Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΙΜΙΑ 1996. Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.
Giannis Lampropoulos

Αγαπητοί συμπατριώτες και συνεργάτες.
Αρκετά μας φλόμωσαν με τα ψέματα και τις ανύπαρκτες "νίκες" των άχρηστων με τα "ψωμοτύρια" τους.
Καιρός να αποκαλύψουμε και την προδοσία της πτώσης του ΠΝ21.

  «Το ψέμα ουδέποτε ζει για να γεράσει» (Σοφοκλής)

 «Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος» (Αριστοτέλης)

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες. 
Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου,  για να οδηγήσει την αλήθεια στο φως. Και  η δύναμη της αλήθειας είναι τόσο μεγάλη, που θα διαλύσει σε μία στιγμή  τα ψέματα 23 χρόνων. Αυτή είναι έρευνα ζωής, και ξεσκεπάζει την μεγαλύτερη Εθνική προδοσία που έγινε στην χώρα.
Από το ξημέρωμα της 31ης Ιανουαρίου του 1996 μέχρι σήμερα, συντηρείται και διαδίδεται από ανθέλληνες πατριδοκάπηλους και προδότες, ένας παντελώς ψεύτικος μύθος για τα Ίμια, που παρουσιάζει τους Έλληνες «ηττημένους», ενώ η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.  Στα ΙΜΙΑ εκείνο το βράδυ, οι Έλληνες ΟΥΚ νίκησαν και συνέλαβαν τους Τούρκους και ήταν μία καθαρή ΝΙΚΗ των Ελλήνων. Για να κρύψουν όμως την νίκη μας και να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις υπέρ των Τούρκων,  το Ελληνικό ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ έκανε την μεγαλύτερη προδοσία:  Πρώτα διατάζει τους Έλληνες ΟΥΚ να αφήσουν τους Τούρκους και να αποχωρήσουν από την δυτική Ίμια και να πάνε στην ανατολική που βρίσκονται ήδη οι άλλοι Έλληνες ΜΥΚ.  Και μετά διατάζει, να σηκωθεί το ανθυποβρυχιακό  και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ  γι’ αυτήν την επιχείρηση ελικόπτερο, για να κάνει υποτίθεται «αναγνώριση στόχου», ενώ ήδη έχει γίνει η αναγνώριση από την ΜΥΚ.
Αυτό το ελικόπτερο δεν είναι μόνο ακατάλληλο για την επιχείρηση, αλλά είναι και σαμποταρισμένο από προδότες,  που ξέρουν πως το στέλνουν σε πτήση χωρίς επιστροφή.  Και κάνουν και κάτι άλλο για να καλύψουν την προδοσία της πτώσεως:   Στέλνουν κατά παράβαση κανονισμών,  το εφεδρικό πλήρωμα στην αποστολή,  στο οποίο είναι ένας πιλότος Κυβερνήτης,  ο οποίος είχε κριθεί ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΣ από την επιτροπή αξιολόγησης πιλότων ελικοπτέρων, αλλά τελικά έγινε πιλότος, μετά από παρέμβαση του Ναύαρχου πατέρα του.  Υστερούσε μόνο σε εμπειρία σε τίποτε άλλο. 
Θα κάλυπταν λοιπόν την πτώση,  πίσω από το άλλοθι,  ότι κάποιος ...  «ηλίθιος» έστειλε  ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ελικόπτερο για την επιχείρηση  και με αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες,  κάποιο «λάθος χειρισμό» θα έκανε ο .... «ακατάλληλος πιλότος». 
Ανέλαβαν όμως από τότε «δουλειά» όλοι οι προδότες και οι πατριδοκάπηλοι τύπου “pronews” για να διασπείρουν τον μύθο της πτώσεως από «Τουρκικά  πυρά». Αυτό τους βόλευε όλους.  Και έτσι να προστατεύουν τους προδότες, αλλά και να δημιουργούν και κλίμα «νίκης» υπέρ των Τούρκων, όπως  και κλίμα  «ήττας» στους Έλληνες.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ που βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Το πλήρωμα του ελικοπτέρου υπό τους:  Yποπλοίαρχος ΠΝ  X. KAPAΘANAΣHΣ (Κυβερνήτης)  Yποπλοίαρχος ΠΝ Π. BΛAXAKOΣ (Συγκυβερνήτης)  και Aρχικελευστής (HN/AY) E. ΓIAΛOΨOΣ ( χειριστής RADAR και SONAR) ήταν το ΕΦΕΔΡΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ του ελικοπτέρου εκείνη την ημέρα και ώρα  και  ΟΧΙ  ΤΟ  ΚΑΝΟΝΙΚΟ.
Το ΠΡΏΤΟ και πιο ΕΜΠΕΙΡΟ πλήρωμα,  που έπρεπε να πετάξει με το ελικόπτερο, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να εκτελέσει την διαταγή της αποστολής.
 Ξέρετε τι σημαίνει να αρνηθεί στρατιωτικός να εκτελέσει διαταγή εν ώρα καθήκοντος υπέρ της πατρίδος;;  Σημαίνει Στρατοδικείο-Ναυτοδικείο και εκτέλεση.  Σε περίοδο πολέμου είναι κατευθείαν εκτέλεση χωρίς δίκη.  Η χώρα εκείνη την στιγμή είχε δεχθεί επίθεση,  αλλά το πρώτο πλήρωμα του ελικοπτέρου,  ΑΡΝΗΘΗΚΕ να εκτελέσει την αποστολή.  Ό λόγος ήταν, διότι ως προδότες και αυτοί, γνώριζαν πως το ελικόπτερο ήταν σαμποταρισμένο να υποστεί βλάβη κατά την πτήση  και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ.


            Όλα αυτά ΤΑ ΕΧΕΙ ΘΑΨΕΙ το Πολεμικό Ναυτικό για να κρύψει την προδοσία του.
 Αυτοί οι προδότες που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να πετάξουν το ελικόπτερο, φυσικά δεν εκτελέστηκαν, αφού "κόρακας δεν βγάζει κοράκου μάτι", και την αποστολή χωρίς γυρισμό,  την ανέλαβε ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ το εφεδρικό πλήρωμα των Χ. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, Π. ΒΛΑΧΑΚΟΥ και Ε. ΓΙΑΛΟΨΟΥ, που έπραξαν το καθήκον τους ως γνήσιοι Έλληνες αξιωματικοί,  παρότι με αυτά που έβλεπε να συμβαίνουν,  κατάλαβαν πως πάνε σε πτήση χωρίς επιστροφή.  
            Και ήταν οι μόνοι που θα μπορούσαν να αρνηθούν να πετάξουν, αφού βάση κανονισμού “crew rest” δεν έπρεπε να πετάξουν αυτοί.
Η «κρίση» των Ιμίων εκείνη την νύχτα δεν είχε σχεδιαστεί από τους Τούρκους, αλλά από το ΝΑΤΟ με την συνεργασία  Ελλήνων προδοτών  μέσα στην Κυβέρνηση και μέσα στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.

            Τους Τούρκους τους έπιασαν στην κυριολεξία «στον ύπνο».  Και τους είπαν πέντε ώρες πριν, ετοιμαστείτε να πάτε να αποβιβαστείτε στα «Καρτντάκ».  «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ».  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.
Οι Τούρκοι ήταν και χεσμένοι και απροετοίμαστοι.  Τόσο απροετοίμαστοι που δεν έχουν ΒΕΝΖΙΝΗ στην μηχανή του φουσκωτού  σκάφους,  με το οποίο θα κάνουν την απόβαση.  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ και μην γελάσετε.  Και αυτές οι για γέλια λεπτομέρειες,  δείχνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
            Στις  30 -1- 1996 στις 21:33 το βράδυ, τέσσερις ώρες πριν ανέβουν οι Τούρκοι στην δυτική Ίμια,  ένας από τους ομαδάρχες των Τούρκων βατραχανθρώπων της επιχείρησης Yunus-1(Ali Turksen) , αγοράζει βενζίνη για το φουσκωτό τους από βενζινάδικο του δρόμου,   κάνοντας χρήση της πιστωτικής κάρτας του άλλου ομαδάρχη. Επίσης αγοράζουν... ψωμί και τυρί.   Αυτά είναι ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ντοκουμέντα  που αποδεικνύουν  μία άνευ προηγουμένου ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ, που δεν την έχει κανένας στρατός, όταν πάει να κάνει απόβαση σε νησί.  Αυτές οι αποδείξεις παρουσιάστηκαν σε στρατοδικείο της Τουρκίας.
            Αυτά τα «ψωμοτύρια» εκείνο το βράδυ παραδόθηκαν στους Έλληνες ΟΥΚ χωρίς καμία αντίσταση, αφού το ΝΑΤΟ τους είχε πει: «δεν κάνετε απολύτως τίποτα. Μόνο ανεβαίνετε πάνω».
Είχαν βέβαια και την συνεργασία των Ελλήνων προδοτών του ΠΝ, που είχαν αφήσει σκόπιμα ένα 24ωρο αφύλακτη την δυτική Ίμια  και είχαν ανεβάσει Έλληνες ΟΥΚ μόνο στην Ανατολική.

Μόλις το ... «κατάλαβαν» έβριζαν ό ένας τον άλλον με «μαλάκας» και τα συναφή, μόνο που δεν είχαμε στο στράτευμα ούτε μαλάκες ούτε ηλίθιους. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ και αυτό είναι μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα στην χώρα, που περιμένει ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.
Την 31 -1-1996 από της ώρας  03.15 έως τις 03.50 έγινε από τους Έλληνες ΜΥΚ,  επιχείρηση αναγνώρισης και απόβασης  στη δυτική Ίμια, εκεί που μιάμιση ώρα πριν, είχαν αποβιβαστεί οι Τούρκοι με τα «ψωμοτύρια» τους.   Εκεί συνελήφθησαν όλοι οι Τούρκοι,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.  Επόμενο ήταν αφού δεν πήγαν για να πολεμήσουν. Για «πικ νικ» πήγανε.  Το ΝΑΤΟ τους άρπαξε και τους έστειλε ξαφνικά και τους είπε να μην κάνουν τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει τους Έλληνες.

Η επιχείρηση αναγνώρισης απόβασης στη δυτική Ίμια, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΑΝ, έγινε ως εξής:
Στις  03:15 το ΓΕΝ διαβιβάζει προς την Φ/Γ ΝΑΒΑΡΙΝΟ:  «Διατάξτε ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ να αποβιβάσει ΜΥΚ στη Δυτική Ίμια και να μου πείτε έναρξη και πέρας»
Στις 03.17 η Φ/Γ ΝΑΒΑΡΙΝΟ αναφέρει στο ΓΕΝ: «Έναρξη επιβίβασης ΜΥΚ στη βάρκα που κατέβασε η Κ/Ν  ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ P61. Η επιχείρηση θα έχει ολοκληρωθεί σε 30 λεπτά».
            Στις 03:37 είναι όλοι οι Τούρκοι κρατούμενοι από τους Έλληνες ΜΥΚ,  με τα χέρια ψηλά χωρίς να προβάλουν καμία αντίσταση και έχει ενημερωθεί όλη η στρατιωτική ηγεσία.  Και η Φ/Γ ΝΑΒΑΡΙΝΟ και το ΓΕΝ και το ΓΕΕΘΑ και το ΣΥΚΕΑ.

 Εκείνη την στιγμή είμαστε νικητές και δεν υπάρχει καμία ¨γκρίζα ζώνη¨.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

            Στις 03:39 η διαταγή που έρχεται στους Έλληνες ΜΥΚ που κρατούν τους Τούρκους είναι η εξής: "Αφήστε τους Τούρκους και θα αποχωρήσουν μόνοι τους.  Γίνονται πολιτικές διαπραγματεύσεις.  Πηγαίνετε στην Ανατολική Ίμια και ενωθείτε με την άλλη Ελληνική ΜΥΚ."

            Οι Έλληνες ΟΥΚ υπακούν στην διαταγή και φεύγουν.  Κάνουν όμως και κάτι που δεν το γνωρίζει κανένας από το ΓΕΝ και όχι επειδή διατάζονται αλλά επειδή έτσι εκπαιδεύονται.  Παίρνουν μαζί τους ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.  Γιατί η εκπαίδευση «λέει» πως ΠΟΤΕ δεν αφήνεις όπλο σε κάποιον που συνέλλαβες και μετά τον αφήνεις ελεύθερο.  Είναι εκπαίδευση επιβίωσης, για να μην φας καμία σφαίρα στην πλάτη την ώρα που φεύγεις,  από αυτόν που πριν κρατούσες.  Είναι κανόνες πολέμου και οι Έλληνες βατραχάνθρωποι εκείνη την στιγμή δεν παίζουν.  Κάνουν αυτά που έχουν εκπαιδευτεί.  Και κανείς  τους δεν έλεγε αυτές τις μαλακίες που σας έδειχναν στα κανάλια από τους βαλτούς.  Πως  «περίμεναν εκείνη την νύχτα πως θα πέθαιναν».... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΚ....  Ο Έλληνας βατραχάνθρωπος  δεν εκπαιδεύεται  να δώσει την ζωή του για την πατρίδα.  Εκπαιδεύεται να παίρνει τις ζωές των άλλων ... για την πατρίδα τους.  Εκείνη την νύχτα ένα έλεγαν: «τους γ@μής@με».
Σήμερα, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΥΚ την νύχτα των Ιμίων , οι περισσότεροι δεν την γνωρίζετε, διότι από τότε προσπάθησαν να την κρύψουν  και δεν την ανάφερε ποτέ κανένας.
Εκείνες όμως τις ημέρες,  είχε ακουστεί και το γνώριζαν πολλοί,  πως οι Έλληνες ΜΥΚ είχαν συλλάβει τους Τούρκους, γιατί είχε διαρρεύσει η επιχείρηση.

  Για να το «ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ» λοιπόν,  κάνει μία εκπομπή στην τηλεόραση ο Αμερικάνος Παπαχελάς με τους «ΦΑΚΕΛΟΥΣ» και παρουσιάζει κάποιον «ανώνυμο» με γυρισμένη πλάτη, που υποτίθεται συμμετείχε στην επιχείρηση απόβασης των Ελλήνων ΜΥΚ και λέει:  «ξεκινήσαμε για να πάμε, αλλά τελικά δεν ανεβήκαμε στην δυτική Ίμια, γιατί στον «δρόμο», διαπιστώσαμε  πως είχαμε ......  «άδειες μπαταρίες» στους ασυρμάτους  και έτσι δεν κατευθυνθήκαμε στην Δυτική Ίμια που ήταν οι Τούρκοι, αλλά πήγαμε  στην Ανατολική που ήταν οι Έλληνες, για να «γεμίσουμε» ....τις μπαταρίες».
 Τέτοιες  γελοιότητες ακούστηκαν στους «Φάκελους» του Παπαχελά,  για να καλύψουν την σύλληψη των Τούρκων εκείνη την νύχτα.  Πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αφού στις επιχειρήσεις των ΜΥΚ υπάρχει σιωπή και νεκρική σιγή ασυρμάτων και μόνο ο αρχηγός του στοιχείου, θα ανοίξει και θα στείλει ένα σήμα που θα λέει:  «αποστολή εξετελέσθη». 
 Έτσι κρύβουν μέχρι σήμερα  την  ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εκείνη την νύχτα. Που μπορεί να έφυγαν αλλά πήραν την ΝΙΚΗ μαζί τους, αφού άφησαν τους Τούρκους  ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ.
Αυτό ήταν και το πιο ταπεινωτικό για τον εχθρό.  Γι’ αυτό και από εκείνους τους 12 Τούρκους κομάντος, δεν υπάρχει σήμερα κανένας εν ζωή.  Τους έκλεισαν το στόμα, για να μην τους ξεφύγει τίποτα από αυτήν την ταπεινωτική ήττα που είχαν εκείνο το βράδυ.  
Από τους Έλληνες ΟΥΚ εκείνης της νύχτας, δεν έχει μιλήσει ποτέ και κανένας.  Τους το απαγόρευσαν λόγω στρατιωτικού απορρήτου.  Όσους έχουν παρουσιάσει σε εκπομπές,  με γυρισμένη πλάτη με αλλοιωμένη φωνή ή σε συνέντευξη,  είναι «μαϊμούδες»  που λένε ανακρίβειες για  να θολώνουν τα γεγονότα. Αλλά παρ’ όλα αυτά καμία «μαϊμού»  δεν υποστήριξε ποτέ ότι οι Τούρκοι «έριξαν» στο ελικόπτερο,  γιατί αυτόματα θα ξεσηκωθούν και θα μιλήσουν όλοι οι πρωταγωνιστές εκείνης της νύχτας.
Αυτόν τον μύθο της  «κατάρριψης» του ελικοπτέρου του ΠΝ, τον απευθύνουν  οι ανθέλληνες και οι πατριδοκάπηλοι του “pronews” και όλων των ανθελληνικών “blog”  που τα αναδημοσιεύουν,  στον ελληνικό λαό,  που δεν έχει καμία  γνώση της ΝΙΚΗΣ των Ελλήνων και της αλήθειας,  αλλά ούτε έχει γνώσεις ειδικών εμπειρογνωμόνων.  Έτσι, κοροϊδεύουν τους Έλληνες,  με «συνεντεύξεις» Τούρκων ΑΟΠΛΩΝ και πεθαμένων   και με φωτογραφίες  από.... δήθεν..... «σφαίρες»...
Το ότι η πτώση του ελικοπτέρου του ΠΝ δεν οφειλόταν σε εχθρικά πυρά,  ήταν σε όλους γνωστό από την πρώτη στιγμή.  Και εννοώ σε όλους τους στρατιωτικούς  και όλους όσους ενεπλάκησαν με οποιοδήποτε τρόπο, στα γεγονότα εκείνης της ημέρας.  Μα ήταν και η εντολή του ΝΑΤΟ να μην προκαλέσει κανείς Τούρκος τους Έλληνες.  Και  κανείς  από τους αυτόπτες μάρτυρες, ούτε  είδε ούτε άκουσε πυροβολισμό και ούτε ανέφερε κάτι τέτοιο ο χειριστής του ελικοπτέρου.  
Ο Κυβερνήτης του Ε/Π ανέφερε στις 05.00 προς την Φ/Γ ΝΑΒΑΡΙΝΟ:  «Έχω ένδειξη  Master Caution δεν ξέρω τι emergency έχω. Ανάψτε τα φώτα στη φρεγάτα για να διευκολυνθώ».
Είχε ένδειξη προβλήματος βλάβης, αλλά χωρίς να του δείχνει τίποτα συγκεκριμένο. Δεν είπε ποτέ πως δέχθηκε πυρά.  Μετά από δύο λέπτά επιστρέφοντας στην φρεγάτα για να προσνηωθεί στις 05.02 είπε:  “Emergency, Emergency” και  χάθηκε.
Επίσης η επιτροπή που διερεύνησε τα αίτια της πτώσεως, το πρώτο πράγμα που απέκλεισε και το είπε δημοσίως ήταν η  περίπτωση της κατάρριψης του ελικοπτέρου,  διότι δεν υπήρχε στην άτρακτο κανένα σημάδι από πυροβόλο όπλο. 
«Μα τι λες» θα πουν μερικοί. Εδώ το “pronews” δημοσιεύει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, φωτογραφίες με «τρύπες» και λέει το εξής:  «οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο που δείχνουν ότι το ελικόπτερο ΑΒ-212 ASW ΠΝ21 δέχθηκε πυρά στα Ιμια.  Είναι κλασικές τρύπες από βολές πυροβόλων όπλων. Είναι απορίας άξιο πώς τότε προσπάθησαν να πείσουν ότι επρόκειτο για "πριτσίνια που ξεκόλλησαν"».

Από αυτά όμως που γράφει το “pronews” αποδεικνύει τον βρώμικο  ρόλο του, που σκοπό έχει να συντηρεί τον μύθο της «κατάρριψης»  και της ανύπαρκτης  «ήττας».   Και έτσι προστατεύει  και τους  προδότες,  που έστειλαν το ελικόπτερο σε πτήση χωρίς γυρισμό.  Γιατί αυτές οι τρύπες μόνο από πυροβόλα δεν είναι.   Το “pronews” προφανώς απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν μπορούν να διακρίνουν την τρύπα από σφαίρα  με την τρύπα από ....σφυρί.
            Σαν ανθέλληνες όμως και ηλίθιοι που είναι, κάνουν και το τεράστιο λάθος να δημοσιεύουν αυτήν ακριβώς την φωτογραφία, που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ από μόνη της στους ειδικούς, ότι δεν είναι τρύπες από πυροβόλο όπλο, αλλά  τρύπες από βίαιο ξεκόλλημα των μερών της ατράκτου.
 Γι’ αυτό και οι ειδικοί έχουν βάλει και το μέτρο δίπλα, για να δείχνει μαζί με τα σχήματα και τις διαμέτρους από τις τρύπες.  
Οι σφαίρες καταρχήν επάνω στο αλουμίνιο και γενικά στα μέταλλα, αφήνουν ολοστρόγγυλες τρύπες  και όχι σαν αυτά τα ανομοιόμορφα  κέρατα που δείχνει η φωτό του «pronews”.  
Δεύτερον: οι ολοστρόγγυλες τρύπες έχουν και ίδια διάμετρο, διότι το όπλο δεν έχει διαφορετικά διαμετρήματα.   Και οι ίδιες σφαίρες αφήνουν ολόιδιες τρύπες.  Και τρίτον και καλύτερον, οι Τούρκοι κομάντος εκείνη την ώρα δεν είχαν όπλα αφού τους τα είχαν πάρει οι δικοί μας, αλλά αυτό ας πούμε δεν το γνωρίζουν οι ανθέλληνες του “pronews”.  Αλλά και να τα είχαν μαζί τους,  τα όπλα των ειδικών δυνάμεων έχουν διαμετρήματα της τάξεως των 5.5 mm τα Μ16,  μέχρι 7.62mm το πολυβόλο MG-3
Οι «τρύπες» που δείχνει το  “pronews” και λέει ότι: «Είναι κλασικές τρύπες από βολές πυροβόλων όπλων»,  εκτός από το ότι είναι διαφορετικές και ανομοιόμορφες  που γίνονται όταν ξεκολλάνε κολλήσεις μετάλλων,   έχουν  και τεράστια διαμετρήματα όπως δείχνει και το μέτρο δίπλα τους, που είναι της τάξεως των 20mm...!!!!  Τέτοια διαμετρήματα έχουν τα Α/Α. (αντιαεροπορικά) Αυτό σημαίνει ότι οι Τούρκοι θα είχαν μαζί τους Α/Α πυροβόλο Ραϊμένταλ 20mm που χρησιμοποιείται για αεράμυνα  αεροδρομίων που ρίχνει βλήματα των 25 πόντων, ενώ το όπλο έχει βάρος 2.5 τόνους.
Είχαν τέτοιο Α/Α μαζί τους ρε ..... “pronews” και το χώρεσε το ..... φουσκωτό;;;;
Εδώ ΒΕΝΖΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ για την μηχανή του φουσκωτού,  είχαν ... «αντιαεροπορικό  20mm και βάρους 2.5 τόνων;»
Και έριξε βολές το Αντιαεροπορικό  και δεν το άκουσε κανένας;;
Α ρε ανθέλληνες και πατριδοκάπηλοι που κοροϊδεύετε τόσα  χρόνια τους Έλληνες,  μαζί με τους προδότες τα αφεντικά σας θα εξαφανιστείτε και εσείς.

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
Ο πρόεδρος της επιτροπής που διερεύνησε τα αίτια της πτώσεως,  απόστρατος αξιωματικός  και Ελικοπτεράς του ΠΝ με πολλές ώρες πτήσης κ. Νίκος Κωστάκης, μπορεί εύκολα να απέκλεισε την κατάρριψη και να το είπε αμέσως,  όσο όμως και αν ρωτήθηκε πως έπεσε το ελικόπτερο , έδινε πάντα την ίδια απάντηση:  “Τα γράφω όλα στο πόρισμα”.
 Αυτό το πόρισμα,  ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ το έθαψαν, ελπίζοντας να μείνει θαμμένο  για πάντα, αφού το πόρισμα ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ το ΠΝ.
Στο πόρισμα αναφέρεται πως υπάρχουν ενδείξεις  ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ σε συστήματα υδραυλικής υποστήριξης του ελικοπτέρου.
Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν κάλεσαν ΚΑΝΕΝΑ εμπειρογνώμονα της κατασκευάστριας εταιρείας  “AGUSTA BELL” για να διερευνήσει τα αίτια, ούτε έστειλαν στην εταιρεία τα συντρίμμια να εξεταστούν. Φαντάζεστε να το ανακάλυπταν αυτό οι Ιταλοί της “AGUSTA BELL”;  Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα γινόταν γνωστή σε όλο τον κόσμο.

 Γι’ αυτό και ΕΘΑΨΑΝ  ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ και γι’ αυτό στα αρχεία του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, η συγκεκριμένη πτήση του ελικοπτέρου που κατέληξε στην πτώση του και στον θάνατο των μελών του πληρώματος,  παραμένει ΑΦΑΝΤΗ, χωρίς  να έγινε ΠΟΤΕ,  αφού ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ούτε και ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ από τον Κυβερνήτη.
Γι’ αυτό και το πρώτο και πιο έμπειρο πλήρωμα  ΑΡΝΗΘΗΚΕ να πετάξει το ελικόπτερο.  Γνώριζαν πως ήταν σαμποταρισμένο  και πήγαινε σε πτήση χωρίς επιστροφή.  Οι προδότες έμειναν ζωντανοί.  Έστειλαν τους πατριώτες στον θάνατο αλλά και στο πάνθεον των ΑΘΑΝΑΤΩΝ.
ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ προσπαθεί να ΘΑΨΕΙ όσο πιο βαθιά μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Γι’ αυτό και δεν έκανε ποτέ τίποτα  από τα προβλεπόμενα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Δεν έγινε ποτέ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ για να καταδικάσει τους προδότες που ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να εκτελέσουν την διαταγή της συγκεκριμένης αποστολής.
Δεν έγινε ποτέ ΑΝΑΚΡΙΣΗ  ή ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ για τους τρεις νεκρούς αξιωματικούς,  όταν έχουν γίνει  προανακρίσεις για «ψύλλου πήδημα».
Δεν έγινε ποτέ ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ , για την απώλεια του ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ελικοπτέρου που καταστράφηκε, όταν γίνονται αντίστοιχες ΕΔΕ αν χαθεί ένα ανταλλακτικό, ή λίγα λίτρα βενζίνης.
Δεν έγινε ποτέ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για να εξετάσει όλη την διεξαγωγή της επιχειρήσεως στα Ίμια, όταν συστήνονται επιτροπές παντού και για τα πάντα.
ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ  ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ  ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Τους καλύπτουν και τους προστατεύουν, όλα τα “pronews” και όλοι οι πατριδοκάπηλοι, που συντηρούν και διαδίδουν ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ  «κατάρριψη»,  για να δίνουν στα χεσμένα «ψωμοτύρια» την «νίκη», ενώ τους νικητές εκείνης της νύχτας να τους παρουσιάζουν «ηττημένους».
Μπορεί πράγματι ο Κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου Yποπλοίαρχος  X. KAPAΘANAΣHΣ, να πήρε με την παρέμβαση του Ναύαρχου πατέρα του, το “ΟΚ” της επιτροπής αξιολόγησης για να γίνει πιλότος στα ελικόπτερα  αλλά δεν ήταν προδότης.  Και όταν τον χρειάστηκε η πατρίδα δήλωσε ΠΑΡΟΝ και ας κατάλαβε ότι τον στέλνουν σε αποστολή χωρίς επιστροφή.  Γιατί είδε την ΑΡΝΗΣΗ του πρώτου πληρώματος,   είδε πως παραβιάζουν τους κανονισμούς  “crew rest” και στέλνουν το δεύτερο πλήρωμα να πετάξει το ελικόπτερο,   είδε πως δεν του ζητήθηκε να ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ το δελτίο πτήσεως και .... κατάλαβε.    Γι’ αυτό και μαζί με τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος, τον Yποπλοίαρχο Π. BΛAXAKOΣ  και τον Aρχικελευστής  E. ΓIAΛOΨOΣ  μάζεψαν τα προσωπικά τους πράγματα, έβγαλε και την βέρα από το χέρι του ο ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ  και είπαν αν δεν γυρίσουμε να δοθούν στις οικογένειές μας.
Αυτό που πρέπει επίσης να μάθουν οι Έλληνες, είναι πως την αποστολή αναγνώρισης την είχαν τελειώσει στα 30 λεπτά πτήσεως, αλλά το ΓΕΝ δεν του έδινε διαταγή να επιστρέψει και του έλεγαν: “Το ελικόπτερο να συνεχίσει την πτήση για περισσότερα στοιχεία”.  Τι περισσότερα στοιχεία να δει το ελικόπτερο μέσα στο σκοτάδι και την βροχή χωρίς καμία ορατότητα;  Δεν έχει όργανα νυχτερινής όρασης. Αλλά το άφησαν ακόμα 15 λεπτά στο αέρα, μέχρι να εκδηλώσει την βλάβη της δολιοφθοράς.  Και από την στιγμή που βγήκε η βλάβη και ανέφερε  στις 05.00  “Έχω ένδειξη Master Caution δεν ξέρω τι emergency έχω. Ανάψτε τα φώτα στη φρεγάτα για να διευκολυνθώ”,  Τότε  ξεκίνησε για να γυρίσει στην φρεγάτα, αλλά δεν πρόλαβε και κατέπεσε στην θάλασσα.
Αυτοί που είχαν πάρει με την «αξία» τους το “OK” της «επιτροπής αξιολόγησης πιλότων» του ΠΝ, ήταν προδότες και κρύφτηκαν σαν γυναικούλες την στιγμή που τους κάλεσε η πατρίδα. (Θα μάθω τα ονόματα τους και θα τα δημοσιεύσω).
Τον Υποπλοίαρχο Χ. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, που κοίταξε στα μάτια και τους προδότες και τον θάνατο και στάθηκε όρθιος όπως αρμόζει σε έναν Έλληνα Άντρα Στρατιωτικό,  αυτόν η επιτροπή «αξιολόγησης» πιλότων, τον είχε «κόψει»  και αναθεώρησαν την απόφασή τους, μετά την παρέμβαση του Ναυάρχου Καραθανάση.
Όπως αποδείχθηκε όμως, αυτή η ΚΟΛΟ-επιτροπή του ΠΝ, αξιολογεί με ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΝ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Μπορεί να έχετε γίνει μαζί με τους πολιτικούς, ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και να μην φοβάστε ΝΟΜΟΥΣ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, αλλά από την οργή του λαού ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,
ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ.
 Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com
Αφιερώνεται με ΤΙΜΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ στους αδικοχαμένους Έλληνες Στρατιωτικούς μας:  Yποπλοίαρχο ΠΝ  X. KAPAΘANAΣH (Κυβερνήτης)  Yποπλοίαρχο ΠΝ  Π. BΛAXAKOΣ (Συγκυβερνήτης)   και Aρχικελευστή (HN/AY) E. ΓIAΛOΨOΣ ( χειριστής RADAR και SONAR) που ως πλήρωμα του Ε/Π ΑΒ-212ASW- ΠΝ21 έπεσαν στις 31-1-1996 υπέρ της πατρίδος εν ώρα καθήκοντος,  προδομένοι από το ίδιο το Πολεμικό Ναυτικό στο οποίο υπηρετούσαν.  Αναπαυτείτε παιδιά της Ελλάδος.  Οι προδότες σας θα πληρώσουν.

Υ.Γ. Σήμερα «καίγονται» οι προδότες και οι πατριδοκάπηλοι που κρύβονται 23 χρόνια.   Αυτοί δεν τα κοινοποιούν αυτά.  Αυτό το κοινοποιούμε όλοι οι Έλληνες.  ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί εκείνη την νύχτα ΝΙΚΗΣΑΜΕ δεν χάσαμε. Και ούτε μπορούν να χάσουν ποτέ οι ΠΡΩΤΟΙ του ΝΑΤΟ από τους ... τελευταίους «ψωμοτυράδες»


2 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ,ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ,ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ;ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο.Υ.Κ.;ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΑ Ο.Υ.Κ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν έχετε ακούσειπου λένε ότι ο "ιατρός" γιά κάθε ζήτημα ότι είναι ο χρόνος;
    Δηλαδή, όσο περνούν οι δεκαετίες απο τό 1996 που ζήσαμε όλοι μας την ντροπή εκείνη, ελέω Σημίτηδων, Παγκάλων, Αρσένηδων, Κλιντοναίων και λοιπών ΑΠΕΧΘΩΝ αστέρων, τόσο θα βγαίνουν στοιχεία και πληροφορίες ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
    Σταδιακώς ΑΝΟΙΓΟΥΝ στόματα πρωταγωνιστών, αλλά πάντα με φειδώ και επιφύλαξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!