Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Ρουφιάνοι παντού.... το νου σας.... η χούντα των συνταγματαρχών ωχριά μπροστά τους!
Δεν θέλουν να τούς ενοχλεί κανείς τώρα που εφαρμόζουν το σχέδιο διαμελισμού της χώρας  ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΕΔΩ

Για το ρόλο της Χρυσής Αυγής δείτε και το άρθρο ΕΔΩ.


Ώρες-ώρες οι συμπτώσεις που συμβαίνουν με εκπλήσσουν ολοένα και περισσότερο.

Έτσι λοιπόν, χθες ένας φίλος μου που είχαμε χαθεί για χρόνια, με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε. Τον ρώτησα τι ώρα ήθελε και μου είπε «λίγο αργότερα ...δεν μπορώ να σου μιλήσω άνετα εδώ που είμαι....». «Πού είσαι βρε ευλογημένε;» τον ρωτάω «στον εισαγγελέα... θα σου πω...» μου λέει. Με τα πολλά συναντιόμαστε κατά το μεσημεράκι και εκεί λύθηκαν όλες οι απορίες. Τον είχαν συλλάβει ασφαλίτες επειδή κόλλησε δύο-τρεις αφίσες για το θέμα της Μακεδονίας! Ο διάλογός μας:
- Πλάκα με κάνεις! Οι αφίσες δεν ήταν επιθετικές, ούτε προέτρεπαν στην βία!
  - Άσε! Η εισαγγελέας με πήγε με το Άρθρο 11 του ΚΟΚ που αναφέρεται σε απόσπαση των οδηγών από την οδήγηση και κάτι τέτοια... Είναι πταίσμα.  
- Οι άνθρωποι είναι γελοίοι! (γέλια)  
- Δεν είναι γελοίοι: είναι χούντα! Είμαι κατά των ακραίων αντιδράσεων αλλά θέλω και μένα να μου επιτρέψουν να εκφράσω την διαφωνία στην προδοσία που συντελείται!  
- Ούτε αυτό! Εντολές παίρνουν κι οι εισαγγελείς. Ο Τσίπρας βαράει το νταούλι κι αυτοί χορεύουν...  
- Για να καταλάβεις: εκεί που κόλλησα τις αφίσες ήταν γεμάτο από άλλες αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ, μαγαζιών κ.α.  
- Α όλα κι όλα! Αυτές δεν πειράζουν την εισαγγελέα! Ξεφτίλα πραγματικά... Να θες να εκδηλώσεις το εθνικό σου φρόνημα και να σε συλλαμβάνουν! Ζούμε μια νέα χούντα στον αντίποδα εκείνης της επταετίας, ελληνομηδενιστική αυτή την φορά!  
- Με ρώτησε η εισαγγελέας πού βρήκα τις αφίσες. Της είπα ότι τις κατέβασα από το ίντερνετ, είναι ελεύθερα και μπορεί να τις κατεβάσει ο καθένας. Από ότι είδα πριν κολλήσω εγώ τις δυο-τρεις που πρόλαβα - συνολικά είχα πέντε - υπήρχαν κολλημένες κι άλλες αφίσες, από άλλους που κάνανε ακριβώς το ίδιο με μένα, θέλοντας να εκφράσουν το πατριωτικό τους συναίσθημα. Γι' αυτό είχε πέσει σύρμα στους ασφαλίτες και πιάσανε τελικά εμένα.  
- Γιατί το έκανες;  
- Για να προβληματίσω αυτούς που θέλουν να το ψηφίσουν. Να τους υπενθυμίσω ότι αγνοούν την πλειοψηφία του κόσμου που τους εκλέγει, με αυτό που θέλουν να κάνουν. Λέμε «έχουμε δημοκροτία» όμως εάν η άποψή σου διαφέρει από την δική τους τότε σε συλλαμβάνουν... Στον «ALPHA» - αν δεν κάνω λάθος - μάλιστα είπαν ότι είμαστε μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...  
- Έτσι έχουν εντολές να λένε τα παρτάλια οι δημοσιοκάφροι...  
- Άκου να δεις για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - θα πάθεις πλάκα! Όταν γινόταν συγκέντρωση των φιλοσκοπιανών που τα αρπάζουν, στον Άγιο Παντελεήμωνα Αμυνταίου, ξεκινήσαμε να πάμε μια  παρέα τέσσερα άτομα κι η γυναίκα μου μέσα. Στην Άρνισσα απ' έξω μας σταμάτησαν οι αστυνομικοί και δεν μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε ενώ τους είχαμε πει ότι πάμε για καφέ και δεν είχαμε και τίποτε που να πρόδιδε ότι πάμε στην συγκέντρωση των φιλοσκοπιανών! 
 Αφού μας σταματήσανε από εκεί αποφάσισα να πάω από το Αμύνταιο. Στον δρόμο μίλησα με έναν φίλο που ήταν ήδη στον Άγιο Παντελεήμωνα και μου είπε ότι «άμασε σταματήσουν οι αστυνομικοί πες ότι "πάω στην συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και θα σ' αφήσουν»!!! Ρε εγώ δεν γουστάρω την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα! Το καταλαβαίνετε; Με τα πολλά όταν έφτασα στο μπλόκο των αστυνομικών μας απαγόρευσαν να περάσουμε και τότε δοκίμασα αυτό που μου είπε ο φίλος μου: τους λέω «πάμε στην συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!» Το αποτέλεσμα; Μας αφήσανε να περάσουμε!!!!!!!! Έλεος!!!!!  
- Φυσικά. Και το αποτέλεσμα; Φάνηκαν να αντιδρούν μόνο χρυσαυγίτες οπότε πέρασε προς τα έξω ότι εναντίον των φιλοσκοπιανών αντοδρούν μόνο οι χρυσαυγίτες άρα όποιος αντιδράει είναι χρυσαυγίτης!!! Οργανωμένο έγκλημα! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παίει τον πιο προδοτικό ρόλο! Κι από τον Τσίπρα ακόμη...  
- Άσ' τα! Παντού είναι ναρκοθετημένο το  πεδίο. Έχω δει πολλά... Γεμίσαμε παντού ασφαλίτες και άτομα των μυστικών υπηρεσιών που έχουν παρεισφρύσει μέσα σε πατριωτικές κινήσεις... Πήγα σε μια συγκέντρωση που έγινε στην Θεσσαλονίκη με τον Γαβρόγλου και βρήκα εκεί έναν γνωστό μου παλιό συμμαθητή και νυν ασφαλίτη. Μου κάνει νόημα να μην μιλήσω και κάνω πως τον ξέρω κα τον βρήκα αργότερα αλλού. Μου λέει πως «η αίθουσα ήταν γεμάτη ασφαλίτες με την εντολή "όποιος κουνηθεί για το παραμικρό, τον παίρνουμε σηκωτό!"». Για τόση δημοκρατία μιλάμε...  
- Απίστευτα πράγματα! Αν και όλα αυτά το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν βενζίνη πάνω στα άχυρα της οργής του Έλληνα που όσο πιο αργά ξεσπάσει τόσο πιο ισοπεδωτική γι' αυτά όλα τα παλιοτόμαρα θα είναι.  
- Τι να πεις... Κι ο Τσίπρας που είναι πάνω, ό,τι του πούνε οι ξένοι κάνει. Κι άλλος να βγει πάλι τα ίδια. Το θέμα είναι να ξυπνήσει ο λαός και πραγματικά να πάρει την εξουσία στα χέρια του και να ενεργεί προς το συμφέρον της πατρίδας και μόνο. 

10 σχόλια:

  1. Oτι ΝΆΝΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ.
    Όταν ακούς κάποιον να σου λέο λαός να πάρει την εξουσία στα χέρια του, δεν καταλαβαίνεις πως έχεις να κάνεις με κομμουνιστή;
    Όταν ακούς κάποιον να λέει έχουμε χούντα από την ανάποδη δεν καταλαβαίνεις πως
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ η ότι είναι βαλτός;
    Είναι της χ.α. και τον αφήνουν και περνάει οι ασφαλίτες...
    Δηλαδή τι θελει να μας πεί , δεν καταλαβαίνεται;
    Πως οι αστυνομικοί είναι με την χ.α. εμμέσως πλήν ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και πως θα πρέπει
    να ξεκαθαρίσουν τα σώματα από τους φασίστες!
    Κάτι τέτοια άρθρα είναι κατά παραγγελία και βούηρο στο ψωμί των κομμουνιστών
    για να αρχίσουν τώρα που πάνε σε εκλογές την οριστική εκκαθάριση της αστυνομίας
    από όλους του ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!
    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ , ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ;
    ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθώς, όπως λες, δεν είμαστε αντικειμενικοί να μην μας ξαναδιαβάσεις.

      Εδώ δεν είναι παράρτημα της Χρυσής Αυγής η του οποιοδήποτε άλλου κόμματος.

      Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι πατριωτικό μπλοκ αφύπνισης και όχι πεδίο προπαγάνδας του κάθε κόμματος και του κάθε κομματόσκυλου

      Διαγραφή
  2. Το άρθρο το έγραψα εγώ.
    Το blog μου είναι γνωστό από δεκαετίας.
    Η συζήτηση είναι πραγματική κι έχω δώσει από χρόνια αποδείξεις για το ποιος είμαι.
    Είμαι πέρα από την αριστερά και την δεξιά σου.
    Θεωρώ ότι είσαι κι εσύ επιβλαβής στην πατρίδα.
    Όχι όσο οι κομμουνιστές αλλά κι εσύ είσαι.
    Γιατί αυτό που θέλουν είναι να μας διχάσουν κι αυτό δεν μπορεί να γίνει εάν κάποιοι δεν πιάσουν το δεξιό στασίδι της αντιπαράθεσης.
    Κι αν οι θεωρείς εσύ κομμουνιστές τους ΣΥΡΙΖΑίους, προσωπικά τους θεωρώ απλά υπαλληλάκια των ξένων.
    Όπως υπαλληλάκια των ξένων ήταν και οι δεξιοί σου...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε περιπλανώμενε, ο πρώτος σχολιαστής έχει δίκηο...και τον επιβεβαιώνεις εσύ με τα λεγόμενα σου...είναι γνωστό σε όλους πλέον ότι Δολοφονικότερη "ιδεολογία" όλων των εποχών (κατασκευασμένη βλ. Μαρξ - Μαρδοχαίος, Μπεναρόγια , Λένιν, Στάλιν, Μάο) είναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ με δίδυμο δολοφόνο (πάλι οι ίδιοι, ομόφυλοι κατασκευαστές) τον Φιλελευθερισμό..

      Λες "Κι αν οι θεωρείς εσύ κομμουνιστές τους ΣΥΡΙΖΑίους, προσωπικά τους θεωρώ απλά υπαλληλάκια των ξένων"
      1.-- Δεν διευκρινίζεις όμως ποιοί είναι οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ...ο συριζα είναι το ΚΚΕ νο 2 , ο Τσίπρας, ο Δραγασάκης δεν είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;;
      2.-- Αφήνεις έτσι να εννοηθεί το αστείο επιχείρημα "ότι οι συριζαίοι δεν είναι κομμουνιστές" και ο κομμουνισμός είναι κάτι ...καλό!!!..Σε πληροφορώ ότι ΑΠΑΝΤΕΣ γνωρίζουν πολύ καλά ότι κομμουνιστής σημαίναι ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ...

      3.-- υπάλληλοι της ψόφιας ΣοβΕνωσης ήταν τα κομμύνια και τώρα άλλαξαν αφεντικά , τα αμερικανακια, όπως ακριβώς και οι δίδυμοι τους γαλοζοπράσινοι συμμορίτες

      Αυτός είναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (μαζί με τους γαλάζιους δεξιούληδες συμμορίτες) το μακρύ χέρι Αφεντικών..όταν ψόφησε η Σοβιετική Ένωση, ΑΜΕΣΩΣ τα κομμουνισταριά άλλαξαν αφεντικό , τα αμερικανακια και αυτοί που είναι πίσω τους, δλδλ. οι κατασκευαστές του..

      Να τρώνε και να πίνουνε τα μαρξιστικά κομματοκοπρόσκυλα και να ξεπουλάνε τον Λαό...γι' αυτό όπου πέρασε η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ Λαίλαπα έχει απαγορευθεί ο κομμουνισμός (βλ. Ρουμανία, Ουγγαρία, Πολωνία κλπ..)

      Δυστυχώς δεν μας πείθεις..όσον αφορά την ΧΑ, καλό θα ήταν να έφερνες αποδείξεις ότι ΚΛΕΨΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ότι ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΔΙΚΟΥΣ τους στο Δημόσιο, ότι ΠΡΟΔΩΣΑΝ....

      Μέχρι να φέρεις τέτοιες αποδείξεις μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι ιστορία θέλεις...

      Διαγραφή
    2. Οι παρακάτω αποδείξεις σου φτάνουν χρυσάυγουλο η θέλεις κι άλλες για να καταλάβεις το μέγεθος της ανοησίας σου;


      Ὁμολογία χρυσαυγίτη ἀρθρογράφου: «Ψηφίσαμε τήν Θάνου διότι ὁ Μιχαλολιᾶκος κινδυνεύει μέ 20 χρόνια φυλακή!»
      https://odysseiatv.blogspot.com/2019/01/20.html



      Το ΚΚΕ ήταν αυτό, το οποίο έβαλε μέσα στη Βουλή τη Χρυσή Αυγή, ώστε να "βραχυκυκλώσει" την αντίδραση έξω στους δρόμους ...Έβαλε έναν γραφικό φασίστα μέσα στη Βουλή, ώστε να εμφανίζονται οι Μπολσεβίκοι σαν Δημοκράτες ...Έβαλε μέσα στη Βουλή έναν "ναζιστή", ώστε να μπλοκάρει τη λειτουργία της.
      http://perimajestic.blogspot.com/2018/10/blog-post_71.html




      ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ….ΕΛΕΟΣ!!!! (βίντεο)!!
      https://attikanea.blogspot.com/2018/12/blog-post_161.html


      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ – Η Χρυσή Αυγή βάζει πλάτες στο Ξεπούλημα της Ελλάδας
      http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_1466.html

      Ο Τζον Πόλσον σήμερα, είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στην τράπεζα Πειραιώς, στην Άλφα Μπανκ και στις μεγάλες ΔΕΚΟ, ΕΥΔΑΠ κλπ…
      https://katohika.gr/ellada/to-erotima-loipon-pros-tous-allilengyous-einai/

      Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
      https://attikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_411.html

      Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη:
      Πρός διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή αλλά υπάρχει λόγος… Σε “τριψήφιο” το ποσοστό της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ-FYROM… XAXAXA
      https://attikanea.blogspot.com/2018/06/fyrom-xaxaxa.html

      Πάντα υπάρχει το «σωσίβιο» της Χρυσής Αυγής
      https://www.crashonline.gr/synenteukseis-gnwmes/1165912/giorgos-tragkas-panta-yparchei-to-sosivio-tis-chrysis-avgis/

      ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΙ…
      http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/2018/06/blog-post_33.html?m=1


      Μιλάμε για παιχνίδι πρωτοφανές, το οποίο έχει στηθεί στη Βουλή προκειμένου να δουλεύουν το πόπολο
      http://perimajestic.blogspot.com/2018/11/blog-post_84.html


      ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΚΙΑΣ;;; ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΑΛΑ ΜΕΡΚΕΛ
      https://katohika.gr/ellada/kai-avtos-pyramidakias-deite-synechizomenous-symvolismous-ala-merkel/

      Διαγραφή
    3. (Δεύτερη φορά που γράφω το μήνυμα. Υπάρχει μήπως κάποια προστασία στον παραπάνω σχολιαστή και οπαδό της Χρυσής Αυγής; Γιατί σβήσατε το σχόλιο μου��; )

      Σου φτάνουν αυτές οι αποδείξεις η μήπως χρειάζεσαι κι άλλες για το ποιον της Χρυσής Αυγής;

      Ὁμολογία χρυσαυγίτη ἀρθρογράφου: «Ψηφίσαμε τήν Θάνου διότι ὁ Μιχαλολιᾶκος κινδυνεύει μέ 20 χρόνια φυλακή!»
      https://odysseiatv.blogspot.com/2019/01/20.html



      Το ΚΚΕ ήταν αυτό, το οποίο έβαλε μέσα στη Βουλή τη Χρυσή Αυγή, ώστε να "βραχυκυκλώσει" την αντίδραση έξω στους δρόμους ...Έβαλε έναν γραφικό φασίστα μέσα στη Βουλή, ώστε να εμφανίζονται οι Μπολσεβίκοι σαν Δημοκράτες ...Έβαλε μέσα στη Βουλή έναν "ναζιστή", ώστε να μπλοκάρει τη λειτουργία της.
      http://perimajestic.blogspot.com/2018/10/blog-post_71.html




      ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ..ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ….ΕΛΕΟΣ!!!! (βίντεο)!!
      https://attikanea.blogspot.com/2018/12/blog-post_161.html


      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ – Η Χρυσή Αυγή βάζει πλάτες στο Ξεπούλημα της Ελλάδας
      http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_1466.html

      Ο Τζον Πόλσον σήμερα, είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στην τράπεζα Πειραιώς, στην Άλφα Μπανκ και στις μεγάλες ΔΕΚΟ, ΕΥΔΑΠ κλπ…
      https://katohika.gr/ellada/to-erotima-loipon-pros-tous-allilengyous-einai/

      Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
      https://attikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_411.html

      Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη:
      Πρός διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή αλλά υπάρχει λόγος… Σε “τριψήφιο” το ποσοστό της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ-FYROM… XAXAXA
      https://attikanea.blogspot.com/2018/06/fyrom-xaxaxa.html

      Πάντα υπάρχει το «σωσίβιο» της Χρυσής Αυγής
      https://www.crashonline.gr/synenteukseis-gnwmes/1165912/giorgos-tragkas-panta-yparchei-to-sosivio-tis-chrysis-avgis/

      ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΙ…
      http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/2018/06/blog-post_33.html?m=1


      Μιλάμε για παιχνίδι πρωτοφανές, το οποίο έχει στηθεί στη Βουλή προκειμένου να δουλεύουν το πόπολο
      http://perimajestic.blogspot.com/2018/11/blog-post_84.html


      ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΚΙΑΣ;;; ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΑΛΑ ΜΕΡΚΕΛ
      https://katohika.gr/ellada/kai-avtos-pyramidakias-deite-synechizomenous-symvolismous-ala-merkel/

      Διαγραφή
  3. ΟΙ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΡΑΒΔΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ CIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!
    17/01/2019


    Συνεχίστηκε σήμερα –για τρίτη φορά- το στημένο θέατρο των «εκπαιδευτικών» ραβδούχων του Κουτσούμπα, που βγαίνουν σεργιάνι στο Σύνταγμα, τάχα διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

    Ως μέρος της θεατρικής παράστασης, οι ραβδούχοι επιχείρησαν (τάχα!) να μπουν στη Βουλή από τα σκαλιά του Άγνωστου Στρατιώτη, τα ΜΑΤ τους «εμπόδισαν», έπεσαν οι προγραμματισμένες ραβδιές και τα προγραμματισμένα δακρυγόνα και εν συνεχεία οι ραβδούχοι μεταφέρθηκαν στην πλαϊνή πλευρά της Βουλής, όπου είναι η είσοδος για το υπόγειο parking και πέταξαν νεράντζια και μπουκάλια στους αστυνομικούς.

    Κι όλα αυτά, για να κάνουν ζωντανές συνδέσεις τα κανάλια («επεισόδια στο Σύνταγμα», κ.τ.λ.) και να γίνει ντόρος στα ΜΜΕ, με απώτερο σκοπό να αποπροσανατολιστεί η ελληνική κοινωνία από το «δάσος» της προδοσίας της Μακεδονίας μας και τις άθλιες μεθοδεύσεις που γίνονται για να επιτευχθεί (με εξαγορές βουλευτών κ.τ.λ.), κοιτώντας το «δέντρο» των δήθεν «κινητοποιήσεων» των «εκπαιδευτικών»!

    Δε θα τους περάσει!


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ 151, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!
    17/01/2019

    Γράφει ο Αντίοχος

    Μέχρι τώρα, η στάση του… τιμημένου κουκουέ στην επικείμενη ψηφοφορία για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, ήταν… άγνωστη. Και κάποιοι… κακεντρεχείς, έλεγαν πως η στάση του ΚΚΕ ήταν σκοπίμως… θολή, γιατί δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι θα βρεθούν οι 151 «πρόθυμοι» – κατόπιν ενεργειών του πρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή Πάιατ, για λογαριασμό του Τσίπρα.

    Μάλιστα, προ ολίγων μόλις ημερών, το επίσημο διαδικτυακό παπαγαλάκι – κουμπαράκι του Καμμένου, έγραφε πως «ο Τσίπρας εξετάζει το ενδεχόμενο να απέχει το ΚΚΕ από την ψηφοφορία», διότι ως γνωστόν η Συμφωνία δεν είναι απαραίτητο να συγκεντρώσει 151 ψήφους, αλλά αρκεί να εξασφαλιστεί η απλή πλειοψηφία επί των ΠΑΡΟΝΤΩΝ, για να περάσει…

    Το δε ΚΚΕ, καλλιεργούσε το κλίμα για αποχή, με διάφορες γελοίες δικαιολογίες που προωθούσε στα αστικά ΜΜΕ, όπως π.χ. ότι «θα είναι δύσκολο στους οπαδούς του ΚΚΕ να χωνέψουν κοινή ψήφο με την Χρυσή Αυγή».

    Χθες όμως, στην ομιλία του επί της πρότασης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο Κουτσούμπας ξεκαθάρισε την κατάσταση, δηλώνοντας πως το ΚΚΕ θα καταψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό σημαίνει ότι έχουν «κλειδώσει» οι 151+, οπότε το σύστημα της αμερικανοκρατίας δεν χρειάζεται την αποχή του ΚΚΕ και του… επιτρέπει να καταψηφίσει ελεύθερα, για να μην εκτίθεται ως συνεργαζόμενο!


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει άλλο κόμμα εκτός της χ.α. το οποίο να αντιδρά στο όνομα των σκοπίων? πείτε μας να το μάθουμε .Όποιος πάει σε συλλαλητήρια υπέρ της Μακεδονίας αυτόματα βαφτίζεται ακροδεξιός-φασίστας.Άραγε ποιός φταίει μήπως η Χ.Α.? Ή η φασιστερά που κυβερνά?Εσείς που είστε τόσο δημοκράτες μάθετε ότι πραγματική δημοκρατία είχαμε επί χούντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΟΚ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!