Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

"Τζάμπα μάγκας".... (Μόλις έμαθε περί εισαγγελέως, μετετράπη σε ΚΟΤΟΥΛΑ!)

Σχετική εικόνα
Η ΠΟΙΝΙΚΩΣ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ (ΚΑΘΕ)
"ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΥ" ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ALEXIS,  EKANE
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ, ΟΤΙ
ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


Με τον τσαμπουκά της εξουσίας τα "εύκολα" (χοντρο-) δάνεια....

Και ο Παύλος Πολάκης παραμένει υπουργός. 

Και τον στηρίζει το Μαξίμου. 

Δεν αλλάζει τίποτα.


Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΣΤΕΙΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΑΚΗΣ ΑΣΤΕΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΩΝ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΑΝ ΣΕΒΑΣΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!


http://perimajestic.blogspot.com/2019/02/blog-post_67.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Οι τουρκικές δυνάμεις αύξησαν το έδαφος που κατέχουν εγκλωβίζοντας και άλλους Ελληνοκύπριους

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tourkikes-dunameis-aujhsan-to-edafos-pou-katechoun-egklwbizontas-kai-all#ixzz5gCuenJ4d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελάει ο κόσμος: Ο Καμμένος καβαλά τα τεθωρακισμένα και πάει να… πάρει τα Σκόπια!
    Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

    Ε ρε γλέντια! Όσο πέφτουν τα ποσοστά του Καμμένου, τόσο αυτός χάνει την ψυχραιμία του και κάνει δηλώσεις που προκαλούν… σεισμό από τα γέλια. Τώρα πρέπει να βρίσκεται γύρω στο 0,5% από ό,τι βλέπουμε στις δηλώσεις του.

    Μιλώντας, λοιπόν, στο κανάλι TRT, ο Καμμένος είπε ότι ο Τσίπρας έκανε… προδοσία και ότι τον… εξαπάτησε. Γιατί, όμως, το λέει αυτό ο Καμμένος; Διότι ξεπουλήθηκε η Μακεδονία; Προφανώς και όχι, αφού ο Καμμένος χειροκροτούσε τις θέσεις της κυβέρνησης για «σύνθετη ονομασία».

    Ιδού, λοιπόν, το μανιφέστο του πολιτικαντισμού ή αλλιώς «γιατί ο Τσίπρας… εξαπάτησε τον Καμμένο»:

    «Ο κ. Τσίπρας με εξαπάτησε διότι η πρώτη συμφωνία μας ήταν ότι θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών μετά τις εκλογές και η δεύτερη συμφωνία μας ότι θα έρθει στη Βουλή μετά το Μάρτιο. Όμως εκείνο που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό σε μια συνεργασία είναι να πάρει βουλευτές από τον κυβερνητικό του εταίρο και να διασφαλίσει τη φίμωση στη βουλή ενός ανθρώπου που μιλάει 25 χρόνια στη βουλή. Και για να με χτυπήσει προσπάθησε με μεθόδευση του Πρόεδρου της Βουλής να μου αφαιρέσει το λόγο ως πολιτικού αρχηγού».

    Δεν ήταν αυτό, όμως, το αποκορύφωμα της συνεντεύξεως Καμμένου. Σε άλλο σημείο, ο άνθρωπος που δήλωνε πλήρη στήριξη στον Κοτζιά και κάθισε στην καρέκλα του υπουργείου μέχρι την στιγμή που η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μη αναστρέψιμη είπε «τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία».

    Είναι μάλλον μετανοημένος ο Καμμένος που παραιτήθηκε από το Υπουργός Εθνικής Αμύνης της κυβερνήσεως Σύριζα και δεν… πρόλαβε να ανέβει επικεφαλής της ίλης των τεθωρακισμένων. Θα έβαζε μπροστάρη και τον Αποστολάκη, ο οποίος παρότι ναύαρχος θα έφτιαχνε ποτάμι μέχρι τα Σκόπια και θα ανέβαινε με φρεγάτα.

    Πάντα επίκαιρος ο Σουρής: «Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα;»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!