Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Βγήκε και ο Επ.Κορκονέας....



«Αέρα ελευθερίας» αναπνέει από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, οπότε βγήκε από την φυλακή, ο (πρόωρα γερασμένος όπως δείχνουν οι φωτογραφίες) Επαμεινώνδας Κορκονέας.
Ο πρώην ειδικός φρουρός, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, αφέθηκε ελεύθερος, μετά από την απόφαση του Εφετείου, την Δευτέρα, σύμφωνα με την οποία, «έσπασαν» τα ισόβια με τα οποία είχε τιμωρηθεί πρωτοδίκως και, βάσει του νέου Ποινικού Κώδικα που θέσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ, του επιβλήθηκε ποινή καθείρξεως 13 ετών.

Συνυπολογίζοντας την ποινή που έχει εκτίσει ήδη και τα μεροκάματα που έκανε στις Φυλακές, ο Κορκονέας απέκτησε μετά την απόφαση του Εφετείου δικαίωμα αποφυλάκισης, το οποίο «απολαμβάνει» από νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Όλα αυτά, ενώ έχει σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, για «κύκλο αντιδράσεων» και επεισοδίων, μετά την απόφαση του Εφετείου, με επίκεντρο τα Εξάρχεια και το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος από την σφαίρα που έρριξε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας.

http://ixnos.blogspot.com/2019/07/blog-post_72.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!