Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ - ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ''ΦΑΙΔΩΡΑ''

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Διαβάζουμε οπωσδήποτε ΕΔΩ πριν ξεκινήσουμε.

 ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

 ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΕΔΩ

Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς  δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος που εφαρμόζουν.

 Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα.

 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ


Σήμερα ή αύριο κυρώνεται η Συμφωνία των Πρεσπών απο την Ελληνική Βουλή.
Η επικύρωσή της απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θεωρείται δεδομένη.

 
Η Ελλάδα πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσει ένα νέο μειονοτικό ζήτημα το οποίο δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί.

Το νέο μειονοτικό θα είναι πιο δύσκολο στη διαχείρισή του απο τη διαχείριση μιας αναγνωρισμένης, ως θρησκευτικής, μειονότητας, στη Δυτική Θράκη διότι δεν υπάρχει κανένα πλαίσιο, καμιά συμφωνία που να προβλέπει το καθεστώς του.


Ξένοι παράγοντες, με πρώτη την Τουρκία, θα συνδράμουν ώστε το ζήτημα να γιγαντωθεί. Και η προσπάθειά τους δεν θα είναι δύσκολη. Υπάρχουν δυνάμεις στο εσωτερικό της χώρας που είναι έτοιμες να βοηθήσουν στην ανάδειξη και μεγέθυνσή του.


Ζούμε στον αστερισμό μύθων που καθίστανται πραγματικότητες στη βάση του συνθήματος της αριστεράς: είναι δίκαιο, έγινε πραγματικότητα.


Επειδή τα πομακικά θεωρούνται απο τους υπέρμαχους της αποδόμησης μια σλαβική διάλεκτος, θα επιχειρηθεί και η σύνδεση των πρόθυμων να παίξουν το τουρκικό παιχνίδι Πομάκων, με τις μειονοτικές κινήσεις στον βορειοελλαδικό χώρο.


Στο χάρτη μπορείτε να δείτε τις περιοχές που κατά την Βικιπαίδεια ομιλείται μια σλαβική διάλεκτος.
Η ευθύνη των βουλευτών που θα κυρώσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ιστορική.


anixneuseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!