Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: 40 αστυνομικοί φυλάνε 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία! Φ ρ ο υ ρ ά ακόμα και σε κομματικά γραφεία που έχουν ...κλείσει – ΗΧΗΤΙΚΟ


ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ, Π Λ Η Ρ Ω Ν Ο Υ Μ Ε !
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;
Κινητοποίηση αστυνομικών σε ολόκληρη την Μακεδονία αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα μετά την Συμφωνία των Πρεσπών.


Σαράντα Αστυνομικοί και περιπολικά  (!!!) της Πιερίας φυλάνε καθημερινά τα σπίτια των 3 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη, μετά από αντιδράσεις και τα επεισόδια που σημειώθηκαν με αφορμή την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην εν λόγω αποκάλυψη προέβη ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Δημήτρης Φώτης, μιλώντας στο 'ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM'.

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για την ασφάλεια των πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονται εντόνως, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ, που έχει ξεκινήσει η φύλαξη.

Μάλιστα, τα Σαββατοκύριακα που βρίσκονται οι βουλευτές στην Κατερίνη και παρευρίσκονται σε διάφορες εκδηλώσεις απασχολείται επιπλέον αστυνομικό προσωπικό, φυλάσσοντας τους αντίστοιχους χώρους.

Άξια αναφοράς είναι η φύλαξη άδειων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγίνιο, τα οποία είχαν ανοίξει το 2015 και τώρα έχουν κλείσει.
Οι αστυνομικοί φυλάνε απλά ένα άδειο κτίριο επειδή έχει ...πινακίδα του ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα ή όχι; 
Τα ίδια συμβαίνουν και σε άλλες περιοχές της χώρας!

[ΠΗΓΗ:https://www.el.gr/ellada/kommata/anikoysto-40-astynomikoi-fylane-3-voyle/]

Ακούστε χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:




ΦΩΤΟ: eurokinissi


1 σχόλιο:

  1. Προδοσία: Εντολή από το ανθελληνικό ΥΠΕΞ προς όλο το Δημόσιο να αποκαλούν τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία»!
    Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 -


    Προδοσία: Εντολή από το ανθελληνικό ΥΠΕΞ προς όλο το Δημόσιο να αποκαλούν τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία»!

    Εγκύκλιος προς όλους τους φορείς του Δημοσίου στάλθηκε από το ΥΠΕΞ, προκειμένου να δοθούν οδηγίες περί της εκδόσεως των δημοσίων εγγράφων μετά την Συμφωνία των Πρεσπών.

    Όπως διαβάζουμε, δόθηκε η οδηγία τα Σκόπια να αποκαλούνται από τώρα «Βόρεια Μακεδονία», ενώ για το θέμα της ιθαγενείας η εγκύκλιος κάνει λόγο για «Μακεδονική/πολίτης της βόρειας Μακεδονίας».

    Να δείτε που σε λίγο καιρό, οι συριζαίοι θα παρεμβαίνουν και μέσα στην Βουλή, να επιβάλλουν να λέγονται τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία», μην κατεβάσουν και… νομοθετικό πλαίσιο για ποινικοποίηση της… άρνησης της «μακεδονικότητας».

    Εμείς τους απαντάμε με τα λόγια του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: «Για εμάς δεν υπάρχει σήμερα και δεν θα υπάρχει ποτέ κράτος με το όνομα Βόρεια Μακεδονία»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!