Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Λεβέντης: Γερμανός και αμερικανικός πρέσβης με απείλησε για να ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:   Είναι όλοι στο κόλπο και εφαρμόζουν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' (ΕΔΩ). Θα το επαναλαμβάνουμε συνέχεια μέχρι να το εμπεδώσει και ο τελευταίος Έλληνας!

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα. 

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

Την καταγγελία ότι δέχτηκε απειλές από τον Γερμανό και Αμερικανό πρέσβη για να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο Βασίλης Λεβέντης κατήγγειλε ότι δέχτηκε απειλές από τον Γερμανό και Αμερικανό πρέσβη προκειμένου να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε, μου είπε "αν δεν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δε θα μπείτε στην Βουλή". Ο δε Αμερικανός πρέσβης να δείτε τι μου είπε», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6» για τη Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ότι είναι «όλη υπέρ των Σκοπίων» και «εξαρχής προδοσία για την Ελλάδα». «Οι Σκοπιανοί τα κερδίζουν όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάτσα των Αμερικανών», πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

Μιλώντας για τη συνάντηση μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου και το μέλλον της κυβερνητικής συνεργασίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε ότι όπως εξελίσσεται η υπόθεση «ο Πάνος Καμμένος γίνεται ξεφτίλα».

«Αν δεν αποσύρει την εμπιστοσύνη, πιστεύω ότι θα την αποσύρει, αλλά θα αφήσει κατά συνείδηση τους βουλευτές του», είπε, ενώ μίλησε και για «διεφθαρμένους βουλευτές» που μπορεί να συμφωνήσουν με τον κ. Τσίπρα. «Ο Τσίπρας είναι τόσο διεφθαρμένος που μπορεί να βρει και 300», δήλωσε.

 sputniknews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!