Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Να μάς ΠΟΥΝΕ (χωρίς ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ & ΜΙΣΟΛΟΓΑ) από τι πέθανε ο Εύζων !

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!


ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 'ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ', ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ & ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΕΝΑΣ Ε Υ Ζ Ω Ν! 

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΥΡΙΟΙ;

ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ;

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/02/blog-post_481.html

2 σχόλια:

  1. Ο Σύριζα χαρίζει την ιθαγένεια αδιακρίτως σε όλους τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες
    Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

    Με νέο νομοσχέδιο που φέρνει στην Βουλή, η αντεθνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βάζει ένα ακόμη λιθαράκι για την αθρόα ελληνοποίηση αλλοδαπών λαθρομεταναστών.

    Πιο συγκεκριμένα, ενώ στο παρελθόν ο αιτών έπρεπε να πιστοποιεί την γνώση της ελληνικής γλώσσας, πλέον κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο!

    Όπως αναφέρεται στις σχετικές διατάξεις «ο αλλοδαπός καλείται να προσκομίσει όσα στοιχεία κρίνει ο ίδιος χρήσιμα για να τεκμηριώσουν ότι συντρέχουν στο πρόσωπό του οι ουσιαστικές προϋποθέσεις της πολιτογράφησης». Με άλλα λόγια, δεν χρειάζονται καν αποδείξεις για την γνώση της ελληνικής γλώσσας.

    Αντιθέτως, όποιος λαθρομετανάστης το επιθυμεί, πλέον θα μπορεί πολύ εύκολα να αποκτά την ελληνική ιθαγένεια και να αποκαλεί τον εαυτό του «Έλληνα».

    Η παραπάνω διάταξη σε συνδυασμό με την γεωμετρική αύξηση των αλλοδαπών που έχουν λάβει ελληνική ιθαγένεια (τριπλασιάστηκε ο αριθμός τους σε τρία χρόνια, από 14.178 το 2015 σε 33.178 το 2017) αποτελεί μια απόδειξη των ιδεοληψιών που κατατρέχουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι στον λίγο ακόμη χρόνο που βρίσκονται στην εξουσία προσπαθούν με κάθε μέσο να αλλοιώσουν την εθνική και πολιτισμική υπόσταση του Ελληνικού Λαού.



    Διαβάστε περισσότερα: https://tinyurl.com/y68ytjyy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΞΥΒΡΙΣΕ, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
    24/02/2019


    Συνελήφθη στη Μόρια της Λέσβου, ένα 22χρονο «προσφυγάκι», εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, της εξύβρισης, της απειλής, της πρόκλησης σωματικών βλαβών, της απείθειας και της αντίστασης.

    Πιο συγκεκριμένα, το «προσφυγάκι» είχε προκλητική συμπεριφορά και δημιούργησε επεισόδιο με άλλα «προσφυγάκια», κι όταν επενέβη αστυνομικός της φρουράς, το αφηνιασμένο «προσφυγάκι» αρχικά τον εξύβρισε και τον απείλησε και μετά τον χτύπησε κιόλας!

    Να το χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!