Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ο "α ν α β ά τ η ς" και ο ..."Γ Α Ϊ Δ Α Ρ Ο Σ" !




Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΑΪΔΑΡΟΣ



Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΑΛΗΤΕΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ», ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ; ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ;
    18/01/2019


    Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερες αναρτήσεις μας, τα ξημερώματα της 7ης Ιανουαρίου 2019, άφησε την τελευταία του πνοή από το κρύο ένας 24χρονος Καμερουνέζος, στην κόλαση της Μόριας Λέσβου.

    Το «αλληλέγγυο» αληταριό, που προσελκύει τους δύστυχους όλης της γης στην Ελλάδα και μετά τους παρατάει στην τύχη τους, κατασπαράσσοντας τα ευρωπαϊκά κονδύλια που προορίζονται γι’ αυτούς, επιχείρησε να περάσει «αβαβά» την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Μάλιστα, στην ιατροδικαστική έκθεση, εντοπίστηκαν «ενδείξεις σοβαρού ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου» -ακούς εκεί «ενδείξεις»!!!- και ο ιατροδικαστής παρέπεμψε για τα αίτια του θανάτου στα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

    Έχουν περάσει 11 ολόκληρες ημέρες και δεν μάθαμε ακόμα τίποτα για την υπόθεση. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί δεν έγινε καμμία άλλη εξέταση και ο δύστυχος θάφτηκε εσπευσμένα, για να καλυφθεί η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του;

    Κι όλοι αυτοί οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» των «αποκαλυπτικών» ΜΜΕ, που μας κουνάνε και το δάχτυλο, πως καταδέχονται να αναρωτιόμαστε εμείς οι «ρατσιστές» για την υπόθεση και να την κάνουν «γαργάρα»;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ» ΕΛΛΑΔΑ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ!
    18/01/2019

    Ενώ οι αληταράδες που κυβερνάνε την «μεταμνημονιακή» Ελλάδα πανηγυρίζουν για την… ανάπτυξη και την… ευημερία, ένας ηλικιωμένος Έλληνας από τα Φάρσαλα παραλίγο να πεθάνει από το κρύο!

    Ο δυστυχής, που αναγκάζεται να διαμένει σ’ ένα χαμόσπιτο χωρίς ρεύμα και οποιαδήποτε πηγή θέρμανσης, μεταφέρθηκε αρχικά από στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και εν συνεχεία στο νοσοκομείο της Λάρισας, με σοβαρά συμπτώματα υποθερμίας.

    Το ιατρικό προσωπικό του παρείχε την απαιτούμενη ιατρική βοήθεια, όμως ο προβληματισμός είναι αρκετά έντονος για το μέλλον του, καθώς δεν έχει επιληφθεί κάποια «κοινωνική υπηρεσία» του ψευδοκράτους, οπότε η επιστροφή στο σπίτι θα σημάνει βέβαιο θάνατο!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!