Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Με ‘’Ντροπολογία’’ παραμονή Πρωτοχρονιάς οι Οργανισμοί Λιμένος Α.Ε. των λιμανιών της χώρας απαλλάσσονται της επιβολής τελών καθαριότητας και φωτισμού… τα οποία φυσικά θα επιβαρυνθούν οι Έλληνες φορολογούμενοι….

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Τα πιο υπάκουα πολιτικά πιόνια του σιωνισμού βρίσκονται στην Ελλάδα.
Πλήρη  εφαρμογή της  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) στην Ελλάδα με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ






Παραμονή Πρωτοχρονιάς η πολυχρονεμένη μας κυβέρνηση (της..."αριστεράς" και της Παπακώστα ντε) φρόντισε να φέρει προς ψήφιση τροπολογία,σύμφωνα με την οποία οι Οργανισμοί Λιμένος Α.Ε. των λιμανιών της χώρας απαλλάσσονται της επιβολής τελών καθαριότητας και φωτισμού με αποτέλεσμα την αποστέρηση σημαντικών εσόδων από τους Ο.Τ.Α.,στους οποίους ανήκουν οι Ο.Λ.



Η ψήφιση αυτής της τροπολογίας αποτελούσε ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ από το "αριστερό" μνημόνιο του 2015,ψηφίστηκε αφού πια βγήκαμε (λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα) από τα μνημόνια και "μπορούμε να αποφασίζουμε μόνοι μας" και ενόψει της υλοποίησης της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ξεπουλήματος 10 μεγάλων περιφερειακών λιμανιών!



Αν περνάτε κοντά από Κουμουνδούρου ή Λεωνίδου κι ακούτε ήχο κουμπιών μην παραξενευτείτε:Είναι τα κουμπιά της "αριστερής" ρόμπας που ξεκουμπώνεται!



#ξεφτίλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!