Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Α Ι Σ Χ Ο Σ ! ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ έβαλλαν χορεύτρια μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! [Διέρρευσε απο ...Εβραίους επισκέπτες!!!]

2 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΑ  'ΒΙΝΤΕΟ' !



Α Ν Ι Ε Ρ Ο Ι !
ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ...
Σε ειδική ξενάγηση 150 ατόμων Ισραηλινής καταγωγής (...) που έγινε βράδυ (!) μέσα στην Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως, έβαλαν μία κοπέλλα να χορεύει στο μέσο του Ι.Ναού…
Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

Το περιστατικό διέρρευσε όταν κάποια κυρία Αλατόν, που μετείχε σε αυτή την ομάδα, έκανε σχετική ανάρτηση. 
To σχετικά αντικειμενικό Diken γράφει σχετικά με το περιστατικό :

Έρευνα για τον χορό μέσα στην Αγία Σοφία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

Μετά από την κοινοποίηση φωτογραφίας που έκανε η επιχειρηματίας Λεϊλά Αλατόν από χορό της μέσα στο μουσείο της Αγίας Σοφίας, διατάχθηκε έρευνα...

Η Αλατόν μαζί με μια ομάδα ατόμων επισκέφτηκε το μουσείο Αγίας Σοφίας. Από εκεί κοινοποίησε στο Instagram φωτογραφία ενός ατόμου, που έκαμνε μια χορευτική φιγούρα και έγραψε: 

¨Μια νύχτα στο μουσείο. Μαζί με μια ομάδα 150 ατόμων @saffetemretonguc είναι κάτι το ξεχωριστό να περνάς νύχτα στην Αγία Σοφία. 
Ευτυχώς (!) που ζούμε σε μια τόσο ξεχωριστή πόλη και μοιραστήκαμε μια από τις νύχτες με φίλους¨.
Μετά από την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας , φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και λογαριασμοί των 'σόσιαλ μίντια', στοχοποίησαν το περιστατικό.

Σχετική εικόνα

Σε δήλωση σχετικά με το θέμα που έκανε στο 'τουίττερ', το Μουσείο Αγίας Σοφίας, ανακοίνωσε πως διετάχθη έρευνα σχετικά με το θέμα. 

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: ¨Στα πλαίσια της νομοθεσίας μας και μετά από αιτήματα τουριστικών εταιριών , οργανώνονται ειδικές ξεναγήσεις βραδινές ώρες. 

Σε βραδινό άνοιγμα που έγινε στις 05/01/2019, μια κυρία (...) τράβηξε φωτογραφία από μια άλλη επισκέπτρια η οποία εκείνη την στιγμή έκανε συνοδεία μουσική την χορευτική φιγούρα ¨σπαγκάτο¨.

Σχετική εικόνα

Το περιστατικό αυτή αναρτήθηκε στα 'σόσιαλ μίντια' και η πλευρά μας διέταξε σχετική έρευνα για το θέμα αυτό.¨



Η αλήθεια είναι πως έγιναν σφοδρές επιθέσεις ενάντια στο περιστατικό από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, που θεωρούν την Αγία Σοφία ως ιερό χώρο του Ισλάμ και σύμβολο της κατακτήσεως της Κωνσταντινουπόλεως.

Δηλαδή οι Εβραίοι έβαλαν να χορέψει μια @3@&* μέσα στον Ι.Ναό και διαμαρτύρονται για αυτό οι ισλαμιστές! Πάλι καλά !

Εκείνος ο Βαρθομολαίος Αρχοντώνης, εκτός από το να εκτελεί ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ & ΔΟΥΛΙΚΑ τα θελήματα των Αμερικανών κάνει τίποτε άλλο ;

[Πηγή: TourkikaNea]




https://averoph.wordpress.com/2019/01/06/%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD/#more-120258
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
.
.

4 σχόλια:

  1. 1.ΠΟΥ είναι το Πατριαρχείο ;
    2.ΠΟΥ είναι η Εκκλησία της Ελλάδος; Δέν είναι αυτή η ενέργεια ΑΘΛΙΑ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μέσα στον πλέον εμβληματικό Ναό της Παγκοσμίου Ορθοδοξίας; Δέν έχει τίποτε να πεί;
    3.ΠΟΥ είναι τα ΔΗΘΕΝ "δεξιά" κόμματα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ υπερασπίζονται τα Ιερά και Όσια του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας;
    4.ΠΟΥ είναι οι Μητροπόλεις και ορισμένοι "πιό θαρρετοί" αρχιερείς; Ούτε μισή κουβέντα;
    5.ΠΟΥ είναι οι "πνευματικοί" άνθρωποι;
    6.ΠΟΣΟ α ν ύ π α ρ κ τ ο μπορεί να είναι τελικώς το "Ελληνικό" υπουργείο Εξωτερικών;
    7.Θά μπορούσαμε τάχα να βάλλουμε ένα χορευτικό συγκρότημα μέσα σε ένα τζαμί εν Ελλάδι, νύχτα μάλιστα και να εκτελέσει χορογραφία "χάριν" εβραϊκής καταγωγής ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ; ; ; Λέμε τώρα...
    Όποιος, ή όποιοι θέλουν να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ, ή να τοποθετηθούν, τους αναμένουμε ευχαρίστως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!

    Αφού δεν απάντησαν οι Τσιπροκαμμένοι και ο… υποκόμος τους Αποστολάκης (ο… ισοπεδωτής βραχονησίδων!), στις εξοργιστικές δηλώσεις του Ερντογάν Πασά, ότι θα πετάξει τους Έλληνες στη θάλασσα, το έπραξε ένας καθ’ όλα Άξιος Μητροπολίτης.

    Ο Μητροπολίτης Χίου, Μάρκος, ο οποίος κατά τον εορτασμό των Θεοφανίων στο ακριτικό νησί των Οινουσσών και στο τέλος του αγιασμού των υδάτων, είπε χαρακτηριστικά: “Ο Θεός να σκεπάζει την Αιγνούσα. Οι Έλληνες πέφτουν στη Θάλασσα μόνο για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό!”

    Νωρίτερα στην Θεία Λειτουργία στον I.N. Αγίου Νικολάου Οινουσσών, είπε στο κήρυγμα του: “Να αγιάσουμε τα νερά του Ελληνικού αρχιπελάγους. Στα νερά του Αιγαίου δεν τους ρίχνει κανείς τους Έλληνες, πέφτουν μόνοι τους οι Έλληνες και πέφτουν μόνο για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό!”

    Εύγε του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

    ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - Πάνω από 40 μεγάλα δένδρα κόπηκαν "ΣΥΡΙΖΑ" αρχή Ιανουαρίου 2019

    https://vimeo.com/309779152

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΒΙΝΤΕΟ:
      Αφανισμός Πρασίνου από το Δήμο Αιγάλεω - Η απάντηση στην ανακοίνωση του Δήμου Αιγάλεω της 7/1/2019

      https://vimeo.com/310197294

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!