Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Συγκλονιστική – άγνωστη προφητεία: Το κακό θα ξεκινήσει από!…Μια συγκλονιστική άγνωστη προφητεία του Γέροντα Γαβριήλ Αγιοβαρναβίτη.

Η φοβερή προφητεία του Γέροντα Γαβριήλ Αγιοβαρναβίτη: «Το κακό θα ξεκινήσει από τηνΣυρία και περιμένουμε το λάθος των Τούρκων…».


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΑΓΙΟΒΑΡΝΑΒΙΤΗΣ. 
Ο ΑΝΑΠΑΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΌΝΗ ΤΟΥ ΚΥΚΚΟΥ. 
ΔΡΟΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΥΣΙΑΣ

Πηγή: dogma.gr


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

4 σχόλια:

 1. Προσευχή σε απειλή σεισμού.

  Ο Θεός ο μέγας, και φοβερός, και θαυμαστός, ο μόνος αληθινός, ο ποιών πάντα και μετασκευάζων. Ο επιβλέπων επί την γην και ποιών αυτήν τρέμειν. Ο απτόμενος των ορέων και καπνίζονται. Ο σείων την υπ' ουρανών εκ θεμελίων, οι δε στύλοι αυτής ου σαλεύονται. Ο τα θεμέλια της γης σαλεύων, ήδρασται δε τω σω νεύματι. Ον πάντα φρίσσει και τρέμει από προσώπου της δυνάμεώς σου. Ότι ανυπόστατος (= ακαταγώνιστος) η οργή της επί ημάς τους αμαρτωλούς απειλής σου, αμέτρητόν τε και ανεξιχνίαστον το έλεος της επαγγελίας σου. Αυτός μνήσθητι των οικτιρμών σου, Κύριε, και τα ελέη σου παράσχου ημίν, ότι από του αιώνος εισί. Στήριξον την κτίσιν, στερέωσον την γην, παύσον τον κλόνον αυτής, έδρασον την δονηθείσαν οικουμένην, και μη συναπολέσης ημάς ταις ανομίαις ημών, μηδέ καταδικάσης ημάς ταις αμαρτίαις ημών, εν τοις κατωτάτοις της γης.
  Ότι συ ει ο Θεός ημών, Θεός του ελεείν και σώζειν, και συ την δόξαν αναπέμπομεν, τω Πατρί και τω Υιώ και τω Αγίω Πνεύματι, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.  Πηγή: Ιερός Ναός Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους εις Κρύα Ιτεών Πατρών:

  http://agiosharalabos.blogspot.com/2012/03/blog-post_5419.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μακαριστός Αγιορείτης Γέροντας, Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός († 2009):

  «Η άσκηση είναι από τα αρχαιότατα επιτεύγματα του ανθρώπου».

  https://www.orthodoxianewsagency.gr/agioreitika/i-askisi-einai-apo-ta-arxaiotata-epiteygmata-tou-anthropou

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγίου Γερασίμου Παλλαδά:

  Ποια η ωφέλεια της μετανοίας κατά την εξομολόγηση

  https://www.orthodoxianewsagency.gr/gnomes/poia-i-ofeleia-tis-metanoias-kata-tin-eksomologisi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ἱερά Μονή Παρακλήτου:

  Κείμενα προς ανάγνωση ή αποθήκευση στον υπολογιστή.

  https://imparaklitou.gr/index.php/el/keimena

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!