Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ AIDS ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΔΑΓΚΩΣΕ ΓΙΑΤΡΟ (!) ΚΑΙ ...ΑΦΟΔΕΥΣΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ!



Τον πανικό σε προσωπικό, ασθενείς κι επισκέπτες σκόρπισε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου του Ηρακλείου Κρήτης, ένας Πακιστανός φορέας του 'AIDS'.
Σχετική εικόνα

Το «προσφυγάκι», το οποίο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Νεάπολης Λασιθίου, είχε διακομιστεί στο Βενιζέλειο με εισαγγελική εντολή για να εξεταστεί από ψυχίατρο που θα γνωμάτευε αν έπρεπε να νοσηλευτεί. 

Ο γιατρός, αφού τον εξέτασε, έκρινε ότι δε χρήζει νοσηλείας, όμως το «π ρ ο σ φ υ γ ά κ ι» άρχισε να ...ΒΡΙΖΕΙ και να ΑΠΕΙΛΕΙ, ενώ αρνείτο να εγκαταλείψει το Νοσοκομείο.

Μόλις είδε ότι δε θα περάσει το δικό του, επιτέθηκε στον γιατρό, του προκάλεσε εκδορές στο δεξί του χέρι και τον ΔΑΓΚΩΣΕ (!) στον αντίχειρα και μετά ....αφόδευε (!!!!!) σε διάφορους χώρους του Νοσοκομείου!

Εν τέλει, ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι τον οδήγησαν στο Αυτόφωρο, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος!!!

(Υ.Γ.) 1: Και λίγα κάνουν οι λαθρομετανάστες, σε μια χώρα που ψηφίζει κατά 95% «αντιρατσιστικά». 
Και λίγα κάνουν!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!