Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Α Ν Ι Ε Ρ Ο Ι ! ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ !!!

ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ;
Μ  Η  Π  Ω  Σ ;



Το μνημείο που στήθηκε στη μνήμη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Γιώργου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη, που έπεσαν νεκροί από πυρά κακοποιών, οι οποίοι μόλις είχαν ληστέψει ιδιοκτήτη περιπτέρου στο Μενίδι, την 1η Μαρτίου του 2011, βεβήλωσαν «άγνωστοι» (γνωστοί – άγνωστοι, αλήτες-προδότες-κομμουνιστές)!
Οι κομμουνιστές αφαίρεσαν τα μπρούτζινα περιστέρια που υπήρχαν στο μνημείο, ενώ έσπασαν και τα μάρμαρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΝΗΜΕΙΟ ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Σχετική εικόνα

Μάλιστα, ο χρόνος της βεβήλωσης του μνημείου δεν ήταν καθόλου τυχαίες, καθώς την προσεχή Παρασκευή είναι προγραμματισμένο το μνημόσυνο για τα οκτώ χρόνια από τη δολοφονία των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ...

Σχετική εικόνα

(Υ.Γ.): Παρεμπιπτόντως, όταν προσφάτως είχε βεβηλωθεί το μνημείο του ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη, όλα τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» εξέδωσαν πύρινες ανακοινώσεις, επενέβη αμέσως ο αρμόδιος εισαγγελέας, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ. 
Εδώ τώρα δεν τρέχει τίποτα;

https://ethnikismos.net/2019/02/24/%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B7%CE%BB%CF%89-10/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Οι Γερμανοί φιλελεύθεροι «δίνουν στεγνά» τον Μητσοτάκη: «Συνετή η στάση του στην Συμφωνία των Πρεσπών»!
    Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 -

    Το πόσο «αντίθετος» στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών ήταν η ΝΔ και ο ίδιος ο Μητσοτάκης φαίνεται από τα όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος του κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP) της Γερμανίας Κρίστιαν Λίντνερ, ο οποίος με συνέντευξη του στα «Νέα» φροντίζει να «δίνει στεγνά» τον Μητσοτάκη σε σχέση με την στάση του για την Συμφωνία των Πρεσπών, όπου και εξαίρει το ρόλο του.

    Διαβάζουμε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι μόνον ο Τσίπρας που έλυσε τη διένεξη για το όνομα. Η ιδιαίτερα συνετή και έξυπνη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνέβαλε σίγουρα στην επίλυση αυτής της διένεξης» εξηγεί ο ίδιος, απαντώντας στα «ΝΕΑ». «Ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος λέει ότι σε περίπτωση εκλογής του, ως πρωθυπουργός δεν θα ακυρώσει αυτήν την απόφαση, αλλά θα την ακολουθήσει ακόμη και αν έχει διαφορετική γνώμη, συμβάλλει εξίσου σημαντικά στην διατήρηση της εσωτερικής ειρήνης σε μια χώρα».

    Άρα δεν πρέπει να πιστωθεί θετικά μόνον στον Τσίπρα, αλλά εξίσου στην στάση του Μητσοτάκη που ως αντιπολίτευση στην Αθήνα είπε: “Είμαστε κατά της Συμφωνίας, αλλά σε περίπτωση κυβερνητικής αλλαγής που θα αναλάβω εγώ τη διακυβέρνηση της χώρας δεν θα αναθεωρήσω αυτήν την απόφαση”.

    Ο Λίντνερ αποκαλύπτει ότι επί της ουσίας η ΝΔ και ο Μητσοτάκης είναι «τζάμπα μάγκες», αφού εάν και όταν χρειαστεί να κυβερνήσουν θα σεβαστούν και θα χρησιμοποιήσουν σα να μη τρέχει τίποτα την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και συνοδοιπόροι του. Πατριδοκάπηλοι, ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες. Αυτό είναι το αληθινό περιεχόμενο της πολιτικής ταυτότητας της ΝΔ και γι΄ αυτό κανένας Έλληνας Πατριώτης δεν πρέπει να ξεγελαστεί απ’ αυτήν.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να συλληφθεί ΑΜΕΣΑ η ηγεσία της Ν.Δ. που συνδιαλέγεται και φωτογραφίζεται με μητροκτόνους!

    http://www.unpolitical.gr/2019/02/blog-post_121.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!