Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Πρόγραμμα «Open Homes» και για την Ελλάδα: «Μοιραστείτε τα σπίτια σας για καλό σκοπό» - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η μεγαλύτερη απειλή για την πατρίδα μας είναι η λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων από όλα τα σημεία της γης ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ  ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ (ΕΔΩ). Από το 2016 έψαχναν να βάλουν 1.500.000 λαθρομετανάστες σε σπίτια για να αλλοιώσουν τον πληθυσμό (ΕΔΩ). ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ;

Πλήρης εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ), με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ

Βλέπετε να εκτυλίσσεται μπροστά σας το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ), το οποίο θα πρέπει να μελετήσετε ΠΟΛΥ σοβαρά καθώς και τις παρακάτω σημαντικότατες παραπομπές, που σας δίνουμε προκειμένου να κατανοήσετε σε βάθος αυτό που έρχεται και να προετοιμαστείτε με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Αφορά την δική σας σωματική ακεραιότητα και βιολογική επιβίωση.... πόσο πιο καθαρά να το πούμε;

 

Το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' εντάσσεται στις ενέργειες του Υβριδικού Πολέμου ενάντια στην πατρίδα μας - δείτε ΕΔΩ



Μελετήστε ΚΑΛΑ τις παραπομπές ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και  ΕΔΩ.  

Προσέξτε σε όλα αυτά τη συμμετοχή του μουσουλμανικού λαθρομεταναστευτικού στοιχείου καθώς και την καθαρή διαπίστωση ότι το προωθούν όλα τα κόμματα της ανθελληνικής βουλής.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΠΙΤΙΑ
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους


Όλοι φυσικά γνωρίζετε τις διαδικτυακές πλατφόρμες στις οποίες καταχωρούνται σπίτια και κατοικίες, προκειμένου να διαμείνουν τουρίστες
.
Στην Ελλάδα μάλιστα, η εν λόγω κίνηση έχει πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις.

Και αφού όλο και περισσότεροι πολίτες επέλεξαν να καταχωρήσουν το κατάλυμά τους σε πασίγνωστη πλατφόρμα, αυτή αποφάσισε να προωθήσει το πρόγραμμα «Open Homes».
Αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Όλοι αντιμετωπίζουμε απρόβλεπτες καταστάσεις. Για εκατομμύρια ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Μέσω του, οι οικοδεσπότες έχουν ήδη προσφέρει προσωρινή στέγη σε πάνω από 11.000 ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω φυσικών καταστροφών, συρράξεων ή ασθενειών. Ο επιπλέον χώρος σας μπορεί να μετατραπεί σε μια ουσιαστική εμπειρία, όχι μόνο για κάποιο άτομο που έχει ανάγκη, αλλά και για την κοινότητα, την οικογένειά σας και εσάς.
Δημιουργία καταχώρησης
Πείτε μας για τον χώρο σας, πόσα άτομα μπορεί να φιλοξενήσει και πότε είναι διαθέσιμος.
Ανταλλαγή μηνυμάτων με τους επισκέπτες
Τόσο οι αντιπρόσωποι των μη κερδοσκοπικών οργανισμών όσο και τα μεμονωμένα άτομα μπορούν να σας βρουν αν το σπίτι σας ταιριάζει στις ανάγκες τους. Θα μιλήσετε μαζί τους, θα καθορίσετε τις προσδοκίες, και θα επιβεβαιώσετε τη μεταφορά πριν επισημοποιήσετε οτιδήποτε.

ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Καλωσορίστε τους νεοαφιχθέντες, καθώς προσαρμόζονται στην νέα τους ζωή
Αυτοί οι επισκέπτες μετακινούνται συνήθως σε μια νέα πόλη και ελπίζουν να ενταχθούν στην κοινότητα. Ο συντονισμός αυτών των διαμονών γίνεται από οργανώσεις αρωγής των προσφύγων, για λογαριασμό των πελατών τους».
Αφού, λοιπόν, συγκεκριμένος αριθμός καταλυμάτων, καταχωρείται-συγκεντρώνεται σε μεγάλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, τώρα προτείνεται στους ιδιοκτήτες να φιλοξενήσουν «πρόσφυγες και μετανάστες», όπως τους ονομάζουν.
Προαιρετικά φυσικά! Εκτός και αν αργότερα υπάρξουν πιέσεις στις εταιρείες και στους πολίτες να παραχωρήσουν υποχρεωτικά τα σπίτια σε «μετανάστες», λόγω έκτακτης ανάγκης.
Λέτε να φτάσουμε μέχρι εκεί;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!