Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ εύκολα αυτήν την είδηση....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ ;....


Αποτέλεσμα εικόνας για ISRAEL KATZ
O YΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,
ΟΝΟΜΑΤΙ ΙΣΡΑΕΛ ΚΑΤΣ.
ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Η κόντρα Πολωνίας - Ισραήλ και ένα έξυπνο 'τρίκ'...
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 - 
Μία ενδιαφέρουσα – αξιοπρόσεκτη «κόντρα» έχει ξεκινήσει μεταξύ των κυβερνήσεων της Πολωνίας και του Ισραήλ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜOVING PICTURES - POLISH FLAG

Αποτέλεσμα εικόνας για ISRAEL KATZ

Οι Ισραηλινοί, εξασκώντας προφανώς το θεόσταλτο ταλέντο – δικαίωμά τους, των «διεθνών εισαγγελέων» του πλανήτη, κατηγόρησαν τους Πολωνούς για ….αντισημιτισμό (πολύ πρωτότυπο!).

Netanyahu poses with Poland's Prime Minister Morawiecki during the Middle East summit in Warsaw [Slawomir Kaminski/Reuters]

Συγκεκριμένα ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Ίσραελ Κατς προκάλεσε την οργή της Βαρσοβίας, όταν κατηγόρησε τους Πολωνούς ότι «ρουφούν τον αντισημιτισμό με το γάλα της μητέρας τους»!!!!!!!!!!!!!!!!

Polish protest, 15 Feb 19
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΛΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,
 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ
ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΥΠΕΞ.

Η Πολωνική κυβέρνηση, ένοιωσε βαθιά προσβολή για την άδικη (κατ’ αυτούς) και σκληρή κατηγορία εκ μέρους των Ισραηλινών και επισήμως έχουν απαιτήσει να ζητηθεί συγγνώμη. Φαίνεται ότι δεν τους έχουν ενημερώσει, πως οι εισαγγελείς δεν ζητούν συγγνώμη…

Η Βαρσοβία απέσυρε την συμμετοχή της στην σύνοδο κορυφής της ομάδας του Βίζεγκραντ (V4 - Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία) που επρόκειτο να διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ, αντιδρώντας στις δηλώσεις που έκανε την Κυριακή ο υπουργός Κατς.

The Polish prime minister, Mateusz Morawiecki
Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Αν δεν υπάρξει συγγνώμη, «θα υπάρξει πραγματικά επιδείνωση στις σχέσεις» των δύο χωρών, προειδοποίησε ο επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού Μάρεκ Σούσκι, στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο 'Polsat News'.

Η διαμάχη συνεχίστηκε όταν ο υπαρχηγός του αντισυστημικού κόμματος «Kukiz'15», και αντιπρόεδρος της κάτω βουλής του Κοινοβουλίου Στάνισλαβ Τίσκα έφθασε μέχρι του σημείου, να ζητήσει να κηρυχθεί ο υπουργός Κατς «persona non grata» στην Πολωνία.

Ακόμη σε διάσκεψη για τη Μέση Ανατολή την περασμένη εβδομάδα στην Βαρσοβία, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έκανε κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις για τον ρόλο των Πολωνών στο Ολοκαύτωμα.

Ο Πολωνός πρωθυπουργός, φέρεται να θέλει να ηρεμήσει τα πράγματα, ο χρόνος (!) αφού δήλωσε:


«Πρέπει να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να περιμένουμε να περάσουν οι εκλογές εκεί πέρα. Πρέπει να περιμένουμε επίσης να περάσουν οι δικές μας ευρωεκλογές και το δεύτερο εξάμηνο του έτους, όπως έχουμε πει με τους πρωθυπουργούς της ομάδας του Βίζεγκραντ, θα επανέλθουμε στον διάλογο για μια συνάντηση της V4 με το Ισραήλ», εξήγησε ο Μοραβιέτσκι στην εφημερίδα «Ημερήσια Νομική Εφημερίδα» («Dziennik Gazeta Prawna»).

Πραγματικά δεν θα σταματήσει να μας κάνει εντύπωση, με πόση ευκολία «δημοκρατικοί ηγέτες» παραδέχονται δημοσίως (σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη) ότι όταν υπάρχουν εκλογές, λένε και μερικά ψέμματα στους πολίτες, για να εκλεγούν. 
Τίμια και «δημοκρατικά» πάντα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Nord Stream 2

Στο παρασκήνιο των κατηγοριών για «ολοκαυτώματα» κι αντισημιτισμό, βρίσκεται η διστακτικότητα της Πολωνικής κυβερνήσεως, να συνταχθεί με τα Αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα και να κλιμακώσει την αντίδρασή της για τον νέο αγωγό φυσικού αερίου «Nord Stream 2», που θα ενώσει Ρωσία και Γερμανία υποθαλασσίως.

Αποτέλεσμα εικόνας για Nord Stream 2

Οι Αμερικανοί (δηλαδή οι Ισραηλινοί) έχουν ονομάσει αυτόν τον αγωγό σαν τον μεγαλύτερο κίνδυνο της ενεργειακής πολιτικής της Ευρώπης. Προσπαθούν δε, να πάρουν την ισχυρή στήριξη της Πολωνίας εναντίον του «Nord Stream 2» καθότι η Πολωνία νομιμοποιείται να αντιδρά, αφού ήδη περνά από το έδαφός ένας άλλος αγωγός. 
Προφανώς, για να πεισθεί η Πολωνία να φωνάξει δυνατότερα, υπέρ των Αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων, επιστρατεύθηκε η πίεση ενός… «ολοκαυτώματος».

Twitter post by @mmagierowski: It is really astonishing that the newly appointed foreign minister of Israel quotes such a shameful and racist remark. Utterly unacceptable.

Νομίζετε ότι υπερβάλλουμε; 
Διαβάστε λοιπόν παρακάτω, τι δήλωνε «on air» πριν λίγο καιρό στην αμερικανική εκπομπή «democracy now» η Shulamit Aloni, Ισραηλινή γεννημένη στην Πολωνία και πρώην υπουργός του Ισραήλ (Επικοινωνιών / 1993–1996, Εκπαιδεύσεως / 1992–1993):

Αποτέλεσμα εικόνας για Shulamit Aloni

« ..Είναι ένα 'τρικ', που πάντα χρησιμοποιούμε. 
Όταν κάποιος από την Ευρώπη κριτικάρει το Ισραήλ, φωνάζουμε για το ζήτημα του Ολοκαυτώματος. Όταν κάποιος από αυτή την χώρα (ΗΠΑ) κριτικάρει το Ισραήλ, φωνάζουμε για  α ν τ ι σ η μ ι τ ι σ μ ό. 
Είναι ένα 'τρικ' που φέρνει αποτέλεσμα...»

Σχετική εικόνα

Έχει δίκιο λοιπόν η κυρία υπουργός : Έτσι έχουν τα πράγματα! 
Το ολοκαύτωμα και ο αντισημιτισμός, για τους ίδιους τους Ισραηλινούς, είναι ένα έξοχο διαπραγματευτικό 'τρίκ' και μέσο πιέσεως των άλλων.

Όταν βέβαια διαπραγματεύονται τα συμφέροντα π.χ. της Ελλάδος, ποικίλλης προελεύσεως σπορές του κομμουνισμού, ένα 'τρικ' είναι ότι χρειάζεται, για να ξεπουληθούν Πατρίδες ολόκληρες…

https://www.bbc.com/news/world-europe-47277147
https://www.theguardian.com/world/2019/feb/18/polish-israel-visit-holocaust
https://www.aljazeera.com/news/2019/02/polish-officials-cancel-trip-israel-diplomatic-spat-190218075029293.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!