Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΓΙΑΤΙ τόν κάλεσε ΞΑΦΝΙΚΑ στο εξοχικό του; [Γιά να πάρει ΠΑΡΑΔΑΚΙ μόνο, ή μήπως ....]

Σχετική εικόνα
ΕΝΩ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ
ΑΦΟΡΟΥΝ  Α Μ Ε Σ Α
ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,
ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ (;) ΔΕΝ
ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ....
ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΤΑΧΑ;


ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ, Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΟΣ ΡΑΜΑ(Σ)....

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα πραγματοποίησε προχθές  Πέμπτη 18/07 μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Τουρκία, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, αναφέρει ότι στη συνάντηση παρευρίσκονταν και ο γαμπρός του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ- υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών (φωτό).

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕRDOGAN RAMA JULY 2019

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Τούρκου προέδρου, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις (;) και περιφερειακά θέματα. Η συνάντησή τους καθορίστηκε, μάλλον, ‘ιδιωτική’.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕRDOGAN RAMA JULY 2019

Αλβανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παρουσία του Τούρκου υπουργού Οικονομικών, δίνει την ιδέα της αίτησης οικονομικής βοήθειας από την Αλβανία.

«Η φιλοξενία του προέδρου Ερντογάν στη θερινή κατοικία του στη Μαρμαρίς», ανέφερε, λιγόλογα, ο Αλβανός πρωθυπουργός στα κοινωνικά δίκτυα.

Η επίσκεψη αυτή επικρίθηκε από τον γνωστό Αμερικανό αναλυτή Αλόν Μπεν Μέιρ, που σημείωσε ότι ο Έντι Ράμα είναι ο μόνος Ευρωπαίος πολιτικός που «κάθεται στην αγκαλιά του Τούρκου ηγέτη».

'aa.com.tr', 'noa.al', 'kohajone.com'



'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!