Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Ε ..."Φ Α Ν Τ Α Σ Μ Α Τ Α" θά ήταν και οι ΔΥΟ...

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΚΟΜΑ δεν παραιτήθηκε ο κ.Υπουργός Δικαιοσύνης; 

Απόδραση δύο κρατουμένων από τον Κορυδαλλό

Οι 2 Αλβανοί ληστές έκαναν το ..."θαύμα".

Έκοψαν τα κάγκελα με λάμα, είχαν στο κελί τους ΓΑΝΤΖΟΥΣ, διέσχισαν ΟΛΗ τη Δ` πτέρυγα και δεν τους είδε ΚΑΝΕΙΣ, βγήκαν απ την πτέρυγα και ΚΑΝΕΙΣ δεν τους είδε, περπάτησαν ΟΛΗ τη νεκρή ζώνη κάτω απο προβολείς, κάμερες που καταλήγουν στην αίθουσα ελέχου...

Αποτέλεσμα εικόνας για ghost

...και σκοπούς που ΠΑΛΙ δεν τους είδανε, πήγαν στην 6η σκοπιά που στην κορυφή της μάντρας 4 μέτρων υπήρχε σκοπός, πέταξαν τα σκοινιά με τους γάντζους ανέβηκαν, κατέβηκαν και ΟΥΔΕΙΣ πήρε χαμπάρι. ΟΛΑ έγιναν ΤΥΧΑΙΑ ;;;...

Σχετική εικόνα

Να αποδράσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού κατάφεραν χθες αργά το βράδυ δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ πρόκειται για τους Κ. Έλβις και Π. Λεονάρντ, οι οποίοι εξέτιαν τις ποινές τους στη Δ' πτέρυγα των φυλακών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες έκοψαν τα κάγκελα του κελιού τους, βγήκαν στη «νεκρή ζώνη», πήδηξαν με γάντζους στην εξωτερική πλευρά του τοίχου και απέδρασαν. 

Η απόδραση των δύο κρατουμένων έγινε αντιληπτή το πρωΐ της Τετάρτης, καθώς δεν εμφανίστηκαν στην καταμέτρηση. 
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει (σιγά!) ανθρωποκυνηγητό (...) για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.
Την διερεύνηση της υποθέσεως (των ΔΥΟ ...ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ!!!) έχει αναλάβει το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/01/blog-post_35.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!