Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

«ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ» ΤΩΝ ΗΠΑ (ΠΑΪΑΤ): Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ – Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΑΛΟ ΣΑΣ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Μα, δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τον Αποστολάκη! Άλλωστε, λίγες μέρες μετά, η πρώτη επίσκεψη που έκανε σαν υπουργός ήταν στην πρεσβεία της Αμερικής στην Αθήνα για να υποβάλει ''τα σέβη του'' στο πραγματικό αφεντικό του (ΕΔΩ)! Πάντως η κάθε είδους επαλήθευση είναι χρήσιμη! Άλλωστε τον θέλουν και οι Γερμανοί ΕΔΩ! Πως να αντισταθούν στα προτερήματα του όλοι αυτοί αφού υπήρξε ''ουρά'' του Παπαντωνίου ''των εξοπλισμών'' (ΕΔΩ); Αμ πώς!

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα.
 

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ
«Διαρροές» προς «Έλληνες δημοσιογράφους» έκανε «ανώτερος αξιωματούχος» των ΗΠΑ (πρεσβευτή – Ύπατε Αρμοστή Πάιατ, σε βλέπουμε, μην κρύβεσαι!), για τις τρέχουσες εξελίξεις.


Κατ’ αρχάς, είπε πως «ο κ. Αποστολάκης έχει καλή φήμη στις ΗΠΑ», το εστί μεθερμηνευόμενον «είναι άνθρωπός μας»!
Επιβεβαιώνοντας έτσι, την ρήση πρώην πρωθυπουργού (Αντωνάκη, φτου και βγαίνω!), ότι στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος, οι υπουργοί Εξωτερικών, Αμύνης και ΠΡΟ-ΠΟ, καθώς και οι
αρχηγοί-υπαρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ορίζονται από τον εκάστοτε Αμερικανό πρέσβη…

Στην συνέχεια της «διαρροής», ο «ανώτερος αξιωματούχος» μας ανέλυσε ότι η προδοσία της Μακεδονίας γίνεται για το… καλό μας: «έκανε ιδιαίτερες αναφορές στις οικονομικές και γεωπολιτικές εξελίξεις που θα έχει η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μιλώντας για τους ενεργειακούς αγωγούς στην ευρύτερη περιοχή, τις επενδύσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα από ελληνικές τράπεζες στην πΓΔΜ, στο εμπόριο, τον τουρισμό και στην αναβάθμιση του ιστορικού ρόλου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η πρώτη φορά εδώ και ένα τέταρτο του αιώνα που βρισκόμαστε τόσο κοντά σε μια λύση που θα εγγυάται την ασφάλεια και την ευημερία της περιοχής των δυτικών Βαλκανίων. 

Η σημασία της Συμφωνίας των Πρεσπών έγκειται στο κοινό όραμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Ελλάδας για τη σταθερότητα των δυτικών Βαλκανίων και για τη χρήση αυτής της Συμφωνίας ως παράδειγμα για την επίλυση και άλλων διαφορών στην περιοχή, όπως στην Αλβανία, το Κόσσοβο και τη Σερβία».
Φυσικά, ο «ανώτερος αξιωματούχος» δεν παρέλειψε να τονίσει την αφοσίωση της συγκυβέρνησης των προδοτών στα μεγάλα αφεντικά:


«Το 2018 υπήρξε μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία των σχέσεων ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ελλάδα, τόσο λόγω της Διεθνούς Εκθέσεων της Θεσσαλονίκης, όπου οι ΗΠΑ ήταν η τιμώμενη χώρα, όσο και λόγω της συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, στην αμυντική συνεργασία και στις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις».


Τέλος, ο «ανώτερος αξιωματούχος», έπλεξε το εγκώμιο του απερχόμενου (ας όψονται οι… άτιμες οι συνθήκες!) Καμμένου, υποσχόμενος –εμμέσως πλην σαφώς- πως τα αφεντικά δεν θα του γυρίσουν την πλάτη:


«Αναφορικά με την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και την αναβάθμιση των F – 16 που προώθησε ο απερχόμενος υπουργός Άμυνας, ο Αμερικανός αξιωματούχος αρκέστηκε να μιλήσει για τη «στενή σχέση» που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην αμερικανική πλευρά και τον κ. Καμμένο στον οποίον «αναγνωρίζεται η πρόοδος που έχει συντελεστεί».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Καταδίκη της ΝΔ για κόκκινα δάνεια ύψους 130 εκατ. ευρώ - Θα αποπληρώσουν μέχρι το τέλος του... αιώνα απαντάει ο Μητσοτάκης!
    Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

    Ηχηρή καταδίκη εισέπραξε η Νέα Δημοκρατία (και απέκρυψαν τα ΜΜΕ μέχρι σήμερα από τον Ιούνιο!) σχετικά με τα κόκκινα δάνειά της στην Τράπεζα Πειραιώς. Η υπόθεση αφορά δύο δάνεια που είχε χορηγήσει η συγκεκριμένα τράπεζα στην Νέα Δημοκρατία και συνολικά αφορούν πάνω από 130 εκατ. ευρώ εκ των πλέον των 200 εκ. ευρώ που οφείλει γενικότερα η ΝΔ.

    Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, η Νέα Δημοκρατία και το δικαστήριο αναγνωρίζουν οφειλή 130 εκατ. ευρώ και υποχρεώνουν την Νέα Δημοκρατία να καταβάλει άμεσα τα 19 εκ. ευρώ από αυτά στην Τράπεζα, καθώς και να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα που ανέρχονται σε 370.000 ευρώ. Συνολικά μιλάμε για 131.554.311 ευρώ!

    Σε αυτό το σημείο αξίζει να επανέλθουμε στην πρόσφατη συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1, όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πέρα από το να πει ότι θα «σεβαστεί την Συμφωνία των Πρεσπών» και ότι θα συγκυβερνήσει με το ΠαΣοΚ, μίλησε και για τα κόκκινα δάνεια της ΝΔ, όχι φυσικά από μόνος του, αλλά ύστερα από δύσκολη δημοσιογραφική ερώτηση.

    Ιδού τι είπε ο Μητσοτάκης: «Πράγματι η ΝΔ έχει πολλά δάνεια, προϊόν άλλης εποχής και νοοτροπίας. Τι έκανα; Μείωσα κατά 70% το κόστος λειτουργίας του κόμματος και κάλεσα τους νεοδημοκράτες να μας στηρίξουν. Έχουμε σήμερα 155.000 μέλη, που δίνουν 12 ευρώ τον χρόνο. Χρησιμοποιούμε την κρατική επιχορήγηση για να εξυπηρετούμε τα δάνειά μας.»

    Τι σημαίνει αυτό, με απλά μαθηματικά; Ότι η ΝΔ εισπράττει από τα μέλη της 1,86 εκατ. ευρώ ετησίως. Ας τα κάνουμε 2 εκατ. ευρώ γιατί αισθανόμαστε… γενναιόδωροι. Συνεπώς, θα μπορέσει να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Τράπεζα Πειραιώς (μόνο…) ύστερα από… 60 χρόνια. Το δε συνολικό της χρέος αναμένεται να αποπληρωθεί τον… επόμενο αιώνα.

    Απαραίτητη σημείωση ότι οι παραπάνω υπολογισμοί δεν περιλαμβάνουν την πιθανότητα (βεβαιότητα στην πραγματικότητα) της πτώσεως των ποσοστών της ΝΔ όταν γίνει κυβέρνηση, ούτε τα «λοιπά χρέη» σε ΔΕΚΟ και προμηθευτές, που παραμένουν ανυπολόγιστα. Ο λόγος που παραλείψαμε αυτές τις παραμέτρους από τους υπολογισμούς μας είναι διότι ο χρόνος της αποπληρωμής πλησίαζε την επόμενη χιλιετία.

    Τι λένε τώρα όλοι αυτοί που παρακαλάνε να «έρθει ο Μητσοτάκης, να νοικοκυρέψει τα οικονομικά της χώρας»; Εκτός, βεβαίως, κι αν χρησιμοποιήσει την ίδια στάση που είχε απέναντι και στις τράπεζες και προς διεθνείς τοκογλύφους, αν και αυτό κρίνεται… μάλλον αμφίβολο. Εκεί, βλέπετε, δεν πληρώνει το κομματικό ταμείο, αλλά ο μέσος Έλληνας που άμα χρωστάει λίγες χιλιάδες ευρώ στην τράπεζα, ο Μητσοτάκης τον χαρακτηρίζει «στρατηγικό κακοπληρωτή», μπαταχτσή στην καθομιλουμένη, και καλεί τα κοράκια να του πάρουν το σπίτι.

    Υ.Γ. Εννοείται ότι κανείς δεν θα αποτολμήσει να εφαρμόσει τον νόμο στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και φυλακίσεις.

    Κώστας Αλεξανδράκης

    Το κείμενο της αποφάσεως:

    http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/image_(5)12124.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!