Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ ! Τουλάχιστον.... ('Βίντεο')


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΑΡΕΪΤΣΑ, Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!
ΛΕΣ ΚΑΙ "ΕΚΤΕΛΟΥΝ" ΣΧΕΔΙΟ...
Μιλώντας στην Καβάλα, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, η ...Τσακαλώτου «ζωντάνεψε» τους χειρότερους μας φόβους.
Αρχικά, αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών την χαρακτήρισε προϋπόθεση προκειμένου «να καταστεί η Θεσσαλονίκη το κέντρο των Βαλκανίων».
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ

Στην συνέχεια πέταξε την «βόμβα»:

«Είναι δυνατό η Θεσσαλονίκη – άρα και η Καβάλα και η Καστοριά – να αναπτυχθούν αν κοιτάνε προς 
τα κάτω; 
Από τότε που ερχόμουν ένα μήνα κάθε καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη, θυμάμαι όλων των ειδών τους ανθρώπους, είτε ήταν ποδοσφαιρόφιλοι, είτε δεν ήταν ποδοσφαιρόφιλοι στην Θεσσαλονίκη, να μου λένε για το κράτος των Αθηναίων.

Ας κοιτάξουν ένα χάρτη, όσο κοιτάει προς τα κάτω η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα και οι άλλες πόλεις θα την κερδίζουν. 
Μόνο όταν ανοίξει ο ορίζοντας προς τον Βορρά θα είναι το κέντρο που ήταν και στο Βυζάντιο, δηλαδή να μπορεί να πηγαίνουν και τα τρένα από τη Θεσσαλονίκη από το λιμάνι [κατευθείαν] στην κεντρική Ευρώπη και μετά στην βόρεια Ευρώπη. Στην οικονομική ανάπτυξη που θα έρθει, είναι οι Βορειοελλαδίτες που θα κερδίσουν!».

Με άλλα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ, με «όπλο» την αντιπαλότητα Αθήνας - Θεσσαλονίκης και το ποδόσφαιρο, καλεί τους Βορειοελλαδίτες να αγνοήσουν την νότια Ελλάδα και το «Κράτος των Αθηνών» και να κοιτάξουν προς τον Βορρά, όπου είναι τα Σκόπια, με τα οποία, οι παγκοσμιοποιητές ευελπιστούν να ενώσουν με τα ελεύθερη εδάφη της Μακεδονίας σε ένα νέο βαλκανικό κράτος, όπου θα καταστεί «έδρα» της Νέας Τάξης στα Βαλκάνια με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.

Τα οφέλη θα είναι οικονομικά και όχι μόνο. Τίποτα δεν θα γίνει με βία. 
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και οσοι νομίζουν οτι ειναι Έλληνες καλούνται να βρίσκονται σε εγρήγορση πριν γίνουν τουρκόσποροι...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!http://ixnos.blogspot.com/2019/02/blog-post_55.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
1 σχόλιο:

 1. "Τίποτα δεν θα γίνει με βία. "

  Τώρα μας έπεισαν.

  Μια απάντηση προς τον Σύριζα και προς όλους!
  http://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/02/blog-post_25.html

  Αυτοί οι Ελληνες Χριστιανοί , ο Ιερός Λόχος, αγωνίζονται για όλους μας και κατασυκοφαντούνται από τους κομμουνιστές.
  Δεν τους γνωρίζω τους Ανθρώπους αυτούς και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαδώσω το μήνυμα τους έτσι που να μην τολμήσουν οι αριστεροί να τους κάνουν μεγαλύτερο κακό από αυτό που μέχρι στιγμής τους έχουν κάνει!
  Αστυνομικοί συλλαμβάνουν Ελληνες(ίδες) Χριστιανούς ορθοδόξους και ψάχνουν μέχρι και μέσα στα εσώρουχα των γυναικών για ...πυρηνικά όπλα!
  Ο κομμουνισμός έχει αρχίσει και δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του!
  Διαβάστε και διαδώστε το πως """διατρανώνουν""" την αλήθεια τα αριστερά έντυπα που παίρνουν διαφημίσεις από τις τράπεζες και το κεφάλαιο ...που πολεμούν.

  Φανταστείτε απλά διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο και τα ψέμματα που αυτό διαδίδει , σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι Ελληνες αγωνιστές και έπειτα εσείς οι νέοι, σκεφτείτε και αποφασίστε εάν όλα όσα σας έμαθε η κομμουνιστική μεταπολίτευση, έχουν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!