Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Κάποιοι γνώριζαν τις εξελίξεις στο Πεντάγωνο από την Πρωτοχρονιά! Μας δουλεύουν κανονικά.


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Καταλάβαμε τώρα γιατί ξαφνικά έγινε πολύ τσαμπουκάς ο Αποστολάκης (ΕΔΩ); Δείτε πως αμέσως μόλις ανέλαβε ξεκίνησε να υπηρετεί τα σχέδια του σιωνισμού για αλλαγή συντάγματος και θρησκεύματος με πρόσχημα πάντα την συνεργασία ''όλων'' και για το ''καλό'' της πατρίδας, που που φυσικά υπονοεί οικουμενική κυβέρνηση ΕΔΩ.

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Κάποιοι φαίνεται οτι έχουν καλή πληροφόρηση και γνώριζαν τα Γεγονότα που συνέβησαν σήμερα  13 Ιανουαρίου στο Πεντάγωνο απο την Πρωτοχρονιά !


Σύμφωνα με  το δημοσίευμα της 1/01/2019  του Documento, όπου αναφέρεται οτι σε δείπνο με γνωστό Ισχυρό επιχειρηματία στο σπίτι του στην  Εκάλη ,συζητήθηκε  η τοποθέτηση του Ναυάρχου Αποστολάκη στη θέση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου ,όταν θα ερχόταν η «Συμφωνία των Πρεσπών» στην Ελληνική Βουλή !


Απίθανο να μην το έμαθε ο Πάνος Καμμένος, που κάποιοι λένε ότι η επιλογή του Ναυάρχου Αποστολάκη στη θέση του ΥΕΘΑ ήταν δική του εισήγηση ,που έγινε αποδεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα

Το δημοσίευμα όμως δείχνει να είναι πολύ μπροστά από τα γεγονότα και από ότι  φαίνεται όλα να ήταν  προσχεδιασμένα … Την επομένη ημέρα 19 Δεκεμβρίου γίνεται απο τον Α/ΓΕΕΘΑ η περίφημη δήλωση περί ισοπέδωσης της Βραχονησίδας!


Αν αυτό συμβαίνει δεν πιστεύει κανείς οτι ο Τσίπρας περιμένει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Τετάρτης στη Βουλή ,για να δει αν θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση του !


Όλα είναι σχεδιασμένα και όχι τυχαία …Απλά η ψηφοφορία θα δείξει ότι τηρούνται οι δημοκρατικές διαδικασίες ..
 VETERANOS

2 σχόλια:

  1. ΚΝΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΤ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ… ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Νέα διαδήλωση πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα οι ραβδούχοι του αριστεριστή Κουτσούμπα (ΚΝΑΤ), που εμφανίζονται με το προσωπείο του «εκπαιδευτικού».

    Οι ραβδούχοι επιτέθηκαν στους άνδρες των ΜΑΤ στο Σύνταγμα, με τα ίδια στυλιάρια που χρησιμοποιούσαν κατά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου για να καταστείλουν την λαϊκή οργή και για να μπορέσουν να ψηφίσουν άφοβα οι τότε «πρόθυμοι» βουλευτές το Μνημόνιο της δυστυχίας μας («ευτυχώς που υπήρχε εκεί έξω το ΠΑΜΕ», είχε δηλώσει ανακουφισμένος μετά την ψήφιση του Μνημονίου ο Μπουμπούκος, στο κανάλι ALTER…).



    Οι άνδρες των ΜΑΤ τήρησαν το… savoir vivre (μετά την προ ολίγων ημερών άγρια τρομοκράτησή τους από την… υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ…) κι αφού πρώτα έφαγαν μπόλικο ξύλο με τα στυλιάρια, έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών, για να μην φάνε κι άλλο.



    Ποιος ο λόγος που βγάζουν οι τσιφούτηδες του Περισσού τα ΚΝΑΤ στο πεζοδρόμιο, ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι στηρίζουν μανιωδώς την αμερικανόδουλη κυβέρνηση του πρώην κνίτη Τσίπρα;

    Για δύο λόγους:

    1ον) Διότι πρέπει να εμφανίζονται που και που ως… «επαναστατικό» κόμμα, για να μη χάσουν τα… πελατάκια και

    2ον) Δρουν ως παρακρατικοί, σε συνεννόηση με την αμερικανοκομμουνιστική κυβέρνηση, για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό από την πλήρη γελοιοποίησή της (λόγω του στημένου δήθεν «διαζυγίου» Τσίπρα-Καμμένου) και από την επικείμενη ολοκλήρωση της προδοσίας της Μακεδονίας μας!

    Άξιοι, άξιοι!

    https://www.youtube.com/watch?v=Jh08lGvbRS0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MISTER TSIPRAS: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

    Γράφει ο Αντίοχος

    Ομιλία για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο αμερικανοκομμουνιστής ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσίπρας, σε εκδήλωση που είχαν οργανώσει στο Μέγαρο Μουσικής «κεντροαριστερά» τσιράκια της αμερικανικής πρεσβείας (Μπίστης, Ραγκούσης, Δανέλλης και CIA…). Στην παραληρηματική ομιλία του, επέρριψε την «ευθύνη» για την αντίδραση του ελληνικού λαού κατά της προδοτικής Συμφωνίας, στην Χρυσή Αυγή:

    «Ούτε εμείς θα κάνουμε πίσω. Γιατί παρόμοια σχέδια πολιτικής αποσταθεροποίησης αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε κι εδώ, στη χώρα μας από τη πρώτη στιγμή. Γνωστοί ακροδεξιοί, εθνικιστικοί κύκλοι, με τις σφραγίδες συλλόγων και σωματείων και την πολιτική καθοδήγηση της Χρυσής Αυγής και άλλων πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων αλλά και παραθρησκευτικών οργανώσεων, που βεβαίως δεν εκφράζουν την επίσημη θέση της Ελληνικής Εκκλησίας, δοκίμασαν τα πάντα, για να ακυρώσουν αυτή την ελπιδοφόρα προοπτική. Οργάνωσαν επιθέσεις εναντίον γραφείων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Γέμισαν το διαδίκτυο με ορυμαγδό ψευδών ειδήσεων και ανιστόρητων κηρυγμάτων μίσους. Ενορχήστρωσαν ακόμη και σχολικές καταλήψεις, σπέρνοντας το μίσος στα μυαλά εφήβων μαθητών, επιχειρώντας να τους πείσουν τι ; Ότι «η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία».

    Η αλήθεια είναι ότι η πατριωτική αντίδραση του ελληνικού λαού είναι ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ και η Χρυσή Αυγή στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις την αυθόρμητη αυτή πατριωτική αντίδραση, αλλά αυτά είναι… ψιλά γράμματα για ένα σταλινικό υπόλειμμα όπως ο Τσίπρας, που έχει «σπουδάσει» την καθοδήγηση στην… μεγάλη της ΚΝΕ σχολή – την πηγή όλων των δεινών στην μεταπολιτευτική Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!