Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΣΟΥΣ ; 40 ΤΟΝΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ; ; ; Καί πόσα μετρητά;

Αποτέλεσμα εικόνας για american troops in syria

SANA .
Λίγες ημέρες μετά από τις πρώτες πληροφορίες από τοπικές πηγές σχετικά με την χρυσή συμφωνία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισλαμικού Κράτους, προέκυψαν νέες πληροφορίες που τις επιβεβαιώνουν. 
Η αμερικανική κατοχική δύναμη στην Συρίας παρέλαβε δεκάδες τόννους χρυσού που είχε που είχε αποθηκεύσει η τρομοκρατική οργάνωση, με  α ν τ ά λ λ α γ μ α   την παροχή ασφαλούς διόδου για τους τρομοκράτες και τους ηγέτες τους από τις περιοχές της Ντέιρ Εζζορ όπου βρίσκονται. 

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Πληροφορίες από τοπικές πηγές ανέφεραν ότι ελικόπτερα του στρατού των ΗΠΑ παρέλαβαν τον χρυσό υπό την κάλυψη της νύχτας την Κυριακή και στη συνέχεια έγινε η μεταφορά τους προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για american troops in syria

Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι στην περιοχή Αλ- Μπαγκούζ στην ύπαιθρο της Ντέρ Εζζορ όπου ήταν η τελευταία εστία αντίστασης του ισλαμικού Κράτους, είχαν κρυφτεί 40 τόννοι χρυσού και δεκάδες εκατομμύρια δολλάρια που είχαν κλαπεί από διάφορες περιοχές της Συρίας και του Ιράκ από την τρομοκρατική οργάνωση και από το λαθρεμπόριο πετρελαίου και ναρκωτικών. 

Σχετική εικόνα

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν, ότι τα ελικόπτερα του στρατού των ΗΠΑ μετέφεραν μεγάλα κιβώτια και τα πήγαν στην επαρχία της Χασακά...

Σχετική εικόνα

http://deltio11.blogspot.com/2019/02/50.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!