Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΠΟΙΟΣ είναι ο επικοινωνιολόγος του κ.Κούλη "μας" ΜΑΘΑΤΕ; Λέμε τώρα... Έ;


Αποτέλεσμα εικόνας για mystery person

Ψάξατε;
Σκαλίξατε;
Όχι;
Και τα ...'Μέσα Μαζικής ΜΕΓΑ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ' δεν σας είπαν τίποτε;
Μά τίποτε;

Σχετική εικόνα
Ποιός ήταν λοιπόν αυτός ο επικοινωνιολόγος που του πιστώνουν και τήν νίκη των Ευρωεκλογών αλλά και τήν νίκη των βουλευτικών εκλογών υπέρ του κ.Κούλη νουδούλη;

Είναι ένας ...φρεσκότατος τύπος ρέ παιδί μου.

...74 Μαΐων !!!

Τό όνομά του κατά δημοσιεύματα είναι Stan Greenberg, "Aμερικανός" υπήκοος που είχε μάλιστα βάλει πλάτες με επιτυχία στήν εκλογή παλαιότερα και του Μπίλ Κλίντον στις ΗΠΑ και του Τόνυ Μπλέρ στήν Αγγλία!

Αποτέλεσμα εικόνας για Stan Greenberg

Είναι γεννημένος στήν Φιλαδέλφεια τήν χρονιά που τελείωνε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος το 1945 και σύζυγός του είναι μία εξόχως διάσημη πολιτικός στις ΗΠΑ, η θεωρουμένη πολύ εύπορη Γερουσιαστής Ρόζα ντέ Λάουρο.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Ο κύριος Γκρίνμπεργκ σπούδασε πολιτικές επιστήμες στό Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι (Φλώριδα) και έκανε το διδακτορικό του στο διάσημο και πανάκριβο 'Χάρβαντ'.

Σχετική εικόνα

Παρεπιπτώντως, ακούγεται ότι τήν σύσταση στον αρχηγό της Ν.Δ. γιά να προσλάβει τον mister Greenberg, τήν έκανε ο επικοινωνιολόγος του Αδώνιδος - Σπυρίδωνος Γεωργιάδη, ο πολύ γνωστός κ.Ζάν Κοέν....

Αποτέλεσμα εικόνας για Zάν Κοέν

Κατά τά ίδια δημοσιεύματα,  ως πρώτος διάσημος πελάτης του κ.Γκρίνμπεργκ ήταν ο Εβραίος Ραββίνος Τζό Λίμπερμαν που κατάφερε να εκλεγεί στήν αμερικανική Γερουσία το 1988.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Stan Greenberg

Απο εκεί λέγεται ότι τον γνώρισε και ο Μπίλ Κλίντον και τον προσέλαβε, ενώ στόν κατάλογο πελατών του ήταν επίσης ο Νοτιοαφρικανός Νέλσον Μαντέλα, 

Σχετική εικόνα

ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Άλ Γκόρ, ο πρώην ΥΠΕΞ Τζών Κέρρυ, αλλά και ο πρώην Γερμανός Καγκελλάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ!

Σχετική εικόνα

Ίσως προκύπτει ένα ερώτημα, γιατί δεν μας ενημερώνουν γι' αυτά;
Θεωρούνται τάχα απόρρητα;

=========================

Μέγιστο ενδιαφέρον αποτελεί ΠΟΙΟΥΣ άλλους πελάτες έχει ο ίδιος επικοινωνιολόγος κατά την 'Βικιπέδια':

Greenberg's current and former corporate clients include British PetroleumBritish AirwaysMonsanto Company (!) and General Motors.


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!