Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Τι ΔΟΥΛΕΙΑ είχαν δήμαρχος και περιφερειάρχης, σε εκδήλωση τ ο υ ρ κ ο φ ρ ό ν ω ν στην Κομοτηνή;

ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΝΕ, ΟΥΤΕ  (ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!) Α Ν Τ Ι Δ Ρ Ο Υ Ν ........




Η Θεατρική (μουσουλμανική...) Κοινότητα 'Σπόροι και Σπόρια' ('TOÇEK') εόρτασε τα 20 χρόνια με μια συναυλία.


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα 'REΧ' στην Κομοτηνή, μετείχαν ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου με την σύζυγο του Ασλί Ομέρογλου, οι υποπρόξενοι Νεσλιχάν Αλτάι, Ιμπραήμ Σακλι και Ιμπραήμ Ισίκ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά και ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμέτ, ο περιφερειάρχης (ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;) Χρήστος Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Ταρκάν Μουλταζά, ο δήμαρχος (ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;) Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης,
ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Χουσείν Μπαλτατζί, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Αϊντίν Αχμέτ κάποια μέλη της τοπικής αυτοδιοικήσεως και πολλοί "φιλότεχνοι".

Αποτέλεσμα εικόνας για TOCEK KOMOTINI
Σχολιάζουν τα «Τουρκικά Νέα»:

Πρόκειται για μια τουρκόψυχη θεατρική ομάδα με πολύ καλές σχέσεις με το προξενείο (…) που ¨ανεβάζει¨ θεατρικά έργα μόνο στα τουρκικά. 
Ποιός άρα γε να πληρώνει τα έξοδα για τους καλλιτέχνες που ήρθαν από την Άγκυρα; 

Προφανώς η Τουρκία

Αυτού του είδους οι παραστάσεις είναι ένας από τους δεκάδες τρόπους που χρησιμοποιεί η Τουρκία για τον εκτουρκισμό της μειονότητος. 

Πιστεύετε μήπως πως το κόκκινο στα φορέματα των σοπράνο είναι τυχαίο;….

Τώρα για το τι έκανε εκεί ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης, να ερωτήσετε τους ίδιους. Πάντως χαρά στην αντοχή τους. Να κάθονται να ακούνε τουρκικά τραγούδια μαζί με τον πρόξενο και αρκετούς από τους πράκτορες του…

ΦΩΤΟ: eurokinissi
&
https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/ti-doyleia-eichan-dimarchos-kai-perifer/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!