Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Μέ τήν ...άνεσή τους ΗΛΘΑΝ! Ούτε ...πιστολιά δεν έπεσε....


Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρκική απόβαση 1974

Σαν σήμερα πριν 45 χρόνια η "οικουμενική" προδοσία της Κύπρου, σε σκηνοθεσία 'Cia' μπήκε στη φάση, της υλοποίησης της . 
Στις 5 το πρωΐ,  επτά τουρκικά αποβατικά, που είχαν την κάλυψη 4 αντιτορπιλλικών, αποβίβασαν στην παραλία «Πέντε Μίλι», οκτώ χιλιόμετρα δυτικά της Κερύνειας, το πρώτο απόσπασμα του Αττίλα. 

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Ήταν δυο ...Ουλαμοί αρμάτων και δύο ενισχυμένα τάγματα, που δεν συνάντησαν καμμιά αντίσταση!
 
Ήταν η απαρχή της Τουρκικής εισβολής την οποία είχε ζητήσει ο Μακάριος! 

Σχεδόν ταυτόχρονα, σμήνη μαχητικών 'F-100' από τις Μοίρες 171, 132, και 184 της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας έκαναν προσβολές κατά της ευρύτερης περιοχής της Κερύνειας και της Λευκωσίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρκική απόβαση 1974

Στις 05: 30,έγινε ρίψη αλεξιπτωτιστών γύρω από τη Λευκωσία, στην οποία συμμετείχαν και τα 19 'C-47', τα 6 'C-130', και τα 11 'C-160d' της Τουρκικής αεροπορίας. 
Συμμετείχαν και 12 ελικόπτερα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μακαριος προδοτης

Στις 20 Ιουλίου 1974 δεν αποβιβάστηκαν οι 40.000 του «Αττίλα» αλλά περίπου ένα Σύνταγμα. Το πόσοι ακριβώς αποβιβάστηκαν στο «Πέντε Μίλι» παραμένει ακόμα Εθνικό μυστικό της Τουρκίας που καλύπτει τους πράκτορες «έλληνες» φίλους της. 

Σχετική εικόνα

Τα μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα εδώ και 45 χρόνια από τους διαφόρους «ερευνητάς» ιστορικούς, πολιτικούς κλπ είναι πολύ απλά. 

1.Πόσοι Τούρκοι αποβιβάστηκαν στο «Πέντε Μίλι» στις 20 Ιουλίου 1974; 

2. Μετά από πόσες ώρες ακολούθησε το δεύτερο κύμα;

3. Πόσα πλοία αποτελούσαν τον τουρκικό αποβατικό στόλο;

Για 45 χρόνια, αυτή είναι η ουσία της Προδοσίας των Ιωαννίδη, Αραπάκη, Παπανικολάου, Μπονάνου, Γεωργίτση, Καραμανλή, Αβέρωφ, Μακάριου, κ.λ.π., εκ των οποίων ουδείς δικάστηκε. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρκική απόβαση 1974

Πόσοι Τούρκοι αποβιβάστηκαν στο «Πέντε Μίλι» στις 20 Ιουλίου 1974, μετά από πόσες ώρες ακολούθησε το δεύτερο κύμα, και πόσα πλοία αποτελούσαν τον τουρκικό αποβατικό στόλο; 

Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρκική απόβαση 1974

Και οι «έλληνες προδότες» δεν απαντούν στο ερώτημα, γιατί δεν βύθισαν τα τουρκικά αποβατικά που συνέχιζαν το πήγαινε - έλα διαρκούσης της Γενεύης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρκική απόβαση 1974

Η κορυφή της προδοσίας του 1974 δεν ήταν ο αόρατος Ταξίαρχος, αλλά η τότε ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΑΠΑΚΗΣ

Ο μεν ναύαρχος Αραπάκης, 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΑΠΑΚΗΣ

δεν χρησιμοποίησε κατά του Τουρκικού αποβατικού στολίσκου από 6 «παντόφλες» και ένα αρματαγωγό , τα «Γλαύκος ΙΙΙ», «Νηρευς ΙΙ», «Τρίτων ΙΙ», και δεν ανέκοψε το πήγαινε έλα του Αττίλα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο δε (αεροπόρος) Παπανικολάου, δεν έστειλε ποτέ εναντίον του Τουρκικού αποβατικού στολίσκου, τα 7 'Φάντομ -4Ε' που είχαμε και που μεταστάθμευσαν από την Ανδραβίδα στο Ηράκλειο και έμειναν εκεί . 

Αποτέλεσμα εικόνας για μακαριος προδοτης

Και παρά την απομάκρυνση των προδοτών, από την "Δημοκρατία", η προδοσία συνεχίστηκε και επί της άλλης βάρδιας των προδοτών. 
Ο Τουρκικός στολίσκος συνέχισε να μεταφέρει στρατό ως και τον Αύγουστο. 

Σχετική εικόνα

Επί των ημερών του «Εθνάρχη».

Διότι, «η Κύπρος κείται μακράν». 

Και για τα Φάντομ.

Σπυρίδων Χατζάρας



Σχετική εικόνα


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!