη Γερμανία το 2016.

RT Deutsch Spezial: Vom harten Leben auf der Straße

Οι αποστολές σταθμών υπάρχουν στη Γερμανία εδώ και 125 χρόνια. Βοηθούν τους ανθρώπους σε οξείες ανάγκες και σε υπαρξιακές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μερικοί από τους άστεγους, ειδικά στο Βερολίνο, σχηματίζουν κοινότητες και στρατοπέδευουν σε τέντες σε πάρκα. Έτσι και στο Ulap Park, κοντά στον κεντρικό σταθμό.

Τώρα εμφανίστηκε ένα βίντεο το οποίο τροφοδοτεί τη συζήτηση για το πώς να ασχοληθεί με τους άστεγους, δείχνει πως στις 9 Ιανουαρίου οι αστυνομικοί τράβηξαν ένα πανί πάνω από τα κεφάλια τους και το έδεσαν σαν σάκο. Η γυναίκα λέγεται ότι ήταν το μόνο άτομο που δεν θέλησε να ακολουθήσει μια εντολή έξωσης και λέγεται ότι είναι «εξαιρετικά επιθετική». Όλοι οι άλλοι θα ακολουθούσαν την ανακοίνωση της πόλης. Τα περιουσιακά τους στοιχεία απορρίφθηκαν από τον καθαρισμό της πόλης.
Η επιστήμη Valeria Hänsel είδε το περιστατικό. Απέναντι από το taz είπε:

Κάθισε δεμένη στον πάγκο, ήταν απόλυτα απελπισμένη. Οι παρευρισκόμενοι προειδοποίησαν την αστυνομία ότι η ενέργεια ήταν δυσανάλογη και τραυματική.
Ο δήμαρχος της περιοχής δήλωσε επίσης το περιστατικό: «Η εικόνα της γυναίκας με το ύφασμα πάνω από το κεφάλι της που στηρίζεται στα χέρια και στα πόδια της, με ενοχλεί επίσης και τους υπαλλήλους της δημόσιας τάξης.» Η έξωση του καταφυγίου ήταν δικαιολογημένη από τις κακές συνθήκες υγιεινής.

Tα υπόλοιπα στην πηγή ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!