Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

'Σύριζα' ψήφισαν ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ οι φ υ λ α κ ι σ μ έ ν ο ι ! Γιατί λέτε;


«Σάρωσε» ο ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές με ποσοστά ρεκόρ – Μόνο σε 3 φυλακές μπροστά η ΝΔ


Ποσοστά ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ που αγγίζουν ακόμα και το 93,75% στις Αγροτικές φυλακές Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας Βόλου (στις αγροτικές φυλακές κρατείται και ο Δημ. Κουφοντίνας) πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές της χώρας!Από το σύνολο των φυλακών, το κόμμα (πλέον) της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παίρνει όχι απλώς αυτοδυναμία αλλά ποσοστά τα οποία ξεκινούν από 47% (στην Κω) και φτάνουν το 85% (σε τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού ) και το 94%. 
Σαρωτικό είναι το ποσοστό και στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα με 84%.

Σχετική εικόνα

Χαρακτηριστικό επίσης είναι πως μόνον σε 3 φυλακές της χώρας είναι μπροστά η ΝΔ και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή, την Αγιά Χανίων και τις φυλακές Χίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Φυλακές

Τα αποτελέσματα δείχνουν πως παρά την κατάσταση στις φυλακές, που περιγράφεται από τους σωφρονιστικούς αλλά και τους κρατούμενους ως πολύ κακή, και με δεδομένους θανάτους, βίαιες συγκρούσεις και ξυλοδαρμούς, προφανώς η νομοθετική πολιτική της απερχόμενης κυβέρνησης είναι ευρέως αποδεκτή στους κρατούμενους.

[Απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως από :https://edolio5.blogspot.com/2019/07/3.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει έλεγαν οι αρχαίοι μας και είχαν πολύ δίκιο.Οι Συριζαίοι είναι για φυλακή.Και πολλοί φυλακισμένοι,είναι πρώην συνεργάτες των συριζαίων.Τι απορούμε το λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!