Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Η Μακεδονία ξεσηκώνεται απ’ άκρου σε άκρο. Όλοι στο πόδι για να υποδεχτούν τον Εφιάλτη 'ΣΝΟΦΙΤΗ' Αλιέκσι

Α Ν Ε Π Ι Θ Υ Μ Η Τ Ο Σ !
Ξ  Ε  Κ  Α  Θ  Α  Ρ  Α !


Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων έχουν θορυβήσει (ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ!) την αμερικανική πρεσβεία, το Μέγαρο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου, διότι το ΤΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί δημοσκοπική  κα-θί-ζη-ση στην Βόρεια Ελλάδα μετά την ψήφιση της προδοτικης συμφωνίας των Ψαράδων . 
Τα κομματικά στελέχη αλλά και οι βουλευτές του κόμματος δέχονται σε καθημερινή βάση επιθέσεις γεγονός, που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. 

Έτσι ο Εφιάλτης Σνοφίτης Αλιέκσι, θα επιχειρήσει Μακεδονική περιοδεία τον Μάρτιο, γιατί «η η λύση του προβλήματος μπορεί να έρθει μόνο με την αντιμετώπιση του», όπως είπαν οι (παρατρεχάμενοι & ευρισκόμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου) "στρατηγοί" Καρανίκας και Βερναρδάκης.

Ο Εφιάλτης Αλιέκσι θα πάρει τις κάμερες και θα μιλήσει τους αριστερούς κατοίκους, για να εξηγήσει την φιλοσοφία της προδοτικής συμφωνίας. 
Όλοι πάνω του . Να μην πατήσει τα Άγια χώματα ο προδότης παλιάνθρωπος .

[ΠΗΓΗ: http://deltio11.blogspot.com/2019/02/blog-post_86.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Οι Ελληνες χτυπησαν τον τοιχο . Δεν παει αλλο . Μας φερνουν Καταστροφη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ: «ΒΑΤΡΑΧΙ» ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΤΟ’ ΜΑΘΕΣ ΤΟ ΝΕΟ; 38+6 ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!
    28/02/2019


    Πάρτυ έκαναν πάλι στους ουρανούς του Αιγαίου μας οι Τουρκαλάδες, στην πρεμιέρα της περιβόητης στρατιωτικής άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα», τουρκιστί Mavi Vatan.

    Πιο συγκεκριμένα, δύο σχηματισμοί αποτελούμενοι από συνολικά έξι F-16, τα δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένα, καθώς και μεμονωμένα τρία κατασκοπευτικά CN-235, που πέταξαν σ’ όλα τα πλάτη και μήκη του Αιγαίου, προέβησαν σε συνολικά σε τριάντα οκτώ (38) παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου (29 από τους σχηματισμούς και 9 από τα κατασκοπευτικά αεροσκάφη) και σε έξι (6) παραβάσεις του FIR Αθηνών.
    Και έπεται συνέχεια…

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραδοχή Βίτσα: «Δυσβάσταχτο βάρος» η λαθρομετανάστευση
    Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 -

    Όταν ακόμη και οι ίδιοι οι συριζαίοι αναγκάζονται να ομολογήσουν ότι η λαθρομετανάστευση είναι «δυσβάσταχτο βάρος», καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε σε ποιο τραγικό σημείο έχει φτάσει η όλη κατάσταση. Την φράση «δυσβάσταχτο βάρος» χρησιμοποίησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, αναφερόμενος στον αριθμό των λαθρομεταναστών που παραμένουν στην Ελλάδα, οι οποίοι μάλιστα έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να ξεπεράσουν τις 90.000.

    «Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 75.000 ανθρώπους στην Ελλάδα. Αν τα πράγματα πάνε όπως πέρυσι, θα κλείσουμε το 2019 με έναν αριθμό περίπου 90.000, ίσως και λίγο παραπάνω. Αρχίζει και γίνεται δυσβάσταχτο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βίτσας, μιλώντας χθες στην τελετή παραλαβής του νέου υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Αγγέλου Τόλκα.

    Συνεχίζοντας ο Βίτσας τόνισε ότι η Χώρα όσον αφορά την υποδοχή (λαθρο)μεταναστών και την εξέταση των αιτημάτων ασύλου έχει ξεπεράσει τις δυνατότητές της. «Η Ελλάδα έχει, με όλες τις προσομοιώσεις στατιστικών δεδομένων, τη δυνατότητα να υποδέχεται και να εξετάζει κάθε χρόνο περίπου 20.000 αιτήσεις ασύλου», σημείωσε.

    Όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική: «Πέρυσι μόνο κατατέθηκαν 67.000. Δηλαδή, κάνουμε πολύ περισσότερα από ό,τι κανονικά θα μπορούσαμε εφόσον επιμερίζονταν αναλογικά οι ευθύνες. Είμαστε η τρίτη χώρα σε απόλυτους αριθμούς μετά τη Γερμανία και τη Γαλλία στα αιτήματα ασύλου και η πρώτη χώρα στην Ευρώπη αναλογικά με τον πληθυσμό.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βίτσας παραδέχθηκε ότι όλα εξαρτώνται και από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του Μαΐου, καθώς το μεταναστευτικό αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στην Ευρώπη και σαφώς θα επηρεάσει το εκλογικό σώμα.

    Ας είναι απολύτως βέβαιος ο Βίτσας και οι όμοιοί του ότι ο πολιτικός σεισμός που θα προκαλέσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σε Ελλάδα και Ευρώπη θα αποτελέσει «φρένο» στα ύπουλα σχέδια των οπαδών της παγκοσμιοποίησης, της πολυπολιτισμικότητας και των «ανοιχτών συνόρων».

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!