Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

"ΝΙΑΟΥ - ΝΙΑΟΥ" ΣΤΑ ...ΑΡΙΣΤΕΡΑ κεραμίδια έκανε (καί) ο ...Δανέλλης!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ* ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ, ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ 'ΤΟ
ΔΙΑΡΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ'
ΤΟΥ mr.Alexis !

ΣΚΙΤΣΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΑΠΑΙΧΤΟΥ"  Α Ρ Κ Α .

«Ναί» από 151 βουλευτές, 148 «όχι»(καί ένας νουδούλης απών...)

Τσίπρας: «Ψήφος εμπιστοσύνης στην σταθερότητα, συνεχίζουμε ως το τέλος της θητείας»
Υπερψήφισαν οι 6 «πρόθυμοι» για προδοσία...

Σχετική εικόνα

από τα άλλα κόμματα
Κουντουρά, Παπακώστα, Ζουράρις, Παπαχριστόπουλος, Κόκκαλης, Δανέλλης είπαν «ναί».


Οι ίδιοι θα πουν και για την συμφωνία των Πρεσπών που θα περάσει και αυτή ...οριακά, ανεξάρτητα εάν ορίζει το σύνταγμα 180 βουλευτές. 

Ποιός γα@εί τα Συντάγματα. 

http://ixnos.blogspot.com/2019/01/e.html

=========================



*...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ '6' ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΑΝ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ mr.Alexis, Π Α Ρ Α Μ Ε Ν Ο Υ Ν  ΟΙ 4 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ!

ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΟΤΑΤΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΣ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ mr.Alexis!
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ  Κ  Α  Θ  Ο  Λ  Ο  Υ !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ 4 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΟΡΙΣΤΕ! ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ!
Σ Υ Γ Κ Ε Κ Ρ Ι Μ Ε Ν Α  ΚΑΙ ΟΧΙ
ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ....


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Νέα Δημοκρατία ΕΠΙΣΗΜΩΣ στην Βουλή: Αν περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, εμείς θα την εφαρμόσουμε!
    Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

    Καιρό τώρα, η ΝΔ έχει πολλάκις δεχτεί την ερώτηση περί του τι πρόκειται να πράξει με την Συμφωνία των Πρεσπών αν και όταν γίνει κυβέρνηση. Σε αυτή την ερώτηση, οι νεοδημοκράτες πονηρά σιωπούσαν, ευχόμενοι να ξεχαστεί η δήλωση – δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ότι «θα την σεβαστώ ως μια υποχρέωση της χώρας, εφόσον θα επικυρωθεί από την Ελληνική Βουλή».

    Χθες, όμως, κατά την διάρκεια της συζητήσεως για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση Σύριζα, η πίεση υπέστη αφόρητη (ίσως πήρε και κανά τηλέφωνο η Μέρκελ...) και έτσι ο Μητσοτάκης έβαλε έναν βουλευτή του, τον τομεάρχη Υποδομών της ΝΔ και βουλευτή στις Σέρρες της Μακεδονίας μας, Αχιλλέα Καραμανλή να βγει και να πει τι ακριβώς σκέφτεται η ΝΔ.

    Σας παραθέτουμε από τα πρακτικά της Βουλής:

    "Δεύτερον, αν ψηφιστεί τελικά αυτή η Συμφωνία, δημιουργείται μια κατάσταση που δεν αναστρέφεται. Μετά την ψήφιση της Συμφωνίας καμμία Κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός δεν θα είναι σε θέση να την ακυρώσει.

    Ποιο θα ήταν το πιο εύκολο για εμάς στη Νέα Δημοκρατία να πούμε, κύριοι συνάδελφοι της Συμπολίτευσης; Και είναι αυτό που κάνατε εσείς στο παρελθόν. Το πιο εύκολο, λοιπόν, να πούμε είναι πως όταν γίνουμε εμείς κυβέρνηση θα την ακυρώσουμε τη Συμφωνία, ότι θα την καταργήσουμε με έναν νόμο και ένα άρθρο. Όμως, εμείς, στη Νέα Δημοκρατία, δεν είμαστε πολιτικοί αμοραλιστές και δεν μπορούμε -ούτε πρέπει- να κρύψουμε την αλήθεια από τον ελληνικό λαό.

    Διάφοροι σε αυτήν την Αίθουσα, είτε από τα Δεξιά, είτε από τα Αριστερά βλέπω ότι έχουν μια μακιαβελική διάθεση -αν θέλετε- και ρωτούν: «Τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία με τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας»; Ας είμαστε ξεκάθαροι. Αν κυρωθούν οι Πρέσπες στην ελληνική Βουλή, αυτό θα δεσμεύσει απόλυτα τη χώρα στο μέλλον. Η διεθνής κοινότητα, το Διεθνές Δίκαιο έχουν πολύ συγκεκριμένους κανόνες και οι συμφωνίες αυτές δεν καταγγέλλονται μονομερώς. Άλλωστε, αυτό το έχετε φροντίσει εσείς με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η ίδια η Συμφωνία προβλέπει, μέσα στο κείμενο της -ένα πολύ σφιχτό νομικά κείμενο- στην παράγραφο 9, του άρθρου 20 ότι οι διατάξεις της είναι αμετάκλητες."

    Ομολογουμένως το απόσπασμα της ομιλίας του εκ Μακεδονίας βουλευτή της ψευτοδεξιάς είναι ενημερωτικότατο για τον Ελληνικό Λαό, για να ξέρει τι ακριβώς θα κάνει η νουδούλα με την Συμφωνία: Θα την εφαρμόσει στο ακέραιο!

    Αξίζει, όμως, να απαντήσουμε και στις νομικίστικες πομφόλυγες του νεοδημοκράτη βουλευτή, για να μην μένουν εντυπώσεις:

    Όπως τόνισε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, στην δευτερολογία του στην Βουλή, η συμφωνία όντως λέει πως οι διατάξεις της είναι αμετάκλητες, συνεπώς η Συμφωνία είναι ήδη νεκρή, αφού απαιτείται η ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεωρήσεως στα Σκόπια εντός του 2018, στόχος που δεν επετεύχθη.

    Επιπλέον αυτού, υπάρχουν συμφωνίες που καταγγέλλονται μονομερώς στο Διεθνές Δίκαιο και ένα εκ των παραδειγμάτων που υφίστανται το γνωρίζει πολύ καλά η νουδούλα. Ο λόγος για την διακρατική συμφωνία Ελλάδος – Αλβανίας για την ΑΟΖ στο Ιόνιο, που καταγγέλθηκε μονομερώς από την Αλβανία, με πρόφαση μία απόφαση του Συνταγματικού της Δικαστηρίου, την οποία μονομερή καταγγελία απεδέχθησαν και οι ελληνικές κυβερνήσεις και η… «διεθνής κοινότητα».

    Τέλος, αν και υπάρχουν και άλλα σοβαρότατα επιχειρήματα, η συνθήκη της Βιέννης, πίσω από την οποία φιλοδοξεί να κρυφτεί η νουδούλα για να εφαρμόσει την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, ορίζει ότι «στερείται οιασδήποτε νομικής ισχύος η έκφρασις της συναινέσεως του κράτους όπως δεσμευθή διά συνθήκης εάν αύτη εξησφαλίσθη δι’ ασκήσεως εναντίον του αντιπροσώπου του πράξεων ή απειλών βίας» (άρθρο 51) και επιπλέον ότι ένα κράτος «δύναται να επικαλεσθή την δωροδοκίαν ως ακυρούσαν την συναίνεσίν του όπως δεσμευθή διά της συνθήκης» (άρθρο 50).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι γνωρίζουμε ότι η επίτευξη της Συνταγματικής Αναθεωρήσεως στα Σκόπια έγινε εφικτή ύστερα από αμνηστία που δόθηκε σε βουλευτές της αντιπολίτευσης που ήταν κατηγορούμενοι για αδικήματα, ενώ την ώρα της ψηφοφορίας η σκοπιανική αστυνομία ήταν στα σπίτια τους.

      Υπάρχουν πολλά ακόμα επιχειρήματα περί της ακυρότητας της Συμφωνίας των Πρεσπών, όμως είναι άστοχη η επιπλέον παράθεσή τους· η Νέα Δημοκρατία χρησιμοποιεί ως πρόφαση το Διεθνές Δίκαιο για να εφαρμόσει μία συμφωνία που η ίδια πιστεύει και που δεν έφερε τόσο καιρό στην Βουλή μόνη της απλώς και μόνο φοβούμενη το πολιτικό κόστος. Άλλωστε, πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας ήταν η σύνθετη ονομασία.

      Τα πράγματα είναι εξόχως απλά για τον Ελληνικό Λαό: Μέσα στην Βουλή υπάρχουν δύο κόμματα. Από την μία το κόμμα των πολιτικών κομμάτων που σε αντίθεση με την θέληση του Ελληνικού Λαού στηρίζει την Συμφωνία των Πρεσπών και από την άλλη η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων που μόνη της μάχεται εναντίον όλων για να αποτρέψει αυτή την προδοσία, αλλά και έχει δεσμευτεί ενώπιον όλων των διεθνών φορέων, με επιστολή του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, ότι θα καταργήσει αυτή την επαίσχυντη συμφωνία όταν ο Ελληνικός Λαός μας δώσει την δύναμη.

      Κώστας Αλεξανδράκης

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!