Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Νάτα μας ! Πάτησε πόδι καί στήν Ἑλλάδα ἡ ὕποπτη τουρκική ΜΚΟ «İHH İnsani Yardım Vakfı»...

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Αυτά που σας λέμε τόσο καιρό και τα επαναλαμβάνουμε συνέχεια. Η μεγαλύτερη απειλή για την πατρίδα μας είναι η λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων από όλα τα σημεία της γης ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ (ΕΔΩ).  Δείτε όλη την ανάλυση ΕΔΩ.
Βλέπετε να εκτυλίσσεται μπροστά σας το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ), το οποίο θα πρέπει να μελετήσετε ΠΟΛΥ σοβαρά καθώς και τις παρακάτω σημαντικότατες παραπομπές, που σας δίνουμε προκειμένου να κατανοήσετε σε βάθος αυτό που έρχεται και να προετοιμαστείτε με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Αφορά την δική σας σωματική ακεραιότητα και βιολογική επιβίωση.... πόσο πιο καθαρά να το πούμε;

Το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' εντάσσεται στις ενέργειες του Υβριδικού Πολέμου ενάντια στην πατρίδα μας - δείτε ΕΔΩ
Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ

Μελετήστε ΚΑΛΑ τις παραπομπές ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και  ΕΔΩ.  

Προσέξτε σε όλα αυτά τη συμμετοχή του μουσουλμανικού λαθρομεταναστευτικού στοιχείου καθώς και την καθαρή διαπίστωση ότι το προωθούν όλα τα κόμματα της ανθελληνικής βουλής ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...
Φιλανθρωπική δράση στην Αθήνα υποστηρίζει πως ανέλαβε η εξαιρετικά αμφιλεγόμενη τουρκική ΜΚΟ «İHH İnsani Yardım Vakfı»


İHH İnsani Yardım Vakfı
"Sıcacık Bir İyilik" sloganıyla yola çıktığımız kış çalışmalarımız devam ediyor. Yunanistan’ın Atina şehrinde bulunan 130’dan fazla mülteciye; kışlık mont, kazak, pantolon ve nakdi yardım dağıtımı gerçekleştirdik.
(Λένε πώς μοίρασαν ῥοῦχα καί χρήματα σέ 130 «πρόσφυγες» κάπου στήν Ἀθῆνα ! ! ! )


 «Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη υπερσυντηρητική μουσουλμανική οργάνωση, η οποία πολλές φορές δρα ως το μακρύ χέρι του συστήματος Ερντογάν σε πλήθος μουσουλμανικών περιοχών του κόσμου. Πολλές από τις ανθρωπιστικές δράσεις της περιλαμβάνουν τη διανομή αντιτύπων του Κορανίου ανά τον κόσμο, ενώ η IHH πρωτοστατεί διαχρονικά στις κινητοποιήσεις υπέρ της επαναλειτουργίας της Αγίας Σοφίας ως μουσουλμανικό τέμενος. Δικής της ιδιοκτησίας ήταν το 2010 το περίφημο πλοίο Mavi Marmara που επιχείρησε να σπάσει το ναυτικό αποκλεισμό της Γάζας...»...στις 3 Ιανουαρίου 2014, η τουρκική εφημερίδα Hurriyet ανέφερε ότι μια σημαντική ποσότητα πυρομαχικών και όπλων βρέθηκαν από την τουρκική αστυνομία σε φορτηγά που μεταφέρουν βοήθεια για λογαριασμό της φιλανθρωπικής ΜΚΟ IHH σε ισλαμιστές επαναστάτες στη Συρία, κάτι που επιβεβαίωσε και το Reuters.Από την εισαγγελική έρευνα και τις μαρτυρίες των αστυνομικών κατά τη διάρκεια της δίκης, προέκυψε ότι τα φορτηγά είχαν συνοδευτεί από πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (MIT).Απαρτία πυραύλων, πυρομαχικά και βλήματα όλμων, είχαν βρεθεί στα φορτηγά που θα μετέφεραν «ανθρωπιστική βοήθεια» σε ελεγχόμενα από τζιχαντιστές εδάφη της Συρίας.

Hakan Fidan
»O Hakan Fidan, επικεφαλής της MIT, φέρεται ως ένας από τους «πατρόνες» της IHH...Σύμφωνα με τον Yayla(επικεφαλής της Διεύθυνσης Αντιτρομοκρατικών Επιχειρήσεων της Τουρκικής Αστυνομίας), η «ανθρωπιστική» δράση της IHH, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Οι υπόλοιπες επιχειρήσεις εκτελούνταν απευθείας από την ΜΙΤ...
»Εμπιστευτικό τηλεγράφημα του State Department από τη Πρεσβεία της Κωνσταντινούπολης, με ημερομηνία 21 Ιουλίου 2006, αναφέρει πως υπάρχουν υποψίες πως η IHH, χρηματοδοτεί διεθνείς τρομοκρατικές ομάδες.
»Με τόσο «βεβαρυμένο» παρελθόν, είναι απορίας άξιο πως η συγκεκριμένη ΜΚΟ πέτυχε να αναλάβει δράση στην Αθήνα !
Ὁλόκληρο τό θέμα ΕΔΩ : Σοβαρά ερωτήματα για τη δράση στην Ελλάδα της αμφιλεγόμενης τουρκικής ΜΚΟ «ΙΗΗ»

 sxolianews

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ

1 σχόλιο:

 1. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΗΝ… ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  https://youtu.be/fIhujVBtiGo

  Πουθενά δεν μπορούν να εμφανιστούν οι προδότες και να μην αποδοκιμαστούν από τον ελληνικό λαό!

  Σήμερα ήταν η σειρά της… πριγκίπισσας Νοτοπούλου, να φάει γιούχα κατά την διάρκεια του εορτασμού των Θεοφανείων στην Θεσσαλονίκη.

  Την ώρα, λοιπόν, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, μέσα σε κλοιό ασφαλιτών, μία γυναίκα άρχισε να φωνάζει προς το μέρος της: «Δεν πωλείται η Μακεδονία και τέλος».

  Ένας άνδρας μάλιστα ακούγεται να λέει στη γυναίκα: «πες τα να τα ακούσουνε».

  Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!