Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Κασιδιάρης σε Τσίπρα: Είσαι π ρ ο δ ό τ η ς, ΟΛΕΤΗΡΑΣ και ε κ μ α υ λ ι σ τ ή ς του Έθνους ! (ΝΕΤΑ - ΣΚΕΤΑ!)



ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/01 ...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Κ Α Ν Ε Ι Σ ΑΛΛΟΣ, ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ Λ Ε Ε Ι ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΒΟΥΛΗ







"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Χρ. Παππάς: Καμία ψήφος εμπιστοσύνης σε Αριστερούς, απατεώνες και εθνομηδενιστές - ΒΙΝΤΕΟ
    Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 -

    https://youtu.be/fsTAYkaMEaE

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Παππάς μίλησε για την θλιβερή συρραφή αποστατών που θα απαρτίζουν από εδώ και στο εξής την Αριστερή κυβέρνηση, στηλιτεύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά διαχρονικά τονίζοντας ότι η Αριστερά έχει δώσει τα ιστορικά της διαπιστευτήρια για τις αντεθνικές και αντιλαϊκές πολιτικές της.

    Ο κ. Παππάς στηλίτευσε, επίσης, την προδοτική και πατριδοκάπηλη στάση της ψοφοδεξιάς ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αποκαλύπτοντας από τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, Δένδια, της αδερφής του κ. Μητσοτάκη, Ντόρας Μπακογιάννη, αλλά και του ιδίου του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την πλήρη σύμπλευση ιδεών με την Αριστερά.

    Κατέληξε λέγοντας: «Αυτή η κυβέρνηση μπορεί να μην πέσει με ψήφους βουλευτών αλλά θα πνιγεί από το Κίνημα της λαϊκής αγανάκτησης, του γενικού ξεσηκωμού, της αντίστασης του Ελληνικού Λαού σε δρόμους, σε πλατείες, σε ολόκληρη την Χώρα».


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια,ἀγαπητέ Ἰωάννη Καποδίστρια πού ἔχεις τά κότσια (ἀντιλαμβάνεσαι τί ἐννοῶ...)νά εἶσαι πραγματικῶς ἀμερόληπτος ! Πού δέν ὑποκρίνεσαι τόν ...δημοκράτη πού ἀπεχθάνεται τούς ...φασίστες...(Ἀλήθεια,ποιοί εἶναι τελικῶς οἱ φασίστες;) Πού ἀποδεικνύεις πώς ὅταν μία φωνή εἶναι ἀγνή,πατριωτική καί λέει τά πράγματα μέ τό ὄνομά τους,πού λέει αὐτά πού θά θέλαμε ἐμεῖς νά τούς βροντοφωνάξουμε κατάφατσα,ἀξίζουν νά στηριχθοῦν ἀπό ἐμᾶς πού ἰσχυριζόμεθα πώς κάνουμε πατριωτικό ἀγῶνα. Γιατί,ποιός θά ἦταν ὁ ἀγών μας ἐάν δέν συμπαραστεκόμεθα σέ αὐτές τίς φωνές;

    Καί στό κάτω-κάτω,εἶναι ἕνας ἐκλεγμένος,ἀπό Ἕλληνες ψηφοφόρους,βουλευτής,πού χωρίς νά ὑπολογίζῃ οὐδέν κόστος,λέει τά πράγματα μέ τό ὄνομα τους μέσα στό ἄντρο τῆς ἀνομίας,τῆς ψευτιᾶς,τῆς ὑποκρισίας καί τοῦ φαρισαϊσμοῦ. Πιστεύω πώς εἶναι,πραγματικῶς ὁ μόνος.Ἀληθινῶς κινούμενος ἀπό ἀγνά πατριωτικά αἰσθήματα !

    Ἡ Πελασγική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά πρώτο λόγο, ευχαριστούμε θ ε ρ μ ό τ α τ α για τα καλά σου λόγια, που έχουν ιδιαιτέρα βαρύτητα επειδή προέρχονται από μία δυναμική αγωνίστρια του διαδικτύου.
      Δευτερευόντως, ο συγκεκριμένος νεαρός βουλευτής, μας θυμίζει τον ...κούκο που όσο και άν πασχίζει αρκετά, δεν γίνεται να φέρει την "άνοιξη".
      Από την άλλη πλευρά όμως, εμείς στο μικρό μας πατριωτικό μετερίζι, θα δίνουμε ε υ χ α ρ ί σ τ ω ς και προθύμως λόγο και προβολή, σε ΚΑΘΕ ΑΦΤΙΑΣΙΔΩΤΗ, ΓΕΝΝΑΙΑ, ΓΝΗΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ παρουσία και φωνή, που τα λέει "χύμα & τσουβαλάτα", χωρίς δισταγμούς, φοβίες και εκείνα τα ΠΑΝΑΘΛΙΑ "στρογγυλέματα".
      (Για σκέψου πρός στιγμήν, στους 300 ένας ΜΟΝΟ "ανοίγει το στόμα του"! Δεν είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό; Πέραν από θλιβερό; Οι 299 ...τί;)
      Νά είσαι πάντα ΑΞΙΑ και δυνατή με υγεία και μπροστάρης στις μάχες που σίγουρα βρίσκονται μπροστά μας!

      Διαγραφή
    2. “Ο φασισμός είναι ριζοσπαστική, αυταρχική και εθνικιστική πολιτική ιδεολογία που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.[1] Πρόκειται για εθνικιστική και φυλετική πολιτική ιδεολογία που πρωτοεμφανίζεται στην Ιταλία του Μουσολίνι..”
      Από την βικαπαιδεια.

      Τι σημαίνει στην πραγματικότητα φασισμός;
      Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018
      ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ
      ...
      http://theodotus.blogspot.com/2018/09/blog-post_12.html

      Εννοείται πω αυτά τα άρθρα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕΧΡΙ τους αριστερούς πατριωτικούς ιστότοπους. Είναι απαγορευμένος καρπός!!!

      Συγχαρητήρια σε όσους τολμούν και λένε τα πράγματα με το όνομα τους!
      Δηλαδή τον φασισμό και τον κομμουνισμό κομμουνισμό!
      Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού!
      Ιδίως από “ανθρώπους” που ξέρουν αλλά κάνουν ...τον ανήξερο!!!

      ΙΔΙΩΣ αυτήν την εποχή όπου το ΑΡΙΣΤΕΡΟ νιου σπεεκ έχει κυριαρχήσει.
      Το πρώτο μέλημα των κομμουνιστών που επιθυμούν να κυβερνήσουν παγκόσμια είναι να μας κάνουν να ξεχάσουμε την γλώσσα μας και την σημασία των λέξεων.
      Μετά θα τους είναι πανεύκολο να μας εξουσιάζουν αποδίδοντας στο κακό , όπως έως πρότινος το γνωρίζαμε, ιδιότητες καλές.
      Π.χ.
      Δεξιά εθνικισμός φασισμός = κακός!
      Αριστερά κομμουνισμός = καλός!

      Προς τα που θα στραφεί ο νέος αμόρφωτος αγράμματος (αμόρφωτους βγάζουν πια ακόμα και τα ελληνόφωνο πανεπιστήμια);
      Προς την πολιτική ιδεολογία που ονομάζουν καλή οι παγκόσμιοι κυβερνήτες μέσω των μμε που ελέγχουν!
      Δηλαδή στην αριστερά με τελική κατάληξη τον κομμουνισμό!
      Ποια είναι η κακή (ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ!) , την οποία ΘΑ ΑΠΟΣΤΡΈΦΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;
      Η δεξιά ο εθνικισμός , ο φασισμός!

      Όποιος και εάν κυβερνά , (μπλε πράσινοι κόκκινοι, σε παγκόσμιο επίπεδο ) τα μμε θα πρέπει οποιαδήποτε απόφαση τους δεν αρέσει στον λαό , να την ονομάζουν φασιστική!
      Οι (μπλέ πράσινες κόκκινες) κυβερνήσεις θα εφαρμόζουν κομμουνιστική πολιτική (αργά και σταθερά , με την μέθοδο του σαλαμιού) και επειδή το μόνο ΒΕΒΑΙΟ είναι πως ΔΕΝ θα αρέσει στους πολίτες, θα την ονομάζουν φασιστική! Δηλαδή κακιά πολιτική!
      Εφόσον είναι κακιά θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και φασιστική!!!
      Προς τα που θα στρέφονται οι πολίτες ; Στο ΚΑΛΟ!
      Ποίο έχουν ονομάσει καλό οι παγκόσμιοι κυβερνήτες;
      Την αριστερά τον κομμουνισμό!

      Δηλαδή μας έβαλε η παγκόσμια ΕΛΙΤ και κοινοβουλευτική δημοκρατία (επιλογές ) να έχουμε και την ουρά μας να κυνηγάμε!
      Για όσο αυτό δεν το καταλαβαίνουμε η κάνουμε πως δεν το καταλαβαίνουμε ...

      ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

      Ανοιχτή επιστολή των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, στους ... ΜΑΤατζήδες πραίτωρες των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
      ...
      ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ;

      ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
      ...
      https://attikanea.blogspot.com/2019/01/blog-post_450.html

      Βλέπεις ποίοι είναι οι κακοί;;;;;;;

      Ο Ηλίας ο φασίστας!

      Ο καλός;;;

      Ο λαφαζάνης οι σπιθέοι του μικη που κάνουν και συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας, η κωνσταντοπούλου οι αρδην φίγδην μίγδην οι ανταρσίες κουκουέδες , όλοι δηλαδή οι αριστεροί με όποιο όνομα και εάν τους εμφανίζει το παγκόσμιο σύστημα !!!!

      Το θέμα είναι να μην στραφούνε οι πολίτες προς αυτό που ορίζει η παγκόσμια κομμουνιστική ελίτ κακό!
      Δηλαδή στην δεξιά (την οποία ονομάζουν έντεχνα ακροδεξιά. Οι πολίτες έχουν μάθει πως τα άκρα είναι κακό πράγμα. Για αυτό και δεν θα δείτε ποτέ τους κουκουέδες να τους ονομάζουν ακροαριστερά! Ποτέ! Άλλοι είναι οι ακροαριστεροί οι κακοί! Αυτοί οι κομμουνιστές είναι καλοί!!!
      Άριστα στημένο το παιχνίδι!
      Δύσκολα θα το καταλάβουν οι έχοντες αικιου ραδικιού ακόμα και εάν δημόσια γράφουν και δεν είναι του συστήματος!

      Διαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ!

    "ΣΚΑΣΤΕ, ΚΛΕΦΤΕΣ!

    Άρθρο του Francesco Lamendola
    Μετάφραση: Ιωάννης Αυξεντίου

    Μας έκλεψαν τα πάντα: την πατρίδα, την ταυτότητα, τα σύνορα, τις αξίες, την αγωγή, το γάμο, την οικογένεια, το σχολείο, την πληροφόρηση, τον πολιτισμό, τις αποταμιεύσεις, την εργασία, το μέλλον, την ελπίδα και τέλος την πίστη στο Θεό. Όλα αυτά τα πράγματα δεν τα χάσαμε, μας τα έκλεψαν. Εάν κάποιος εισέλθει σε ένα μαγαζί, πληρώσει ένα εμπόρευμα, βάλει το πορτοφόλι του πάνω στο πάγκο, και μετά βιαστικός, φύγει ξεχνώντας το πορτοφόλι, μπορούμε να πούμε ότι το έχασε λόγω της βιασύνης του και της απροσεξίας του. Αλλά εάν κάποιος ταξιδεύει μέσα σε ένα λεωφορείο και ένας πορτοφολάς του πάρει επιδέξια το πορτοφόλι από την τσέπη, χωρίς αυτός να τον αντιληφθεί, αυτό είναι κλοπή.

    Και αυτή ακριβώς είναι η παρούσα κατάσταση μας, μας έκλεψαν τα πάντα, τα αφαίρεσαν σιωπηλά σαν επιδέξιοι πορτοφολάδες και αυτό το έπραξαν κάτω από τη μύτη μας. Όταν δε το αντιληφθήκαμε, ήταν πλέον αργά.

    Είναι όμως και πολλοί αυτοί που δεν το αντιλήφθηκαν ούτε στη συνέχεια. Αυτοί οι συμπολίτες μας είναι πεπεισμένοι ότι τα πράγματα είναι ακόμα όπως ήταν πριν. Είναι αρκετοί αυτοί που δεν πιστεύουν αυτόν που καταγγέλλει την κλοπή, αλλά αντιθέτως, τα βάζουν μαζί του, τον κατηγορούν ότι ψεύδεται, ότι σπέρνει τον πανικό, ότι δεν καταλαβαίνει τους νέους καιρούς, τον κατηγορούν ότι είναι ένας κακός πολίτης και ένας κακός χριστιανός.
    ..."
    http://theodotus.blogspot.com/2018/09/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!