Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Αφού πήρε υπουργείο τους αγαπάει όλους....



Ο Αδωνις Γεωργιάδης από εκεί, κι αν κάποιοι νόμιζαν ότι θα πλακωθεί ξανά με τον Πολάκη μόλις τον συναντήσει διαψεύστηκαν. Αγκαλιάστηκαν και χαιρετήθηκαν σαν παλιοί φίλοι, όταν μόλις πριν από μερικούς μήνες βρίζονταν στη Βουλή και ο ένας απειλούσε τον άλλο ότι θα τον κλείσει στη φυλακή, πότε για το ΚΕΕΛΠΝΟ και πότε για τη Novartis.

Όταν ρώτησαν τον κ. Γεωργιάδη γιατί αυτή η τόσο θερμή χειραψία αυτός δικαιολογήθηκε: «Έπεσε πάνω μου, τι να κάνω, πολιτικός πολιτισμός…».

Γεμίσαμε κωλοτουμπίστες.

Μιλώντας στο συνέδριο του Economist, ο νέος υπουργός Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος (ο οποίος ως βουλευτής της ΝΔ συμμετείχε στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας) δήλωσε ότι... αν η Συμφωνία των Πρεσπών εφαρμοστεί με τήρηση των όρων της «θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».
Αυτούσια η σχετική δήλωση του κ. Παναγιωτόπουλου:

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγιωτοπουλοσ νικοσ υπουργοσ αμυνασ

«Και ένα τελευταίο σχόλιο, βέβαια, θεωρώ επιβεβλημένο να το κάνω, για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 
Δεν αμφισβητώ την πρόθεση κανενός ότι αυτή η Συμφωνία επιτεύχθηκε για καλό σκοπό, για να ενισχύσει τη σταθερότητα στην περιοχή, για να ενισχύσει τις γεωπολιτικές σταθερές της περιοχής, έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές. 

Απλά, η άποψή μου είναι, με κάθε καλή πρόθεση, και θέλω να το τονίσω αυτό, ότι για να σταθεί αυτή η Συνθήκη και να παράξει θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει και τα δύο μέρη να σταθούν με προσήλωση στην τήρηση των ουσιωδών όρων αυτής. 

Αυτή είναι και η θέση μου, αν θέλετε ως νομικού. 
Αν αυτή εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!