Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Η Ελλάδα εξελίσσεται στο Πουέρτο Ρίκο της Ευρώπης!



Ο κόσμος στην Ελλάδα ΔΕΝ πληρώνει τα δάνεια και τους φόρους του, οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις  α π ο υ σ ι ά ζ ο υ ν, οι άνθρωποι  μ ε τ α ν α σ τ ε ύ ο υ ν, τίποτα στην πραγματικότητα δεν δείχνει να βελτιώνεται, δηλώνει στο 'Liberal.gr' o γνωστός Γερμανός οικονομολόγος Daniel Gros, εκφράζοντας την άποψη ότι η χώρα μετατρέπεται σταδιακά σε ένα είδος ...Πουέρτο Ρίκο της Ευρώπης!
Αποτέλεσμα εικόνας για DANIEL GROS

Η παρομοίωση της Ελλάδας με το νησί της Κεντρικής Αμερικής, που παρ’ ότι τμήμα των ΗΠΑ, αποκλίνει συνεχώς από αυτές, δείχνει κατά τον Gros τη στασιμότητα και την αδυναμία της χώρας να αναπτυχθεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για DANIEL GROS

Και μπορεί η Άνγκελα Μέρκελ να εξέφρασε την αισιοδοξία της για την επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας, ωστόσο ο Gros που δεν είναι πολιτικός, σημειώνει ότι  Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Α  έχουν αλλάξει από τότε που βγήκαμε από το μνημόνιο.

Για την συνέχεια Liberal

https://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/01/blog-post_533.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΛΙΜΠΕΡΑΛ=ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ=163Ο-1856 ΟΝΟΜΑ ΡΑΣΕΛ ΤΡΑΣΤ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΚΑΛΣ ΚΑΙ ΜΠΟΝΣ ΤΟΠΟΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΕΗΛ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ......ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΛΙΜΠΕΡΑΛ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟ 1918 ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΔΕΥΤΕΡΟ 1933 ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 200.000.000 ΝΕΚΡΟΙ....Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ=ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ=ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ=ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ.......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!