Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Τί σοῦ κάνει μία καρέκλα... Δέν ντρέπεσαι;




Διαβάστε παρακάτω την θέση της Παπακώστα, πριν ακριβώς έναν χρόνο για την Μακεδονία: 
17 Ιανουαρίου 2018/ 12 : 16 PM
Katerina Papakosta
@kpapakosta
"Δέν έχει λόγο να υιοθετηθεί ως λύση η κόκκινη γραμμή του Βουκουρεστίου, αλλά την απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δίχως το όνομα Μακεδονία, ή τα παράγωγά του. Αυτή είναι η Εθνική Θέση. Ο δέ Νίμιτς είναι μέρος του προβλήματος".....


το σχόλιο το είδαμε ΕΔΩ


Αυτοί είναι που ξεπουλάνε πατρίδα και πιστεύω για μια κυβερνητική θέση....
Πόσα τέτοια φίδια υπάρχουν στην Boυλή;

Αποτέλεσμα εικόνας για big snakes

http://koukfamily.blogspot.com/2019/01/blog-post_315.html


=======================

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ, ΚΑΘΟΤΑΝ  Μ Ο Ν Ι Μ Ω Σ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ...

Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Παπακώστα μέ Καραμανλή


Αποτέλεσμα εικόνας για Παπακώστα μέ Καραμανλή

Αποτέλεσμα εικόνας για Παπακώστα μέ Καραμανλή

"Ιωάννης Καποδίστριας"

8 σχόλια:

  1. Απο τις φωτογραφίες αξιοπρόσεκτες είναι οι στυλιστικές επιλογές της Παπακώστα. Η καρέκλα της υπουργού θα της δώσει την ευκαιρία για περισσότερες τέτοιες επιλογές. Δεν ντρέπεται να ξεπουλά έναν ολόκληρο λαό γι' αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχωρέστε μας και με όλο το θάρρος, αλλά το στυλιστικό κομμάτι, είναι το ΛΙΓΩΤΕΡΟ απο όλη συνολικώς την άκρως λυπηρή (και ενοχλητική απέραντα) στάση της. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

      Διαγραφή
    2. Τι σου κάνει η φιλαργυρία και ο άκρατος εγωισμός. Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή!

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
    16/01/2019


    Μια κατάπτυστη και αηδιαστική ανακοίνωση, εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ Αττικής, σχετικά με την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Άργος και την αντισυγκέντρωση παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών, που –κατόπιν άνωθεν εντολών- οδηγήθηκαν συνοδεία αστυνομικών σε χώρο παρακείμενο της νόμιμης συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής, για να τρομοκρατήσουν τους προσερχομένους σ’ αυτήν και να τους αποτρέψουν να παραστούν!

    Στην κατάπτυστη αυτή ανακοίνωση, οι 50 μεταφερόμενοι από την Αθήνα παρακρατικοί συμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζονται «πολίτες του Άργους», η δε παρακρατική τους αντισυγκέντρωση (που ήταν πέρα για πέρα ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ) «μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση των Πολιτών»! Επιπροσθέτως, οι επίδοξοι σταλινικοί κομισάριοι της ΕΛΑΣ (ή μήπως του ΕΛΑΣ;) χαρακτηρίζουν τον Αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας… «ανεπιθύμητο στην πόλη του Άργους», όπως ακριβώς τον χαρακτηρίζει και το κουρδισμένο αληταριό του ΣΥΡΙΖΑ!

    Ψεύδονται δε ασύστολα, υποστηρίζοντας ότι «ο Μιχαλολιάκος εμφανώς εκνευρισμένος από την υποδοχή των Πολιτών, καθύβρισε τους Αστυνομικούς που βρίσκονταν στον χώρο σε διατεταγμένη υπηρεσία», ενώ στην πραγματικότητα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την δυσφορία του για την αγαστή συνεργασία των επικεφαλής της τοπικής Αστυνομίας με τους ξεφωνημένους παρακρατικούς του ΣΥΡΙΖΑ – που σε άλλες περιπτώσεις επιχειρούν να κάψουν τους απλούς αστυνομικούς με βόμβες μολότοφ, κραυγάζοντας «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι»!

    Και συνεχίζουν οι επίδοξοι σταλινικοί κομισάριοι του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή τους:

    «Προφανώς έχοντας στο μυαλό του τον χωροφύλακα φόβητρο και μια αστυνομία αντιδημοκρατική, επιθυμούσε διακαώς να επέμβουν οι συνάδελφοι και να καταστείλουν την αντιφασιστική συγκέντρωση των Πολιτών.

    Για κακή του τύχη η σημερινή αστυνομία και ο Έλληνας Αστυνομικός εμφορείται από δημοκρατικά ιδεώδη και δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που θα ήθελαν οι φασίστες της χρυσής αυγής. Οι ύβρεις του Μιχαλολιάκου και των ομοίων του περιποιούν τιμή για τον Έλληνα Αστυνομικό».

    Τρίζουν τα κόκκαλα των χιλιάδων ανδρών της ένδοξης Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής, που κατεσφάγησαν με κονσερβοκούτια από τους εαμοβούλγαρους κομμουνιστοσυμμορίτες, πολιτικούς προγόνους των παρακρατικών και προφανώς και των επίδοξων σταλινικών κομισαρίων που διείσδυσαν ακόμα και στην Αστυνομία! Οι οποίοι επίδοξοι σταλινικοί κομισάριοι, δεν εκφράζουν επ’ ουδενί τους απλούς Έλληνες αστυνομικούς, που δίνουν καθημερινά διμέτωπο αγώνα στο πεζοδρόμιο, κατά των κάθε λογής κακοποιών, αλλά και των αναρχοκομμουνιστών παρακρατικών, υβριζόμενοι και λοιδορούμενοι από την κομμουνιστική κυβέρνηση!



    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικώς λυπηρά όλα αυτά, αλλά οι κατά καιρούς "μεγαλο-συνδικαλισταράδες" της Αστυνομίας μας, λέγεται ότι "πηγαινοέρχονται" και μάλιστα τακτικότατα σε κομματικά γραφεία και προθαλάμους...
      Οπότε, τί άλλη ανακοίνωση να περίμενε κανείς;

      Διαγραφή
  3. ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΕΛΟΙΩΝ! ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ… ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ
    16/01/2019

    Κάθε όριο γελοιότητας ξεπερνάει η σταλινική χούντα των γελοίων!

    Έτσι, κατόπιν «άνωθεν εντολών» σε αστυνομικούς (που δεν ντρέπονται να τις εκτελούν…), συνελήφθησαν (μέχρι τώρα…) έξι άτομα για την υπόθεση με τις αφίσες για την Μακεδονία που αναρτήθηκαν σε πολλές μεγάλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.
    Στις αφίσες φαίνεται ξεχωριστά κάθε φορά το πρόσωπο κάποιου «πρόθυμου» βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά και του Ποταμιού, με το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» και κανένα άλλο σχόλιο.

    Οι μέχρι τώρα συλληφθέντες για… παράνομη αφισοκόλληση (!!!) είναι δύο Έλληνες πατριώτες 41 ετών στην Κοζάνη, δύο ηλικίας 55 και 45 ετών, στα Γρεβενά και δύο ακόμα, ηλικίας 20 και 21 ετών στην Θεσσαλονίκη.

    Το γαϊτανάκι των συλλήψεων άρχισε μετά από ανακοίνωση των γελοίων σταλινίσκων του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνουν λόγο για… «στοχοποίηση – εκφοβισμό» των βουλευτών που… «αποτελεί καθαρή φασιστική πρακτική» και… «εγκληματικές μεθόδους»!


    Αν νομίζουν τα υπολείμματα του σταλινισμού –που έχουν εδώ και χρόνια περάσει στην υπηρεσία του αμερικανισμού και της παγκοσμιοποίησης- ότι με τέτοιες μεθόδους θα κάμψουν το φρόνημα και θα σταματήσουν τους αγώνες του ελληνικού λαού κατά της προδοσίας της Μακεδονίας μας, είναι μακριά νυχτωμένοι!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εθνικη προδοτρια εχει αφησει τα βυζια της να κρεμονται μεχρι την μεση...
    Σεξυ ή στριμμμενη γρηα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!