Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΒΡΕ! Νά ένας ...λάτρης του ΤΣΑΡΟΥ!

"ΧΑΘΗΚΕ" ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;
ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΙΣΩΣ;
ΛΕΜΕ ΙΣΩΣ....




ΖΗΤΩ Ο ...ΤΣΑΡΟΣ!
Κατά τήν διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβερνήσεως, που είχαν διάρκεια 3 ημέρες (και η ψηφοφορία έγινε το βράδυ της Δευτέρας 22ας Ιουλίου) και συμμετείχαν πάρα πολλοί βουλευτές και υπουργοί, ο φωτογραφικός (τηλε-)φακός απο τα δημοσιογραφικά θεωρεία, "συνέλαβε" σε ένα έδρανο της Βουλής ένα μοναδικό στιγμιότυπο!

Επάνω στό έδρανό του ο αρχηγός της 'Ελλ.Λύσης' Κυριάκος Βελόπουλος είχε το κινητό του τηλέφωνο, του οποίου η θήκη έχει ως σήμα έναν γυαλιστερό (μεταλλικό) ...αυτοκρατορικό Ρωσικό θυρεό!

Ο θυρεός της Ρωσίας όπως αποτυπώνεται στην θήκη του κινητού του Κυριάκου Βελόπουλου

Τόν θυρεό του Τσάρου της Ρωσίας!

Το έμβλημα καθιερώθηκε, όπως φαίνεται, από τον Τσάρο της Ρωσίας Ιβάν Γ’ και αναπαριστούσε τον δικέφαλο αετό, φέροντα τρία στέμματα, να κρατά το σκήπτρο και τη σφαίρα, ενώ στο κέντρο του απεικονίζεται ο Αγιος Γεώργιος. 

Ο θυρεός επέστρεψε ως έμβλημα του ρωσικού κράτους μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενωσης και φαίνεται πως ...μάγεψε τον Κυριάκο Βελόπουλο.

[Απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως απο το ιστολόγιο:https://dexiextrem.blogspot.com/2019/07/blog-post_749.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!